Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Screen on Wheels™ on vastaus tapahtumajärjestäjien haasteisiin tarjota yleisölle ikimuistoisia tapahtumia ja elämyksiä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Screen on Wheels™ on vastaus tapahtumajärjestäjien haasteisiin tarjota yleisölle ikimuistoisia tapahtumia ja elämyksiä."— Esityksen transkriptio:

1

2 Screen on Wheels™ on vastaus tapahtumajärjestäjien haasteisiin tarjota yleisölle ikimuistoisia tapahtumia ja elämyksiä.

3 Screen on Wheels™ -jättinäyttö voidaan ajaa suoraan esityspaikalle ja tunnin sisällä se on valmiina toistamaan kaikki tunnelmaa kohottavat tapahtumat loistavalla tarkkuudella.

4 Screen on Wheels™ -jättinäyttö voidaan ajaa suoraan esityspaikalle ja tunnin sisällä se on valmiina toistamaan kaikki tunnelmaa kohottavat tapahtumat loistavalla tarkkuudella.

5 Screen on Wheels™ on maailman suurin liikuteltava
led-jättinäyttö

6 Tarvittaessa näyttö on mahdollista irrottaa kuljetusautosta ja siirtää esimerkiksi osaksi lavastusta.

7 Tarvittaessa näyttö on mahdollista irrottaa kuljetusautosta ja siirtää esimerkiksi osaksi lavastusta.

8 Screen on Wheels™ -jättinäytön ytimenä on Sonyn kehittynein JumboTron JTS-L15 led-näyttö. Se mahdollistaa eri värien toistamisen selkeästi jopa kirkkaassa auringonvalossa.

9 AINUTLAATUINEN KOKONAISUUS
Näytön koko: ,4 m x 5,3 m ~40 m² Ledejä: kpl/m² Kuvapisteitä: kpl/m² Kuvapisteen koko: 15 mm x 15 mm Kirkkaus: NIT/CD Värilämpötila: K Värien prosessointi: 10 bit Tehon tarve: ,4 kW (46,2 kW max.)

10 AINUTLAATUINEN KOKONAISUUS
Katseluetäisyys: m Katselukulma: 120° Korkeus maasta ,3 m - 2,5 m Paino irrotettaessa: kg Värit: Täysväritaulu, värit kuten TV:ssä

11 Kuljetusauton paino: kg

12 8-kanavaisella äänipöydällä.
Screen on Wheels™ -kokonaisuuteen kuuluu myös autoon rakennettu TV-ohjaamo varustettuna Betacam SP/SX -nauhurilla, Sony-efektilaitteella, Deko-tekstityslaitteella ja 8-kanavaisella äänipöydällä.

13 Screen on Wheels™ -jättinäytölle tv-kuva voidaan tuoda joko kaapelia tai linkkiä pitkin ulkopuoliselta kuvan tuottajalta tai omasta tv-ohjaamosta. Ohjaamoon voidaan kytkeä kuvalähteiksi myös kaksi omaa tv-kameraa. Autossa on varavoiman lähteenä 74 kW aggregaatti.

14 SPORT SCREEN mahdollistaa liikkuvan kuvan käytön mainonnassa
SPORT SCREEN mahdollistaa liikkuvan kuvan käytön mainonnassa. Antaa dominoivan näkyvyyden ja mahdollistaa tekstin käytön jopa kirkkaassa auringonvalossa.

15 Yrityksen omat –kiertueet
laskettelukeskukset, torit, kauppakeskukset, urheilutapahtumat, henkilökuntapäivät, osto/myyntipäivät, messut Kysy tarjoustamme!

16 Myynti ja markkinointi
Screenien Myynti ja markkinointi Ploki Hanikka 3B ESPOO, Finland Tel (0)


Lataa ppt "Screen on Wheels™ on vastaus tapahtumajärjestäjien haasteisiin tarjota yleisölle ikimuistoisia tapahtumia ja elämyksiä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google