Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ."— Esityksen transkriptio:

1 Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ. LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET: Oma aluekeskuksesi tai petri.varjonen@proliitto.fi tai sami.hanninen@proliitto.fi AY-tutkinto 2014 alkaa, ilmoittaudu - jo nyt mukaan. Tutkinto alkaa alueellisissa aloitus- illoissa elokuussa ja päättyy kevään loppuseminaariin. Paikat täytetään ilmoittautumis- järjestyksessä.

2 AY-tutkinnon valtakunnallinen aloitusseminaari pidetään 30.-31.8.2014 Kirkkonummella Majvikissa. AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ. LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET: Oma aluekeskuksesi tai petri.varjonen@proliitto.fi tai sami.hanninen@proliitto.fi Ay- tutkinto on Ammattiliitto Pron verkkoavusteista koulutusta Suuren suosion saavuttanut, jo kymmenennen kerran järjestettävä ja juhlavuottaan viettävä Ay- tutkinto on tarkoitettu kaikille Ammattiliitto Pron jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan verkko-oppimiseen, sosiaalisen median käyttöön aikuiskoulutuksessa, sekä kehittämään itseään ja lisäämään omaa tietämystään ja osaamistaan.

3 AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ. LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET: Oma aluekeskuksesi tai petri.varjonen@proliitto.fi tai sami.hanninen@proliitto.fi Tutkinnossa käsiteltävät teemat kattavat laajasti nykypäivän työelämässä ja järjestötoiminnassa tarvittavia yleistietoja ja -taitoja. Ay- tutkinto toteutetaan ryhmä- ja yksilötason monimuoto-opiskeluna. Se koostuu kolmesta valtakunnallisesta viikonloppuseminaarista, joiden välillä opiskellaan verkossa ja tavataan oman alueen palauteilloissa. AY-tutkinnon valtakunnallinen puolikurssi- seminaari pidetään 17.-18.1.2015 Paikka ratkeaa syksyn aikana.

4 AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ. LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET: Oma aluekeskuksesi tai petri.varjonen@proliitto.fi tai sami.hanninen@proliitto.fi Varsinainen oppiminen tapahtuu pienryhmissä, pääosin verkossa. Oppimisen tasoon voitte itse vaikuttaa. Se määräytyy kunkin opiskelijan ja ryhmien aktiivisuuden ja kiinnostuksen mukaan. Tutkinto huipentuu loppuseminaariin, jossa esitellään tutkinnon ryhmissä tehdyt lopputyöt. Tutkinnon järjestää ja sen kustannuksista vastaa Ammattiliitto Pro. AY-tutkinnon valtakunnallinen loppuseminaari pidetään 23.-24.5.2015 Kirkkonummella Majvikissa.


Lataa ppt "Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google