Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Turvallisuusasiakirja - Tarvitaanko sitä?. Turvallisuusasiakirja edellytetään olevan mm. uimahalleissa ja kylpylöissä, laskettelukeskuksissa, erilaisissa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Turvallisuusasiakirja - Tarvitaanko sitä?. Turvallisuusasiakirja edellytetään olevan mm. uimahalleissa ja kylpylöissä, laskettelukeskuksissa, erilaisissa."— Esityksen transkriptio:

1 Turvallisuusasiakirja - Tarvitaanko sitä?

2 Turvallisuusasiakirja edellytetään olevan mm. uimahalleissa ja kylpylöissä, laskettelukeskuksissa, erilaisissa ohjelmapalveluyrityksissä, ratsastuspalveluita tarjoavilla toiminnanharjoittajilla, päiväkodeissa ja seurakuntien retki- ja leiritoiminnoilla. Palvelun tarjoajan on palvelusta kuluttajille aiheutuvan riskin mukaan tapauskohtaisesti arvioitava, missä palveluissa turvallisuusasiakirja on oltava.

3 Yksi yhteinen suunnitelma Autokilpailun järjestäjä joutuu laatimaan TURVASUUNNITELMAN. Tämä korvaa Tukesin tarkoittaman turvallisuusasiakirjan. Tarkoituksena ei ole teetättää päällekkäistä työtä! Onnettomuuskirjanpito löytyy aina lääkärinhoitoa vaatineesta onnettomuudesta (onnettomuuksien selvitystyöryhmä). Kirjanpitoa tulisi pitää myös ”läheltä piti” –tilanteista, jolloin niihin voidaan ennakoida seuraavia kilpailuja järjestettäessä. Turvasuunnitelmaa ei tarvitse toimittaa terveysvalvontaan kuin pyydettäessä.


Lataa ppt "Turvallisuusasiakirja - Tarvitaanko sitä?. Turvallisuusasiakirja edellytetään olevan mm. uimahalleissa ja kylpylöissä, laskettelukeskuksissa, erilaisissa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google