Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Uusi tapa nauttia TV:stä seutuverkoissa

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Uusi tapa nauttia TV:stä seutuverkoissa"— Esityksen transkriptio:

1 Uusi tapa nauttia TV:stä seutuverkoissa

2 Kuuskaistalta kuituverkkoon uudenlaista tv-kulttuuria, eTV
eTV ja ReTV Kuuskaista on tuonut kuituverkkoon eTV-palvelun, jonka myötä asiakas saa tallentaa kaikki haluamansa ilmaiskanavat jatkuvasti kymmeneksi päiväksi eli yli viikon ohjelmat ovat katsottavissa taaksepäin. Erityisen hieno palvelu on silloin, kun ohitse mennyt ohjelma on jäänyt epähuomiossa katsomatta ja aamulla työpaikan kahvipöydässä toiset kehuvat sen katsoneensa. Ei muuta kuin kotona illalla tallennusta seuraamaan ja mistään ei jäänytkään paitsi.

3 Kuuskaistalta kuituverkkoon uudenlaista tv-kulttuuria, eTV
Palveluun kuuluu myös, että asiakas saa tallentaa 10 vapaavalintaista ohjelmaa niin kauaksi aikaa kuin haluaa. Ohjelma voi olla joku lyhyt, vaikka päivän sää, tai sitten koko illan elokuva. Ohjelman tallennuskoko ei ole rajoite. Halutessaan ohjelmatilaa yksittäisille nauhoituksille voi vuokrata lisää. Tulossa myös mahdollisuus liittää USB-kiintolevy päätelaitteeseen omia tallennuksia varten. Käytettävissä on myös internet-selain, sähköposti, verkkolehdet, pankkipalvelut yms. vain mielikuvitus rajana. Kaiken edellä mainitun palvelun asiakas saa 5 euron kuukausihinnalla. Lisäksi asiakas tarvitsee kuituverkon digiboxin (STB), jonka voi joko vuokrata 5 euron kuukausihinnalla tai ostaa omaksi 150 eurolla

4 eTV Maksukanavat eTV-laite on kortinlukijallinen (Kreatel/Motorola) laite, johon asiakas voi hankkia lisäksi haluamaltaan toimittajalta antennikortin ja siihen kuuluvan kanavapaketin

5 eTV PCTV PCTV PcTV 2008 Kuuskaista tuo asiakkaiden saataville PcTV-palvelun, jolloin asiakas voi katsella tv-lähetyksiä suoraan tietokoneelta ilman pctv-korttia tai kuituverkon digiboxia. Pelkkä selain sekä vlc-player tai mediaplayer riittää. Myös tallennukset ovat silloin nähtävissä tietokoneelta. Palvelussa herkkuna tulee olemaan, että asiakas saa tallentaa ohjelmia omalle kiintolevylle.

6 eTV vuokravideot, HD? Kuuskaista tuo 2008 eTV-palvelun kautta mahdollisuuden vuokravideoiden katselemiseen Syksystä eTV-palvelun kautta myös mahdollisuus katsella HD-tasoisia testivideoita sek HD-kanavia. Erikseen myytävänä HD-päätelaitteet HDMI liitännöin sekä optisella äänilähdöllä. Vuoden 2008 aikana tulevat HD vuokravideot.

7 eTV Omat kanavat Kuuskaista on yhteistyössä Alavuden seurakunnan kanssa toteuttanut Etelä-Pohjanmaan liiton rahoittaman Verkko kirkossa – kirkko verkossa –hankkeen. Kirkossa oleva kamera lähettää reaaliaikaista kuvaa vuorokauden ympäri. Kaikki kirkon tapahtumat ovat nähtävissä sekä eTV:ssä omalla kanavallaan että Internetissä Alavuden seurakunnan kotisivuilla olevasta linkistä. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat hankkia eTV:stä oman kanavan, jolla voi lähettää omavalintaista ohjelmaa. Kunnianhimoisena tavoitteena on lähettää reaaliaikaista kuvaa ensi kesän Alavuden Speleistä.

8 Kuusiokuntien monipalveluverkko
Kysymyksiä? Yhteystiedot Suomen Kaapelikaivuu Oy Tuurinkoski-yhtymä Oy Koneurakointi P. Marttila HELKAMA BICA


Lataa ppt "Uusi tapa nauttia TV:stä seutuverkoissa"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google