Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

MAGNEETTI Näkymätön voima

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "MAGNEETTI Näkymätön voima"— Esityksen transkriptio:

1 MAGNEETTI Näkymätön voima
Magneetti syntyy kun elektroonerna atomiytimen ympärillä suuntautuvat samaan suuntaan ja samaan ympyrään

2 MAGNEETTI NÄKYMÄTÖN VOIMA.…..
Magneetti kaikkialta ja kauikkialle Meidän maapallo on PERMANENT magneetti kolossal koossa Magneetti- vaikuttaa kaikkiin ja kaikkialla. Eläviin ja kuolleisiin. Magneetti on yhtä vanha kuin meidän Universum. Yksi osa materiaalin fyysisistä perustekijöistä. Siis osa jokapäiväistä elämää Elävillä soluilla on oma magneetti,: senvuoksi niihin vaikuttaa ulkopuolinen magneettikenttä.

3 Kehon joka solu on sähköisesti ladattu
Kehon joka solu on sähköisesti ladattu. Säköinen lataus on alkuunpanija magneettikentälle, ja päinvastoin: magneettikenttä vaikuttaa sähköiseen lataukseen. Terve solu on negatiivisesti ladattu kun taas solun ulkopuolella on positiivinen lataus. Sairaassa solussa on hyvin heikko lataus tai ei mitään. Magneettikenttä vaikuttaa solujen ja solun ympäristön sähköiseen lataukseen Oikein valittu ja suunnattu magneettikenttä kiihottaa soluja parempaan toimintaan esim.aineenvaihduntaan, hapen kuljetukseen, yhdessä toisten solujen ja monitoimisten elimien kanssa. Älä unohda:Magneetistakin! Siitäkin Voi olla liian paljon hyvää. Seuraa aina käyttöohjeita.

4 MAGNEETTITERAPIA-Edistää solujen toimintaa
1 Sopiva magneetti sijoitetaan oikeaan paikkaan, vaikuttaa kehon erilaisiin toimintoihin esim. *Kroonisiin sairaustiloihin luustossa *Remaattisiin sairauksiin *Luunmurtumiin *Heikentynyt parantumiskyky *Keuhkoputken katari *Vanhuuden heikkous

5 MAGNEETTITERAPIA-Edistää solujen toimintaa
2 Lisääntyvä solujen toiminta lisää aineenvaihduntaa, mm. Lisääntyvä tarve kuona-aineiden poistoon soluista. Tähän tarvitaan tehokasta kuljetusta- paljon nestettä joka huuhtoo pois kuona-aineet esim. Puhdistava tee/ ja Aloa Vera. Se on usein unohdettu fakta,että ilman puhdistavaa kuona-aineiden poistoa on magneettiterapia epäonnistunut tai antaa vain pienen tehon.Se voi jopa joissakin tapauksissa olla haitaksi

6 Magneettiterapia-käytännössä
Selkävyö Kenkälesti Polvipanta Magnator Käsirengas Magneettiterapia-käytännössä

7 Art.nr: M090 Selkävyö Selkävyötä suositellaan: noidannuoli, munuaiskivet, selkävaivoihin 6 kpl erillistä magneettia kehittä 900 Gaussin voimakkaan magneettikentän (jääkaappi magneetin voimakkuus on noin 10 Gaussia) Vyö laitetaan vyötärön ympärille, kiinnitetään karbårnauhalla sopivan kireälle.Voidaan pitää koko päivän, mutta ei yöllä. Magneettiterapian tuotteita EI suositella henkilöille joilla on pacemaker, insuliini pumppu, odottavat äidit.Älä käytä magneettia avohaavoihin.

8 Polvi magneetit- (2 kpl ) suositellaan polvi-kipuihin.
Magneettinauhat sijoitetaan polven alapuolelle, kiinnitetään karbornauhalla sopivan tiukalle.Käytetään aina molempia nauhoja- yksi yhteen polveen. Voidaan käyttää koko päivä, mutta ei suositella yöksi Magneettikentän voimakkuus: 900 Gauss Magneettiterapiaa EI suositella henkilöille joilla on pacemaker, insuliinipumppu eikä odottaville äideille. Älä käytä avohaavoihin. Art.nr: M080 Lisää informaatiota saa: Bionet Scandinavian Center

9 Magnator Art.nr: M060 Erikoisen voimakas magneetti Gauss –rasiassa.Valmistettu verenkierron hoitamiseen. Hyvin voimakas muoto magneettiterapiasta. Susitellaan vanhuuden heikkouteen ja paljon muihin eri vaivoihin- Kysy sponsoorilta tai BSE :ltä juuri Sinun tapauksessa. Sijoita ranne- juuri mistä otetaan pulssi noin 10 – 20 millimetrin päähän Magnaattorin yläpuolelle sillä tavalla että- 2 kpl vierekkäisiä viivoja on käsivarren kanssa samassa suunnassa.Hoidan aika 6 – 12 minuuttia. Kokeile kumpi käsi soveltuu parhaiten hoitoon. Magneettiterapia EI suositella henkilölle jolla on pacemager,insuliinipumppu,odottavat äidit Älä käytä avohaavoihin. .

10 Suositellaan ennaltaehkäisyyn yleisen tilan parantamiseen.
Nyt on tullut uusia magneetti rannekkeita joissa on: 1800 – 3000 Gauss. Kuvassa olevat on vanhaa mallia.Rannekkeen paras teho on käyttää sitä suoraan ihoa vasten. Suositellaan ennaltaehkäisyyn yleisen tilan parantamiseen. Kentän voimakkuus: 800 Gauss Art.nr: M Magneettiterapian tuotteita EI suositella henkilöille joilla on pacemager, insuliinipumppu, odottaville äideille. Älä käytä avohaavoihin. Magneettikoru Lisää informaatiota tuotteista löydät Bionet Scandinavian Center

11 Magneettinen monitoiminen kengän sisäpohja.
Kentän voimakkuus 2200 Gauss. Sisäpohja jolla on joustava toiminta ja joka hellävaraisesti oikaisee jalan asennon senvuoksi helpottaa väärää selänrasitusta ja asentoa- kun taas magneetti vaikuttaa magneettiterapiaa. Suositellaan selkäkipuihin, jalkakipuihin mutta vaatii pitkäaikaisen tottumuksen- ole kärsivällinen- monen vuoden väärää asentoa ei korjata yhdessä päivässä. Magneettiterapian tuotteita EI suositella henkilöille joilla on pacemager, insuliinipumppu,odottaville äideille.Älä käytä avohaavoihin. Älä käytä sisäpohjia korkeakorkoisissa kengissä.

12 solfalk_3@hotmail.com abc3@live.se
Jos Sinulla on kysymyksiä, ajatuksia voit kääntyä sponsoorisi puoleen tai BINET SCANDINAVIAN CENTER Box Malmö Sverige Tel: Koti …Meidän kanssa et ole koskaan yksin.


Lataa ppt "MAGNEETTI Näkymätön voima"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google