Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

To start press the space bar. Nimien poiminta, tarkastus, ja temppeliin toimittaminen PAF 5.2 ja TempleReady-ohjelma.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "To start press the space bar. Nimien poiminta, tarkastus, ja temppeliin toimittaminen PAF 5.2 ja TempleReady-ohjelma."— Esityksen transkriptio:

1 To start press the space bar

2 Nimien poiminta, tarkastus, ja temppeliin toimittaminen PAF 5.2 ja TempleReady-ohjelma

3 PAF Export GEDCOMTietolähteet TempleReady Temppeli FamilySearch Tiedon kulku eri ohjelmien välillä PAF kantaa muuttava tieto PAF:sta poispäin kulkeva tieto GEDCOM siirto

4 Nimien poiminta, tarkastus, ja temppeliin toimittaminen Ota varmuuskopio PAF-kannastasi, tai Poimi lähetettävät nimet PAF kannasta levykkeelle (EXPORT) 1.Käynnistä Temple Ready, joka tarkastaa levykkeen tiedot, ja vertaa niitä IGI CD- levyillä oleviin. 2.Ota levyke mukaan mennessäsi temppeliin, ja tee työt. 3.Palattuasi päivitä PAF kantasi tehdyillä töillä.

5 Minimitiedot temppelipyhitystä varten Nimi Sukupuoli Päivämäärä (Syntymä-,ristimä- tai kastepäivä, ainakin vuosi) Syntymäpaikka (Kunta, Lääni [1938], Maa ) Kuolinpäivä ja –paikka tai merkintä Kuollut tai Dead Sinetöinti vanhempiin Samat tiedot kuin temppelipyhityksessä Isän etu- tai sukunimi Tieto siitä, että vanhemmat ovat kuolleet Sinetöinti puolisoon Aviomiehen nimi Aviovaimon etu- tai tyttönimi Avioliiton solmimispäivä (ainakin vuosi) Avioliiton solmimispaikka (ainakin maa, Amerikassa osavaltio, Kanadassa provinssi) Tieto siitä, että puolisot ovat kuolleet

6

7 Laita äskeinen korppu asemaan -> OK

8

9 Valitse ne henkilöt, joista haluat tehdä töitä Temppelin kuva osoittaa tarvittavan toimituksen

10 Punainen merkitsee ongelmakohtaa, klikkaa sellaista

11 Syntymämaa puuttui, lisättiin finland Avioliitossa ongelma, muokataan

12 Avioliitto tiedot puuttuvat kokonaan, löytyykö jostain, täytä tiedot! Myös PAF:iin!!!

13 Muutetut tiedot kootaan temppelilähetykseen, mutta ne eivät palaudu PAF kantaasi !!!!

14 Vasemmalla on sinun tietosi, oikealla se mitä IGI:ltä löytyi. Onko tämä sama henkilö? Jos on, niin toimitustiedot siirtyvät vasemmalle, ja kulkevat TR ajon mukana estäen kaksoistoimitukset, Print tulostaa ruudun, Yes päivittää tiedot.

15

16 Haluatko että tietosi ovat muiden tutkijoiden saatavilla, Yes/No

17 Kuka huolehtii sijaisista, I will.... minä huolehdin Have Tem.... temppeli huolehtii sijaisista Huomaa: Jos jätät sijaisten hankkimisen temppelin huoleksi, voi kestää parikin vuotta ennenkuin toimitukset tulevat tehdyiksi.

18 Tulosta raportti !!!

19 1. Lähetetään temppeliin 2 Backup, varmuuskopio 1:stä 3 GEDCOM, päivitystiedosto PAF:iin 4 Sana Lähetetty (Submitted) lähetettyhin

20 Levyke 1 on temppeliin lähettävä levyke

21 Tästä tulee varmuuskopio (backup)

22 Tästä tulee PAF:n päivityslevyke (update)

23 Vie levykkeet 1&2 mukanasi temppeliin, tee työt, ja kirjaa työt PAF kantaasi.

24

25 Mikä on se kolmas levyke, PAF:n päivityslevyke? Korpulle syntyi *.OUP tiedosto, jossa on lisätyt tiedot. Nämä tiedot tulee siirtää PAF kantaan!

26 TempleReady päivityksen ajaminen PAF kantaan Valitse Tiedosto -> Lisää TempelReady päivitys (File -> Add TempleReady Updates)

27 Valitse levykkeellä oleva päivitystiedosto -> Lisää

28 PAF näyttää raportin tehtyistä päivityksistä

29 Tarkastellaanpa erästä päivitystä, kts temppelitoimitukset. Sana Sub tarkoittaa että olemme tehneet temppelilevykkeen 9.3.2004

30 To end press Esc


Lataa ppt "To start press the space bar. Nimien poiminta, tarkastus, ja temppeliin toimittaminen PAF 5.2 ja TempleReady-ohjelma."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google