Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

(Made By: Jouko ja Mikko Pynnönen)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "(Made By: Jouko ja Mikko Pynnönen)"— Esityksen transkriptio:

1 (Made By: Jouko ja Mikko Pynnönen)
KIEKKO.TK (Made By: Jouko ja Mikko Pynnönen)

2 Tässä on kiekon ensimmäinen versio josta sitä lähdettiin parantelemaan.
Toisin sanoen tästä se kaikki sitten lähti =)

3 Kiekko.tk on ylhäältä päin kuvattu jääkiekkopeli
Peliformaatit ovat 5vs5, 4vs4, 3vs3 joista yleisin on 3vs3. Kiekko.tk on helppo käyttöinen, ja pelaaminenkin on helppoa pelkän hiiren avulla.

4 Kiekossa pystyt tehdä harjoitushuoneen jossa lämmitellä ennen kunnon pelejä, mutta se maksaa 1pm kuussa. Mutta ilmaiseksi voit tehdä huoneen joka on tarkoitettu vaikka 1vs1 peleihin, jossa myöskin voi lämmitellä. ja se on yksinkertaista niin kuin kuvasta näkee.

5 Tämä on ns. pelihuone sivu josta voit valita menetkö aloittelioihin vai ammattilaisten peli huoneeseen. Tai kirjoittamalla kuvassa näkyvään kirjoitus palkkiin /ap pääset suoraan oma tasoisten seuraan. Jos olet jossain joukkoeessa voit haastaa painamalla team ja sieltä valita joukkoeen jonka haastat.

6 Olen itse omalla nikilläni harkkahuoneessa, kursoria kuvassa ei näy mutta sellanen löytyy jonka avulla voi tähdätä haluamaansa paikkaan niin kuin kuvassa vedän yläpesään. =)

7 Tässä on minun nickkini oma tilasto sivu josta näkee omat syötöt/maalit ja kokonais tehot ja joukkoeet jossa on ollut tai on Tähdet tulevat autoplay/ap rankista.

8 Kiitos ja toivottavasti opit kiekosta enemmän.
PowerPoint esityksen tekijä: Jerry Pekkola


Lataa ppt "(Made By: Jouko ja Mikko Pynnönen)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google