Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

NÄYTTÖMÄÄRÄYS LOMAKKEEN KÄYTTÖ.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "NÄYTTÖMÄÄRÄYS LOMAKKEEN KÄYTTÖ."— Esityksen transkriptio:

1 NÄYTTÖMÄÄRÄYS LOMAKKEEN KÄYTTÖ

2 UUSI NÄYTTÖMÄÄRÄYSLOMAKE
Lomake on A4 kokoa Itsekopioiva 3 x 1 kappale asiakkaalle, 1 poliisille ja 1 valvojalle Sama lomake soveltuu myös tapahtumailmoituksen tekemiseen

3 Toimialue ja henkilötiedot
Kalalastuslain (286/1982) mukainen näyttömääräys/tapahtumailmoitus Näyttömääräys (Esitettävä näytön yhteydessä) Tapahtumailmoitus Toimialue Kalastusalue/osakaskunta/muu alue Henkilö Sukunimi, etunimet Henkilötunnus Ammatti Kansalaisuus Postiosoite (asuinkunta ja asunto-osoite mainittava) Puhelin x Ahvenjärven kalastusalue Aloita valitsemalla lomakkeen käyttötarkoitus Kalastaja, Kaarlo F Kalastajakatu 1 B 11, Esimerkkikosken kunta Merkitse tähän toimeksiantajasi nimen: osakaskunta tai kalastusalue, jonka alueella valvot Tähän kirjoitetaan asiakkaan (näyttömääräyksen saajan tai tarkastuksen kohteen) henkilötiedot Vähimmäistiedot ovat nimi, henkilötunnus ja postiosoite.

4 Tapahtumatiedot Tapahtuma- Tapahtuma-aika Tapahtumapaikka (kunta mainittava) tiedot Pvm Klo Selvitys tapahtumasta/epäilty rikkomus Luettelo talteenotetuista tavaroista tai saaliista Säilytyspaikka Palosaaren itäpuoli, , Helsinki 10:23 Aika merkitään kellonajan tarkkuudella (jotta poliisi pystyy kontrolloimaan ettei asiakas näytä jälkeenpäin maksettuja maksuja) Kalastaja kalasti veneestä vavalla ja vieheellä. Sekä kalastuksenhoitomaksun että viehekalastusmaksun kuitit jääneet kotiin. Tähän selvitys valvontatapahtumasta. Kerrotaan konkreettisesti, mitä on tapahtunut. Yksinään viittaus lakiin ei ole riittävä (esim. epäillään kalastusrikkomuksesta kalastuslaki 108 §) Jos kalastajalle annetaan näyttömääräys, talteenottoja ei tehdä. Talteenotto vapakalastustilanteessa tulee ajankohtaiseksi, jos kalastaja kieltäytyy antamasta henkilötietojaan. Tapahtumapaikka merkitään esim. koordinaattien ja/tai paikannimen avulla. Kunta on kuitenkin aina mainittava.

5 Toimenpiteet Asiakkaan allekirjoitus
Saajan Näyttömääräyksen saajan allekirjoitus allekirjoitus Näyttö- Näyttömääräyksen saajan tulee: HUOM! Maksun maksaminen tarkastus- määräystä o Esittää todistus kalastuksenhoitomaksun suorittamisesta ajankohdan jälkeen ei mitätöi rikkomusta! koskevat Esittää todistus läänikohtaisen viehekalastusmaksun suorittamisesta toimenpiteet Todistaa luotettavasti ikänsä (ikäperusteinen maksuvelvollisuus, 18–64-vuotiaat) Esittää todistus muun kalastuslupamaksun suorittamisesta Muu kalastuslupa: Paikka, jossa asiakirja on esitettävä Määräaika mennessä Asiakkaan allekirjoitus Valitse rastittamalla, mitä asiakkaan tulee tehdä (esim. näyttää kuitti kalastuksenhoitomaksusta ja viehekalastusmaksusta) Määrää kuitit maksuista näytettäväksi poliisiasemalla. Asiakas valitsee poliisiaseman. Lain mukaan määräaika on 7 päivää. Jos tapahtuma-ajaksi merkitty 31.5., määräajaksi tulee 7.6. (tapahtumapäivää ei lasketa). Muistutus on tarkoitettu sekä asiakkaalle että poliisille. Asiakkaalle tästä voi mainita myös suullisesti.

6 Kalastuksenvalvojan ja viranomaisen merkinnät
Antajan nimi Näyttömääräyksen/tapahtumailmoituksen antajan allekirjoitus ja nimenselvennys ja allekirjoitus Kalastuksenvalvojakortin numero ja puhelinnumero Viranomaisen Näyttämisen yhteydessä saadut tiedot Päivämäärä tarkastus- merkinnät ja palautusosoite Näyttäminen johtanut toimenpiteeseen Näyttömääräyksen palautusosoite poliisilta kalastuksenvalvojalle o Lisätietoja liitteenä Ville Valvoja Ville Valvoja Korttinro , puh Kalastuksenvalvoja merkitsee omat tietonsa ja allekirjoittaa vakuudeksi tietojen oikeellisuudesta. Viranomainen (poliisi) täyttää. Kalastuksenvalvoja merkitsee tähän osoitteensa, jotta poliisi voi palauttaa näyttömääräyksen valvojalle. Valvoja saa tätä kautta arvokasta tietoa siitä, mihin näyttömääräys on johtanut.


Lataa ppt "NÄYTTÖMÄÄRÄYS LOMAKKEEN KÄYTTÖ."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google