Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

LYHENTEET BIC OF DNS not married ABT

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "LYHENTEET BIC OF DNS not married ABT"— Esityksen transkriptio:

1 LYHENTEET BIC OF DNS not married ABT
CAL ABT LYHENTEET DNS STILL PAF:issa ja FamilySearch-ohjelmissa käytetyt Kirkon viralliset lyhenteet, niiden merkitykset ja selitykset BIC not married

2 * tiedät, että henkilö on kuollut, mutta et tiedä milloin DEAS tai DECEASED (=kuollut) sait henkilön iän jostain lähteestä jonka perusteella laskit sen CAL tai CALCULATED (=laskettu) tiedät, että asia tapahtui ennen tiettyä päivää BEF tai BEFORE (=ennen) tiedät, että asia tapahtui tietyn päivän jälkeen AFT tai AFTER (=jälkeen) et ole varma tarkasta päivästä ABT tai ABOUT (= noin) omat tapaht. vanh. sin aviol. sin. end MAP kaste vihk aika haut aika kuol aika rist aika synt aika käytön syy sana tai lyhenne

3 * pariskunnan MAP-sinetöinti on purettu CAN tai CANCELLED (=peruutettu) henkilön tiedot valmisteltu temppeliä varten, mutta toimituksia ei vielä ole tehty CLE tai CLEARED (=selvitetty) Temppelitoimituks et on tehty, mutta aika ei ole tiedossa COM tai COMPLETED tai DONE (=tehty) henkilön vanhemmat oli sinetöity ennen lapsen syntymää BIC – BORN IN COVENANT (liitossa synt) omat tapaht . van hsin Aviol sin. End. MAP- kaste vihk.- aika haut.- kuol. rist.- syn. käytön syy sana tai lyhenne Puolisoon sinetöinti on purettu, eikä sitä pidä tehdä uudelleen DNS/CAN eli Do not seal/cancelled (=älä sinetöi, peruutettu)

4 * Temppelitoimitus on tehty ennen v Tämä esiintyy joskus IGI-hakemistossa PRE-1970 (= ennen 1970) Toimitustieto on tarkastettu ja selvitetty, mutta temppelitoimitusta ei vielä ole tehty SUB tai SUBMITTED (= tarkastettu) Henkilöstä ei ollut riittävästi tietoa temppelitoimitusta varten UNC tai UNCLEARED (= ei selvitetty) MAP-sinetöintiä ei pidä tehdä DNS eli Do not seal (= älä sinetöi) omat tapaht van. sin Aviol sin. End. MAP- kaste vihk.- aika haut.- kuol. rist. syn. käytön syy sana tai lyhenne vih. kuol synt. Tarkkaa paikkaa ei tiedetä ja se arvioidaan muiden perheenjäsenten tietojen perusteella OF (jostain kotoisin)

5 Terveisiä Frankfurtista: ÄLÄ HOSU !
Etsi ensin kaikki saatavilla olevat lähteet, ennen kuin alat arvioida paikkoja ja aikoja Vie temppeliin kokonaisia perheitä Älä kasaa enempää töitä, kuin pystyt varmasti itse tai perheesi tai ystäviesi avulla 2-3 kk:n aikana suorittamaan Tarkista IGI:stä huolellisesti kaikki työt ennen kuin viet nimet temppeliin, älä luota pelkästään tietokoneen kykyyn löytää tehdyt työt. Ihmisaivot ovat välillä paljon kekseliäämmät kuin tietokone.


Lataa ppt "LYHENTEET BIC OF DNS not married ABT"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google