Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Aloitussivun muutoksia Vanha versio Uusi versio Uusi tilaus, Perustilaukseen perustuva uusi tilaus ja Uusi perustilaus ovat nyt uudella paikalla. Klikkauksen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Aloitussivun muutoksia Vanha versio Uusi versio Uusi tilaus, Perustilaukseen perustuva uusi tilaus ja Uusi perustilaus ovat nyt uudella paikalla. Klikkauksen."— Esityksen transkriptio:

1 Aloitussivun muutoksia Vanha versio Uusi versio Uusi tilaus, Perustilaukseen perustuva uusi tilaus ja Uusi perustilaus ovat nyt uudella paikalla. Klikkauksen jälkeen toiminnot kuten ennen. Nurkkanuolia klikkaamalla sivun koko muuttuu ja ruutukoosta riippuen mahdolliset ”kadonneet” Hinnoittele- Ja Lähetä-painikkeet löytyvät. Asiakaspalaute on toistaiseksi sähköpostimuotoinen reklamaatio-osastollemme. Uusi versio valmistumassa syyskuun aikana.

2 Tilauksen imurointi

3 Yleistä Kiinnitä huomiota Omiin tapahtumiin liittyviin uusiin erilaisiin hakukriteereihin. Viestikenttä avautuu sen edessä olevaa nuolta klikkaamalla. Toisinaan esiintyvä aika-ajovirhe sekä tilausvahvistuksen aiheettomat nollamäärät ovat parhaillaan korjauksessa. Uuden version hiominen on vielä meneillään. Kehittääksemme sivuja palautteesi on meille edelleen tärkeä.


Lataa ppt "Aloitussivun muutoksia Vanha versio Uusi versio Uusi tilaus, Perustilaukseen perustuva uusi tilaus ja Uusi perustilaus ovat nyt uudella paikalla. Klikkauksen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google