Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Noormarkun yhteiskoulun vanhempainyhdistys pitää 7-9 luokkalaisille nuorille kahvilaa Keskusmarkun kiinteistön nuorisotilassa perjantai- ja lauantai-iltaisin.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Noormarkun yhteiskoulun vanhempainyhdistys pitää 7-9 luokkalaisille nuorille kahvilaa Keskusmarkun kiinteistön nuorisotilassa perjantai- ja lauantai-iltaisin."— Esityksen transkriptio:

1 Noormarkun yhteiskoulun vanhempainyhdistys pitää 7-9 luokkalaisille nuorille kahvilaa Keskusmarkun kiinteistön nuorisotilassa perjantai- ja lauantai-iltaisin lokakuun alusta huhtikuun loppuun.

2 Vapaaehtoinen kahvilatoiminta jatkaa nuorisotilan aukioloa perjantaisin kahdella tunnilla (klo 21-23) ja lauantaisin nuorisotila avataan kolmeksi tunniksi (klo 20-23)

3 Kahvilan aukioloaikana nuorilla on mahdollisuus viettää aikaansa valvotuissa sisätiloissa mm. erilaisten pelien parissa. Valvojina toimivat pääsääntöisesti oppilaiden vanhemmat. Paikalla on aina kaksi vanhempaa ja heidän roolinsa on olla läsnä, huolehtia kahvista ja siitä, että ilta sujuu ilman suurempia häiriöitä. Nuokkari on päihteetön tila. Osallistuminen on vanhemmille vapaaehtoista.

4 Noormarkun yhteiskoulun vanhempainyhdistys tarvitsee lisää vanhempia mukaan kahvilatoimintaan. Lisätietoja saatte paikalla olevilta vanhempainyhdistyksen edustajilta. Samalla voitte ilmoittautua mukaan toimintaan. Kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita joukkoon!


Lataa ppt "Noormarkun yhteiskoulun vanhempainyhdistys pitää 7-9 luokkalaisille nuorille kahvilaa Keskusmarkun kiinteistön nuorisotilassa perjantai- ja lauantai-iltaisin."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google