Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Taitajamästare 2011 Kuopio 3.-5.5.2011 Vuoden 2011 Taitaja-kilpailut järjestää Savon koulutuskuntayhtymä ja Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä yhdessä alueen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Taitajamästare 2011 Kuopio 3.-5.5.2011 Vuoden 2011 Taitaja-kilpailut järjestää Savon koulutuskuntayhtymä ja Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä yhdessä alueen."— Esityksen transkriptio:

1

2 Taitajamästare 2011 Kuopio 3.-5.5.2011

3 Vuoden 2011 Taitaja-kilpailut järjestää Savon koulutuskuntayhtymä ja Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä yhdessä alueen elinkeinoelämän kanssa. Kävijämäärätavoite on 40 000 henkeä. Kilpailulajeja on 41. Lisäksi näytöslajeja ja ammattinäytöksiä. Kilpailuihin tulee ulkomailta osallistujia, mikä tuo kilpailuille kansainvälisyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden vertailla ulkomaista ammatillista koulutusta ja osaamista.

4 Kolme kilpailupäivää

5 41 kilpailulajia

6 N. 400 kilpailijaa

7 Kuopioon odotetaan 40 000 vierasta seuraamaan kilpailuja.

8 Try a skill

9 Ammattitaidon SM-kilpailut Taitaja 9 TaitajaPLUS Rekrytointitori Opintopolut Seminaarit, nuorisokonsertti jamuut oheistapahtumat

10 • Suuri tapahtuma Kuopiossa • Pohjois-Savossa ammatilliseen koulutukseen tulijoiden osuus ikäluokasta on kasvussa • Yritykset ovat yhteistyössä Taitajissa • Taitaja-tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua ja kokeilla eri ammatteja • Yhteiskuntavastuu • Kansainvälisyys • Kestävä kehitys ammatillisessa koulutuksessa • Työturvallisuus ja työhyvinvointi eri ammattialoilla

11 Taitaja 2011 –kilpailujen tavoitteena on: -korkeatasoisen pohjoissavolaisen ammatillisen koulutuksen esille tuominen -pohjoissavolaisten yritysten ja alueen vahvuuksien esille tuominen ennen kisoja ja kisojen aikana tapahtuvassa markkinoinnissa. -ammatillisen koulutuksen arvostuksen ja vetovoiman parantaminen valtakunnallisesti ja erityisesti Pohjois-Savossa. -Pohjois-Savon tunnettavuuden lisääminen. Koulutusmahdollisuudet, asuminen, harrastusmahdollisuudet, liikenneyhteydet jne. - yritysyhteistyön kehittäminen - hyvän yhteishengen aikaansaaminen kilpailuja järjestävissä koulutuskuntayhtymissä ja niiden välillä. - Taitaja 2011 Kuopio tapahtuman järjestäminen onnistuneesti.

12 - Kilpailupaikkana Kuopio-halli ja sen ympäristöön rakennetut lisätilat n. 18 000 m2 - avajaiset, päättäjäiset, nuorisokonsertti ja Taitaja9 -kilpailut Jäähallissa - Kilpailubudjetti n. 3.7 milj €, Rahoitus Hankkeet Savon Taitajat (ESR) Osaavat savolaiset (ESR) Muut hankkeet Mahdollinen Pohjois-Savolaisen osaamisen markkinointihanke Yhteistyökumppanit Omarahoitusosuus Harkinnanvarainen yksikköhinnan korotus Muu oma rahoitus -Taitaja-toimistossa 7 henkilöä, lajivastaavia ja varavastaavia 80 henkilöä. Kilpailujen aikana töissä n. 1400 henkilöä

13 Kilpailulajit Auto- ja kuljetustekniikka: Autokorinkorjaus, Autonasennus, Automaalaus, Kuljetuslogistiikka, Metsäkoneen käyttö Palvelut: Asiakaspalvelu ja myynti, Hiusmuotoilu, Kauneudenhoito, Kukkasidonta, Lähihoitaja, Puhdistuspalvelu, Pukuompelu, Somistus, Yrittäjyys, Hevosten hoito IT-viestintä- ja viestintätekniikka: CAD-suunnittelu, Painotekniikka, Tietojenkäsittely, Tietokoneet ja -verkot, Painotuotteen suunnittelu, Verkkosivujen tuottaminen Rakentaminen: Huonekalupuuseppä, Ilmastointiasennus, Maalaus ja tapetointi, Putkiasennus, Sähköasennus, Talonrakentaja, kirvesmiestyöt, Talonrakentaja, muuraus ja laatoitus, Viherrakentaminen, Kivityöt Ravitsemispalvelut: Kondiittori, Ravintolakokki, Cateringkokki, Tarjoilija Teollisuus: Automaatioasennus, Elektroniikka, Koneistus, Laborantti, Levy ja hitsaus, Mekatroniikka, Koneenasennus ja kunnossapito Ammattinäytökset ja näytöslajit: Matkailu, Lentokonehuolto, Muoviala, TaitajaPLUS lajit Kilpailulajit: Kiinteistönhoito, Cateringkokki, Puhdistuspalvelu, Näytöslaji: Valmentava koulutus

14

15 Rakenna tunnettuuttasi Kenen työkaluilla Suomen parhaat osaajat työskentelevät? Millä välineillä tulevat taitajat koulutetaan Suomessa? Rakenna tunnettuuttasi nykuyisten ja tulevien ammattiosaajien parissa. Verkostoidu Verkostoidu ammatillisen koulutuksen opettajiin ja koulujen johtoon. Solmi sopimuksia tuote-, palvelu- ja laiteyhteistyöstä. Vaikuta työssäoppimiseen sekä työvoiman saatavuuteen ja rekrytointiin.

16


Lataa ppt "Taitajamästare 2011 Kuopio 3.-5.5.2011 Vuoden 2011 Taitaja-kilpailut järjestää Savon koulutuskuntayhtymä ja Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä yhdessä alueen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google