Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Blockster – 01485 Lisää palikkatorniin uusi pala kortin ohjeiden mukaan kaatamatta tornia. Taustalla tiimalasin hiekka valuu loppuun hetkenä minä hyvänsä...

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Blockster – 01485 Lisää palikkatorniin uusi pala kortin ohjeiden mukaan kaatamatta tornia. Taustalla tiimalasin hiekka valuu loppuun hetkenä minä hyvänsä..."— Esityksen transkriptio:

1 Blockster – 01485 Lisää palikkatorniin uusi pala kortin ohjeiden mukaan kaatamatta tornia. Taustalla tiimalasin hiekka valuu loppuun hetkenä minä hyvänsä... Pieni ja näppärä näppäryyspeli. Hinta: (kaupan ovh. 8,90 €) Tupla tai Kuitti - 02554 Tietopeli koko perheelle! Kuten suositussa televisio- ohjelmassa, tässä pelissä vastaat eri aiheisiin kysymyksiin, ja yrität edetä aina 48 000 arvoiseen kysymykseen saakka. Saat itse valita, haluatko kuitata saavuttamaltasi tasolta voittamasi rahat, vai otatko riskin – ja kenties tuplaat voittopottisi. Varo muita pelaajia, jotka yrittävät ”varastaa” sinulta kysymyksiä ja tienata lisää sinun kustannuksellasi. Pelaaja, jolla on eniten rahaa kolmen kierroksen jälkeen, on voittaja! Peli sisältää sekä helpompia että vaikeampia kysymyskortteja, näin peliin voi osallistua koko perhe! Päivitetty versio. Hinta: (kaupan ovh. 29,90 €) Pro Poker Jorma Kääriäinen - 03137 Erikoispainos, joka sisältää Jorma Kääriäinen - pelikortit sekä Jorma Kääriäisen CD:n Yhden tähden hotelli. Salkussa on kaksi korttipakkaa, 300 kpl 11,5 g Pro Poker pelimerkkiä, säännöt. Hinta: (kaupan ovh. 69,90 €)

2 Smart 7 Lapset vastaan aikuiset – 02389 Sarja viihdyttäviä ja kätevän kokoisia tietopelejä koko perheelle. Jokainen peli sisältää 700 haastavaa kysymystä ja vastausta, jotka perustuvat hauskoihin ja jännittäviin teemoihin. Pelit oppii nopeasti ja niitä on helppo pelata. Pelien tavoitteena on kerätä 7 pelimerkkiä vastaamalla oikein seitsemään kysymykseen. Mitä enemmän tiedät, sitä nopeammin olet tiellä voittoon! Hinta: (kaupan ovh. 14,90 €) DVD Texas Hold'em - 02492 Opi Texas Hold’em Pokeria interaktiivisen DVD:n avulla ja pelaa korkealaatuisilla pelikorteilla! DVD sisältää yksityiskohtaiset säännöt aloittelijoita varten sekä paljon strategisia neuvoja edistyneemmille pelaajille. Hinta: (kaupan ovh. 16,90 €) Pikku-Orava Kimble - 01721 Kimble on kiehtonut suomalaisia jo yli 40 vuotta. Uusin tuote Kimble-perheessä on Pikku-Orava Kimble, jossa on pääosassa kaikkien lasten ja lapsenmielisten suosikkiartisti Pikku-Orava. Peli sisältää myös Pikku-Oravan CD-levyn Tosi Seedee! Hinta: (kaupan ovh. 24,90 €)

3 Kummitusjuttu – 01616 Kuka saa ensimmäisenä valmiiksi kummituslinnan tornin? Etsi ja kerää lepakoita aavemaisista laatoista, mutta varo aurinkoa! Yritä samalla salaa selvittää, missä laatoissa kolme pientä aavetta piileskelevät. Jos paljastat ensimmäisenä kaikki kolme aavetta, voitat kierroksen ja voit vaihtaa keräämiäsi lepakoita linnan osiin. Pelin voittaa se, joka ensimmäisenä kerää 6 erilaista kummituslinnan osaa ja rakentaa oman torninsa valmiiksi. Hinta: (kaupan ovh. 14,90 €) Silmäpeli – 02530 Katso tarkkaan – ja yritä muistaa mitä näit! Hauska perhepeli, joka haastaa muistisi ja keskittymiskykysi! Paina kuvakortin kuva tarkasti mieleesi ja yritä vastata kuvaan liittyviin kysymyksiin. Yritä löytää pelilaudalta parit, tai arvaa kuppien alla olevien pallojen värit, sen jälkeen kun toinen joukkue on sekoittanut kupit. Jokaisesta onnistuneesta suorituksesta joukkueesi saa pisteen. Tavoitteena on olla ensimmäinen joukkue, joka saa kokoon 10 pistettä, ja sitten vastata oikein kolmeen kysymykseen viimeisestä kuvakortista. Täydellinen peli koko perheen peli-iltaan! Hinta: (kaupan ovh. 24,90 €) Suomalainen Yleisurheilutietopeli – 02452 Ainutlaatuinen peli täynnä yleisurheilutietoa! Tuotettu yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa. Peli sisältää yhteensä 1900 kysymystä, jotka käsittelevät urheilusankareita ja -tapahtumia koko itsenäisen Suomen historian ajalta. Mukana on myös kuvakortteja, joista pelaajat yrittävät tunnistaa urheilijoita ja urheilun merkkihetkiä vuosien varrelta. Kestääkö kanttisi ja riittääkö urheilutietämyksesi – testaa se pelaamalla tätä haastavaa tietopeliä! Hinta: (kaupan ovh. 29,90 €)


Lataa ppt "Blockster – 01485 Lisää palikkatorniin uusi pala kortin ohjeiden mukaan kaatamatta tornia. Taustalla tiimalasin hiekka valuu loppuun hetkenä minä hyvänsä..."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google