Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kirjan laadinnassa ovat olleet mukana seuraavat yhteistyökumppanit ja rahoittajat: Tilaajaorganisaatioina: Helsingin kaupunki, HKR-Rakennuttaja Kruunuasunnot.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kirjan laadinnassa ovat olleet mukana seuraavat yhteistyökumppanit ja rahoittajat: Tilaajaorganisaatioina: Helsingin kaupunki, HKR-Rakennuttaja Kruunuasunnot."— Esityksen transkriptio:

1

2 Kirjan laadinnassa ovat olleet mukana seuraavat yhteistyökumppanit ja rahoittajat: Tilaajaorganisaatioina: Helsingin kaupunki, HKR-Rakennuttaja Kruunuasunnot Oy Huoltoliikkeiden edustajina: Are Oy ISS Palvelut Oy Kiinteistöhuolto Jauhiainen Oy Lassila & Tikanoja Oyj Matinkylän Huolto RTK - Palvelu Oy SOL Palvelut Oy YIT Kiinteistötekniikka Oy Ympäristöministeriö on osallistunut kirjan laadintaan ja tukenut merkittävästi käsikirjoituksen laadintaa Lausunnon antajat Kirjan sisältöön ovat vaikuttaneet lisäksi lausunnon antajina ja työtä ohjaavina: Senaatti-kiinteistöt, Kiinteistöliitto, EVTEK-, AEL, Amiedu ja Ammattikorkeakoulu sekä Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL.

3 Kirjan sisältö luvuittain: (kirjan sivuja noin 300) 1.Hyvän kiinteistöhuollon ja oikean käytön merkitys 2.Huoltotoiminnan järjestäminen kiinteistönpidossa 3.Huoltomiehen tehtävät asiakkaiden yhteyshenkilönä 4.Huoltomiehen työ, työn suunnittelu ja ajankäytön hallinta 5.Teknisten laitteiden huolto 6.Vikojen korjaus 7.Energiatalous ja ympäristö 8.Kiinteistön kustannukset, menekit ja seuranta 9.Kiinteistön tietotekniikka ja tekninen huolto 10.Huoltokirja teknisen huollon opaskirjana

4 LIITTEET 1.Lomakekyselyjen yhteenveto (tilaaja, huollon ohjaaja, huoltaja) 2.Sanat ja käsitteet 3.Muuntoyksiköt 4.Säännökset 5.Koulutus 6.CD:een käyttöohje

5 Kirjan mukana olevalla CD-levykkeellä (Excel- sovellus) on seuraavat lomakkeet ja ohjelmat A. Huoltotaulukot plankkolomakkeella B. Huoltotaulukot mallitäytettynä C. Tarkastuslomakkeet – tekninen ja yleistarkastus D. IV-laitteiden käyttöaikaohjelma (as-talo, toimisto ja plankkolomake E. Kannattavuuslaskentaohjelmia rakennuksen energiansäästön kannattavuudesta yms. (20 kpl)

6 Erikseen myytävällä CD-levykkeellä on kirjan mukana tulevan CD:een lisäksi ohjelmat: F. Asuinrakennuksen energiantarvelaskenta, joka noudattelee uuden D5 laskentatapaa G. Muiden, kuin asuinrakennusten energiantarvelaskenta, joka noudattelee uutta D5 laskentatapaa (valmisteilla) H. Energiankäytön hallinta, sopivuus rajatulle kiinteistömassalle (kuukausi, vuosi ja pitemmän ajan menekki- ja kustannusseuranta)


Lataa ppt "Kirjan laadinnassa ovat olleet mukana seuraavat yhteistyökumppanit ja rahoittajat: Tilaajaorganisaatioina: Helsingin kaupunki, HKR-Rakennuttaja Kruunuasunnot."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google