Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tiedätkö, mitä ovat mineraaliöljyt?

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tiedätkö, mitä ovat mineraaliöljyt?"— Esityksen transkriptio:

1 Tiedätkö, mitä ovat mineraaliöljyt?
Hyväksi iholle ? Haitaksi ?

2 Mineraaliöljyt ovat haitallisia.
Todellisuudessa ne ovat petrokemian tuotteita. Raakaöljystä tehdään polttoöljyt, bensiinit, dieselit ja muut tuotteet. Ylijäämäaine puhdistetaan ja käytetään meikkien halpana raaka-aineena. Monet markkinoilla olevista ihovoiteista on tehty mineraaliöljystä. Fossiiliset polttoaineet eivät ole hyväksi kenenkään iholle.

3 Käsitteet ovat harhaanjohtavia
Voi käyttää: mineraalimeikit Mineraalimeikit ovat terveellisempi vaihtoehto, sillä ne ovat luonnonmineraaleista valmistettua värikosmetiikkaa. Synteettiset aineet on korvattu luonnonmukaisilla aineilla ja puhtaimmillaan niitä voidaan verrata luonnonkosmetiikkaan. Puuterimaiset tuotteet eivät tarvitse säilöntäaineita. Virallista sertifikointia ei ole, joten tuotteiden kirjo on laaja. Monenlaisia tuotteita, joissa on mineraalivärejä, voidaan markkinoida mineraalimeikkeinä. Näissä pitää olla tarkkana ja tarkistaa muut valmistusaineet. Älä käytä: mineraaliöljyt Mineraaliöljy muodostaa ihon pintaan muovimaisen kalvon. Näin se estää ihoa saamasta tarvitsemaansa kosteutusta. Kun ihon pinta ei saa kosteutusta ihon pinnan kautta, se imee kosteutta alemmista kerroksista, jolloin ihon kuivuuden merkit näkyvät entistä suurempina. Ihovoiteisiin lisätyt vitamiinitkaan eivät auta, kun ne eivät pääse imeytymään mineraaliöljykalvon läpi.

4 Miten eroon haitallisista mineraaliöljyistä?
Tarkista perheesi käyttämät kosmetiikkatuotteet. Tulet yllättymään. Kaikki seuraavat merkinnät tarkoittavat tuotteen sisältävän haitallisia aineita ja niiden käyttämistä kannattaa välttää: Paraffinum Liquidum Mineral oil Paraffin Petrolatum Petroleum Liquid Paraffin Petroleum Jelly White Wax Vaselin

5 Kosmetiikka sisältää muitakin haitallisia aineita, joista sinun on hyvä tietää voidaksesi välttää niitä. Silikoni tukkii ihohuokoset ja sekin estää hyvien ja hoitavien ainesosien vaikutuksen iholla. Silikonituotteistakin kannattaa hankkiutua eroon. Ne tunnistaa seuraavista päätteistä: -cone-, -conol-, -xane-, -silanetriol, esim. dimethicone. Silikoneilla on hyvä lämmönkestävyys, ne levittyvät hyvin ja takaavat erilaisille emulsioille pitkän säilyvyyden. Tiedäthän tunteen, kun hiustenhoitoaine levittyy hyvin hiuksiin, tuntuu riittoisalta ja liukkaalta sormien välissä… Se pyörii sormien välissä, koska ei imeydy. Luonnonkosmetiikassa ei käytetä silikoneja, koska ne ovat lähes täysin luonnossa hajoamattomia. Lisäksi sanotaan, että silikonit kertyvät elimistöön, joten pitkällä tähtäimellä ne voivat häiritä kehon luonnollisia toimintoja.

6 Haitallisia aineita on yllättävän paljon…
PEG- ja PPG-yhdisteitä käytetään paljon peruskosmetiikkatuotteissa, sillä ne ovat käytännöllisiä sekä edullisia emulgaattoreita ja liuottimia. PEG ja PPG lisäävät ihon läpäisevyyttä. Kysymys kuuluukin, että pystyykö terve, vahva ja hyvinvoiva iho vastustamaan paremmin ulkoapäin tulevaa kuormitusta? Kyllä. Ihmisten tietoisuus aineiden vaikutuksista kasvaa koko ajan. Aikaisemmin kyseiset aineet olivat sallittuja luonnonkosmetiikassa, mutta EU:n luonnonkosmetiikan direktiivien yhdistämisen myötä PEG -yhdisteet pudotettiin pois sallittujen listoilta.

