Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hyvä ystävä, En tänä Jouluna ole lähettänyt kortteja, kuten viime Jouluna. Ajattelin muistaa sinua yhdessä monen muun kanssa hieman henkilökohtaisemmalla.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hyvä ystävä, En tänä Jouluna ole lähettänyt kortteja, kuten viime Jouluna. Ajattelin muistaa sinua yhdessä monen muun kanssa hieman henkilökohtaisemmalla."— Esityksen transkriptio:

1 Hyvä ystävä, En tänä Jouluna ole lähettänyt kortteja, kuten viime Jouluna. Ajattelin muistaa sinua yhdessä monen muun kanssa hieman henkilökohtaisemmalla tavalla. Olen tähän koonnut kuulumisiani vuodelta 2002 ja niiden myötä haluan toivottaa parasta mahdollista seuraavaa vuotta sinulle ja läheisillesi. Severi

2 Vuosi 2001 oli ”virallinen” sapattivuoteni
Vuosi 2001 oli ”virallinen” sapattivuoteni. Käytännössä lomailupaiineet osoittautuivat niin suuriksi, että rentouduin oikeastaan vasta palatessani työelämään eli en oikein palannutkaan. Vaan jatkoin syksyllä aloittamaani matkustelua. Syksyllä olin käynyt Etelä-Koreassa ja Japanissa. Tammikuussa lähdin lämmittelemään ulkoisesti ja sisäisesti minut yhä uudestaan huumaavaan Thaimaaseen.

3 Työelämässä en muista tapahtuneen mitään mainitsemisen arvoista
Työelämässä en muista tapahtuneen mitään mainitsemisen arvoista. Samoja onnistumisia ja ongelmia kuin ennenkin. Ehkä 13% omistuksen myynti M.A.D.in henkilökunnalle on mainitsemisen arvoista? Henkilökunta kuitenkin pärjää loistavasti ilman minuakin, josta osoituksena oli seuraava matka Kuubaan. Matka oli palkinto kauden 2001 hyvästä myynnistä myyntihenkilökunnalle (ja minulle ties mistä hyvästä). Kuubassa oli tietenkin opeteltava polttamaan sikareita.

4 Jotain pientä hauskaa työelämässäkin oli
Jotain pientä hauskaa työelämässäkin oli. Tein neljä pientä arkkitehtuurityötä, joista pääsin jopa laskuttamaan. Tosin kaikki olivat ”asiakastöitä”, joten omaa tyyliä ei juurikaan päässyt käyttämään. Tein yhteen suojeltuun funkkis-taloon piirustukset perusparannuksia varten. Suunnittelin ja valvoin yhden totaalisen omakotitaloremontin. Suunnittelin yhden totaalisen huoneistoremontin. Luonnostelin yhden omakotitalon laajennuksen.

5 Keväällä huomioni kiinnittyi moottoripyöräilyyn
Keväällä huomioni kiinnittyi moottoripyöräilyyn. Edessä oli ensimmäinen kausi oikeana RR-kilpa-ajajana. Pääluokkani oli Ducati Cup, joka ajettiin Suomessa ensimmäistää kertaa. Pari kertaa osallistuin Free for All -lähtöihin ja Superbike B 750 -luokassa ajoin muutamat aika-ajot, mutta sää- yms. olosuhteiden vuoksi jätin itse kilpailut väliin. Ducati Cupissa olin lopulta viides ja vain kahden pisteen päässä kolmannesta sijasta. Kiusallisen lähellä. Kaaduin kaudella kolme kertaa. Kaksi kertaa harjoitellessa ja kerran aika-ajoissa. Yhtään mustelmaa en saanut, mutta korjauslaskut ylittivät tuhat euroa.

6 Lasten kanssa ei vuoden aikana tapahtunut mitään erikoista
Lasten kanssa ei vuoden aikana tapahtunut mitään erikoista. Vietin lasten kanssa aikaa ja viikonloppuja milloin missäkin. Kuvassa olemme Botniaringillä. Savi on nyt kolmannella ja Lumi ja Kivi esikoulussa.

7 Loppukeväästä löytyi tyttöystävä – Sonja, jonka kanssa myös lapset tuntuivat viihtyvän. Muutama kesäinen viikonloppu vietettiin Sonjan mökillä.

8 Hyvin pian tutustumisen jälkeen tapahtui pieni lipsahdus Sonjan kanssa ja alla onkin tulevan lapseni ”Salaman” kuva. Sukupuolta emme vielä tiedä, mutta tuo nimihän käy molemmille.

9 Syksyllä alkoi Suomi jälleen tuntua ahdistavalta ja pakenin viikon pikalomalle Kambodzaan.
Kambodza on aivan kehitysmaan tasolla, mutta niinpä siellä on halpaa ja vapaata. Mitään turhia sääntöjä ei ole rajoittamassa ihmisten tekemisiä. Hyönteisten vuoksi ajaessa kannattaa kuitenkin käyttää ainakin aurinkolaseja.

10 Vesipalloa olen säännöllisesti harjoitellut kahdesti viikossa ja osallistunut erilaisiin turnauksiin Suomessa ja Ruotsissa. Muutenkin kaikenlainen urheilu on kuulunut merkittävänä osana elämääni. Tällä hetkellä painoni on pohjalukemissa kymmeneen vuoteen eli lähestyn 80 kilon rajaa ylhäältä päin.

11 Rauhallista ja Onnellista Joulua!
Kuvassa on Nauvon kirkko. Otin kuvan aivan vuoden 2001 lopussa.


Lataa ppt "Hyvä ystävä, En tänä Jouluna ole lähettänyt kortteja, kuten viime Jouluna. Ajattelin muistaa sinua yhdessä monen muun kanssa hieman henkilökohtaisemmalla."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google