Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tekstiilityö Tekstiilityö kehittää monipuolisesti oppilaan kädentaitoja, luovuutta,suunnittelu- ja ongelmanratkaisukykyä. Itsenäinen ajattelu työskentelyssä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tekstiilityö Tekstiilityö kehittää monipuolisesti oppilaan kädentaitoja, luovuutta,suunnittelu- ja ongelmanratkaisukykyä. Itsenäinen ajattelu työskentelyssä."— Esityksen transkriptio:

1 Tekstiilityö Tekstiilityö kehittää monipuolisesti oppilaan kädentaitoja, luovuutta,suunnittelu- ja ongelmanratkaisukykyä. Itsenäinen ajattelu työskentelyssä luo pohjaa myös tulevaan elämään. Tilkkutyö: kaupunki-idylli.

2 Oppilastöitä eri vuosilta
Tilkkutyö on tekniikkana helppo mutta vaatii tarkkuutta. Yhteisenä projektina valmistui 7.lk:lla ruusuaiheinen tilkkutyö. Ikkunaan asetettuna valo luo vaikutelman lasimaalauksesta.

3 Ompelu on hauskaa ja haastavaa
Pikku repuissa on käytetty alikeompelua. Tekonahka, tukeva farkku ja sametti ovat materiaaleina. Kuviot on ommeltu oppilaan oman suunnitelman mukaan. 7.lk

4 Neuloen, ommellen,kutoen, kirjoen….
8. ja 9.luokalla oppilaat valitsevat työnsä ja työskentely on itsenäisempää.

5 Vaatteita Aasian hyökyaallon uhreille.
Uutiset tsunamin aiheuttamasta katastrofista järkyttivät myös nuoria. Spr ehdotti Suomen koululaisille mahdollisuutta auttaa. Omin käsin lapselle tehty vaate on hyvin henkilökohtainen ja saa oppilaan tuntemaan auttamisen iloa. Ompelutalkoisiin osallistuivat 7- 9 lk:n oppilaat

6 Vaatteiden ompelu on in
Ja uusia töitä valmistuu...


Lataa ppt "Tekstiilityö Tekstiilityö kehittää monipuolisesti oppilaan kädentaitoja, luovuutta,suunnittelu- ja ongelmanratkaisukykyä. Itsenäinen ajattelu työskentelyssä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google