7 Vielä muutama haitallinen ainesosa…
Parabeenit ovat kosmetiikassa yleisesti käytettyjä säilöntäaineita. Nykyisen tiedon mukaan ne käyttäytyvät estrogeenin kaltaisesti elimistössä. Miten käy, kun miesten pesuaineet sisältävät naishormonin kaltaisia aineita? aineet kertyvät osittain elimistöön niitä on löydetty rintasyöpäsoluista vaikuttavat testosteronin määrään vaikuttavat siittiöiden määrän laskuun Ne esiintyvät esim. seuraavilla nimillä: butylparaben ethylparaben methylparaben isobutylparaben probylparaben Näitäkin ainesosia kannattaa välttää.

8 Ratkaisu on terveellisen vaihtoehdon löytäminen 
Tuote, joka ei sisällä mineraaliöljyä, ei silikonia, ei parabeeneja, ei PEG- ja PPG -aineita. Entä tuote, jossa ei ole synteettisiä väriaineita, synteettisiä hajusteita tai haitallisia lisäaineita ? Onko se mahdollista?

9 Kyllä on ! Me tarjoamme huolella valmistettuja korkealuokkaisista raaka-aineista valmistettuja suomalaisia Natural Wellness -tuotteita.

10 Haluathan jakaa terveyttä ja hyvinvointia perheellesi ja läheisillesi
- Nyt se on hyvin helppoa !

11 Natural Wellness -merkki on tae siitä, että tuotteet eivät sisällä elimistölle haitallisia kemikaaleja.

12 Tuote on Animalian kosmetiikkalistalla,
Syksyllä 2010 markkinoille tullut uusi tuote on pitkän tuotekehittelyn tulos. Neljän vuoden jälkeen meillä on tarjota huolella valituista raaka-aineista koostuva sarja, jossa yhdistyvät apteekeissa myytävien tuotteiden hyvä siedettävyys ja luonnonkosmetiikan puhtaat raaka-aineet. Tuotteissa käytetään kasviöljyjä ja luonnonmukaisia vaikuttavia aineita uusiutuvista raaka-aineista. Tuote on Animalian kosmetiikkalistalla, eikä sitä ole testattu koe-eläimillä. Kaikki ainesosat ovat kasvipohjaisia - sopii vegaaneillekin.

13 Koko perheen perustuotteet !
Shampoon esittely: Hellävarainen shampoo, jossa kasviperäiset pesevät ainesosat. Sopii myös pitkien hiusten hoitoon erinomaisesti, sillä Neem on kauniiden pitkien hiusten salaisuus Ayervedassa. Neemillä lisäksi hyviä vaikutuksia hiuspohjan terveyden edistämiseen, se mm. ehkäisee hilseen muodostusta. Muita tärkeitä vaikuttavia ainesosia ovat: vehnäproteiini, aloe vera, mustaherukka- ja rosmariiniuute. Sisältää vanilja- ja sitruunaöljyjä. Ihanan raikas mieto tuoksu. Pantenoli-Allantoiini puhdistusemulsio Pantenoli-Allantoiini Kasvovesi  Neem-Lemon Shampoo Neem-Lemon Hiusbalsami   Neem-Lemon Suihkugeeli  Pantenoli-Allantoiini Ihovoide

14 Ylellisyyttä… Herkän ihon hoitosarja Tuotepakettina hinta
Syväkosteuttava seerumi Kosteuttava kasvovoide Vitalisoiva silmänympärysvoide Kosteuttava Huuliseerumi Hoitava käsivoide   Erikseen ostettuina 80 euroa. Tuotepakettina hinta VAIN 49,95 euroa

15 Miksi on erikseen voide ja seerumi?
Säilyvyyden vuoksi. Kosteuttavat aineet ovat toisessa purkissa ja tehoaineet toisessa purkissa. Kun seerumin tehotippoja käytetään yhdessä kosteuttavan voiteen kanssa, ne kulkeutuvat syvemmälle.

16 Miehille ! Miesten huoltosarjassa: Naamarasva, Naamapesu, Kroppapesu,
2 in 1 Tukkapesu "Niin auto kuin äijäkin on muistettava pestä. Äijän pesu ilman liuottimia, vaahdolla tietenkin. Sopii myös harjapesuun."

17 Tallenna kotisivu suosikkeihin ja käy välillä katsomassa uutuuksia
Tuoteperhe tulee kasvamaan: lapsille suunnatuilla tuotteilla turvallisilla aurinkorasvoilla jne. Nyt sinulla on tieto, mistä terveellisiä vaihtoehtoja voi etsiä - ethän unohda käyttää tietoa läheistesi hyvinvoinnin edistämiseksi  Kotisivut Täältä löydät tilauslomakkeen, joka sisältää myös hinnaston Kiitos mielenkiinnostasi ja mukavaa kevättä !


Lataa ppt "Tiedätkö, mitä ovat mineraaliöljyt?"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google