Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PALOKAN NUORISOTILAN AVAJAISET Perjantai 11.2.2001.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PALOKAN NUORISOTILAN AVAJAISET Perjantai 11.2.2001."— Esityksen transkriptio:

1 PALOKAN NUORISOTILAN AVAJAISET Perjantai 11.2.2001

2 Palokan nuorisotilan keittiö sai luontevasti toimia tarjoilupisteenä kun Annen auto tyhjennettiin Wilmojen leipomista sydämellisistä leivonnaisista ja vaahtokarkeista.

3 Aluksi LEOt kertoivat nuorekkaasti toiminnastaan. Esittelyn lopuksi LEOt laittoivat pyörimään Jenni Leskisen tekemän slideshow LEO-toiminnasta Kuvassa vasemmalta Järvenpään LEOista Johanna, Jyväskylä/Lohikoski LEOista Jenni ja Kimmo

4 Tuija Tapio kertoi miten Wilmat tahtoivat lahjoittaa nuorille uuteen tilaan uusia tekemisten välineitä. ”Te nuoret olette itse äänestäneet, mitä rahoilla hankitaan’’ Äänestystulos oli selkeä : Wii-pelikonsoli + pelit ja TV olivat päihittäneet mm. ison pehmonallen.. Wilmojen pressa Anne V kertoi, että olemme valvoneet nuorisotilaa nyt nelisen vuotta joka toinen perjantai-ilta siten, että yksi naisleijona (Wilma) ja miesleijona (LC Palokkka) ovat läsnä ja joka toinen perjantai työvuorossa on nuorisopalvelujen nuorisotyöntekijöitä; tällä tavoin nuorkkari voi olla auki joka perjantai ilta. Käytännössä valvonta on tarkoittanut kahvin keittelyä, jälkien korjailua (jota nuoret tekevät tunnollisesti kyllä itsekin) ja juttelua nuorten kanssa (ollaan aikuisina paikalla).

5 …pitihän pelejä päästä heti kokeilemaan. Sydämelliset kahvitarjoilut saivat ansaitun huomion.


Lataa ppt "PALOKAN NUORISOTILAN AVAJAISET Perjantai 11.2.2001."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google