Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

GOLDEN RESORT TIEDOTUSTILAISUUS AIMO BONDEN

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "GOLDEN RESORT TIEDOTUSTILAISUUS AIMO BONDEN"— Esityksen transkriptio:

1 GOLDEN RESORT TIEDOTUSTILAISUUS 17.1.2008 AIMO BONDEN

2 Tahko-Chalet´n liiketoiminnan nykytilanteen kuvaus
Tulotie Oy Omistajat: Heppu ja Anna Pentti. Ei harjoita operatiivista liiketoimintaa. Tulotie Oy omistaa 100% Tahko-Chalet Oy, Tahko Areena Oy ja 64,5 % Tahko Golf Club Oy:stä. Tahko-Chalet Oy Liiketoiminta: Ukkotahko, Piazza, Promenade, Casa ja kesällä 2008 Hotel Golden Resort. Myös kiinteistöt.

3 Tahko-Chalet´n liiketoiminnan nykytilanteen kuvaus
Tahko Golf Club Oy Omistaa golf-kentät ja harjoittaa niissä golf-liiketoimintaa. Uusi kenttä avataan kesällä 2008. Klubirakennukset omistaa Tahko-Chalet Oy. Tahko Areena Oy Liiketoiminta ja irtain käyttöomaisuus myyty Arja ja Timo Huttuselle/Horse Forte Oy:lle. Kiinteistöt ja tilat omistaa edelleen Tahko Areena Oy. Tahko-Chalet´n kokonaisinvestointi Golden Resort –alueelle on ensimmäisessä vaiheessa n. 30 milj. euroa.

4

5 Vastaanotto ja lobby (luonnos)

6 Ravintola-kokoustilat (luonnos)

7 Golden Resort - tuotteet
Golden Resort tarjoaa korkealaatuisia majoitus-, ravintola-, kokous- ja ohjelmapalveluja. Päärakennus on yhteensä 2280 m2 Ravintola- ja kokoustilat 250 asiakaspaikkaa. Lobby-baari ja kahvila 100 asiakaspaikkaa Kesäterassi 150 asiakaspaikkaa Hotellin vastaanotto ja caddiemasterin tilat. Alakerrassa on kokous- ja neuvottelutiloja, kuntosali, 2 saunaosastoa ja pukuhuonetilat myös golfin ja ohjelmapalvelujen käyttöön.

8

9 4 MH + OH + K + R + SAUNAOS 216 m2 + AT

10 Huvilat (luonnos)

11 Golden Resort - tuotteet
Hotellin yhteydessä korkeatasoiset majoitustilat, yhteensä 300 vuodepaikkaa. 10 erillistä huoneistoa 216m2 – 248 m2, yhteensä 100 vuodepaikkaa. 10 paritaloa a´ 136 m2, yhteensä 200 vuodepaikkaa. Rakennusmateriaaleina kiveä ja puuta. Keittiö- ja viihdemaailman tekniikka on laadukas. Huoneiston ruokailutilat ja varustus ovat henkilölle. Osassa makuuhuoneita oma kylpyhuone. Huoneistojen pihalla katetut ja kalustetut kesäterassit ja keittiöt.

12 Golden Resort - tuotteet
Golf Old Course New Course Ohjelmapalvelut Yhteistyökumppanin (-kumppaneiden) kanssa tarjotaan erilaisia ohjelmapalveluja Talvella mm. laskettelu, hiihto, moottorikelkkailu Kelkkakunkku Kesällä pääasiassa golfiin liittyvät palvelut ja ratsastus

13 Tervetuloa Tahkolle ja uudelle Golden Resort alueelle!
tel • •


Lataa ppt "GOLDEN RESORT TIEDOTUSTILAISUUS AIMO BONDEN"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google