Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hankkeen ensisijaisena kohderyhmänä ovat luovien alojen ammattilaiset. Tule mukaan jos olet vasta perustanut tai suunnittelet yrityksen perustamista. Ohjelman.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hankkeen ensisijaisena kohderyhmänä ovat luovien alojen ammattilaiset. Tule mukaan jos olet vasta perustanut tai suunnittelet yrityksen perustamista. Ohjelman."— Esityksen transkriptio:

1 Hankkeen ensisijaisena kohderyhmänä ovat luovien alojen ammattilaiset. Tule mukaan jos olet vasta perustanut tai suunnittelet yrityksen perustamista. Ohjelman kesto 9 kk, jonka 8 viimeisen kuukauden osalta osallistumismaksu on 50€/kk. Osallistumismaksua vastaan saat: • apua päätoimisen tai sivutoimisen yrittämisen aloittamiseen ja sivutoimisen yritystoiminnan vauhdittamiseen • asiantuntijoiden tuen oman yritystoiminnan kehittämiseen • mahdollisuuden oman yrittäjäosaamisen kehittämiseen ja hyödyllisten kontaktien luomiseen • tietokoneen ja verkkoyhteyden käyttömahdollisuuden toteuttajan toimipisteessä • työtilan ryhmätapaamisille Osatoteuttaja: InnoOmnia / Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia toimii hankkeessa tiiviissä yhteistyössä Espoon Seudun Uusyrityskeskuksen kanssa. Yhteyshenkilö: Kehittämispäällikkö Jaana Hanninen Puhelin: 040 1264925, sähköposti: jaana.hanninen@omnia.fi

2 Koulutus CoachingKontaktit ”Kotipesä” - Hankkeen yhteiset koulutukset Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla - Koulutukset Espoossa - Koulutukset Omniassa - Pienryhmäkoulutukset - Tukea, tietoa, kannustusta, ”tuuppimista” - Henkilökohtaiset kuukausi tapaamiset - Tapaamiset ajanvarauksella - Spontaanit tapaamiset - Puhelin / sähköposti - Espoon. Helsingin ja Vantaan osallistujat yhteensä 60 - InnoOmnian henkilöstö ja yrittäjät - Erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet - Yrittäjäyhteisö - Tietokoneen ja verkkoyhteyden käyttö - Ryhmätyötilat Hankkeen osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa koulutusten aihepiireihin. Osallistujilla on myös mahdollista osallistua joihinkin itselleen sopiviin InnoOmnian muiden hankkeiden järjestämiin tilaisuuksiin. * *

3 Koulutus KotityötCoaching Koulutus KotityötCoaching Aihe 1 Aihe N 8-10 X Tapaamisia Tapahtumia Karkea sisältö


Lataa ppt "Hankkeen ensisijaisena kohderyhmänä ovat luovien alojen ammattilaiset. Tule mukaan jos olet vasta perustanut tai suunnittelet yrityksen perustamista. Ohjelman."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google