Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tiedätkö, mitä aloittavan yrittäjän tulee tietää?

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tiedätkö, mitä aloittavan yrittäjän tulee tietää?"— Esityksen transkriptio:

1 Tiedätkö, mitä aloittavan yrittäjän tulee tietää?
tase starttiraha yrittäjäeläke verotus yrittäjäkoulutus markkinointi hinnoittelu

2

3 Tuotteistettua ja maksutonta koulutusta yrittäjäksi aikoville
Startti - Yrityksen perustamisen teemapäivä Kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille henkilöille Startti Yrittäjäksi ilta-, päivä- ja monimuotokoulutukset Yritystoiminnan aloittamista suunnitteleville työssä oleville tai työttömille henkilöille Startti Yrittäjäksi lyhyt iltakoulutus Yritystoimintaa suunnitteleville ja lähiaikoina käynnistäville tai sen juuri aloittaneille henkilöille Tarkemmat tiedot koulutuksista ja niiden sisällöistä löydät internetistä:

4 Starttirahalla yrittäjäksi
työ- ja elinkeinotoimiston myöntämää harkinnanvaraista tukea aloittavalle yrittäjälle. tarkoitettu yrittäjän toimeentulon tueksi ensimmäisten kuukausien aikana. voidaan myöntää työttömälle sekä ei-työttömälle mm. palkkatyöstä tai opiskelusta kokoaikaiseksi yrittäjäksi siirtyvälle. päätökset tehdään 6 kk:n jaksoissa ja kokonaiskesto voi olla enintään 18 kk. tuki on keskimäärin noin 590 euroa kuukaudessa ja tuen kesto kk. hakemus liitteineen tulisi jättää noin 3 viikkoa ennen suunniteltua yritystoiminnan käynnistymistä. yritystoiminta ei saa olla alkanut ennen starttirahapäätöstä.

5 Starttirahaneuvonta ja ajanvaraukset Kuopion TE-toimiston alueella
Kuopion TE-toimisto, Jari Koskinen puh , Lisätietoa yrittäjäkoulutuksista TE-toimistojen starttirahaneuvojilta sekä Pohjois-Savon ELY-keskus, Startti Yrittäjäksi –projekti, Ari Tanskanen puh. 050  ,


Lataa ppt "Tiedätkö, mitä aloittavan yrittäjän tulee tietää?"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google