Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

SIDA1 Yksityisen yrityksen ja ammattikorkeakoulu Arcadan ylläpitämä palvelukeskus Arabianrannassa. Living lab. yhdistää teoriaopintoja käytäntöön.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "SIDA1 Yksityisen yrityksen ja ammattikorkeakoulu Arcadan ylläpitämä palvelukeskus Arabianrannassa. Living lab. yhdistää teoriaopintoja käytäntöön."— Esityksen transkriptio:

1 SIDA1 Yksityisen yrityksen ja ammattikorkeakoulu Arcadan ylläpitämä palvelukeskus Arabianrannassa. Living lab. yhdistää teoriaopintoja käytäntöön

2 SIDA2 Living lab. toiminnan aloitus  Arcadan Novarca aloitettiin syksyllä 2006 yhteistyössä yksityisen fysioterapiaketju Top Clinics Rehab (TCR) ja Norrvalla Folkhälsan Rehab kanssa.  Syksystä 2009 yhteityö käynnistyy fysioterapiayritys FysioSporttiksen kanssa.

3 SIDA3 Living lab. toiminnan tavoite  On kehittää asiakaslähtöistä terveyden edistämisen ja kuntoutuksen palveluliiketoimintaa. Tarjoamalla fysioterapia-, kuntoutus- ja neuvontapalveluita. Tarjoamalla kokonaisvaltaisia ratkaisumalleja työhyvinvoinnin kehittämiseen ja ohjaukseen.

4 SIDA4.....toiminnan tavoite Tavoite on työterveyspalveluina toteuttaa terveys- ja työyhteisökartoituksia, työpaikkaselvityksiä sekä muita kehittämisprojekteja työpaikoilla. Tavoite on käytännönläheinen tutkimustoiminta ja sen kehittäminen.

5 SIDA5 Living lab. ja pedagoginen perusta Oppimismahdollisuudet tosi tilanteissa Itsearviointi & Transformatiivinen prosessi Työelämäverkostot Asiantuntijakulttuuri Teoreettinen tieto Käytännön tieto Modifierad enl. Tynjälä et al 2003 Näyttöön perustuva tieto

6 SIDA6 Living lab. toiminnan käytännön esimerkkejä  Kuntoutusryhmien; seniori, MS ja Practicum- ryhmien suunnittelu ja ohjaus.  Ryhmien ja työpaikkojen terveysresurssien kartoitukset; mittaukset ja kuntotestaukset.  Työpaikkojen työhyvinvointiryhmien suunnittelu ja toteutus.  Yksittäisten potilaiden tutkiminen ja fysioterapia.  Tutkimus- ja kehitystyö  Käytäntöjen ja toiminnan kehittäminen

7 SIDA7 Miten opiskelijat ohjautuvat living lab.toimintaan  Fysioterapeutit  Toimintaterapeutit  Liikunnanohjaajat  Ensihoitajat  Terveydenhoitajat  Sosiaalihoitajat

8 SIDA8  1 vuoden opiskelijat – terveyden edistäminen, induktiivinen lähestymistapa  2 vuoden opiskelijat – erityisryhmät, yksilölliset asiakkaat, projektit  3 vuoden opiskelijat – haasteellisemmat asiakkaat, kehitysprojektit, tutkimus  4 vuoden opiskelijat – projektiopiskelu, tutkielma/lopputyö, syvennetyt opinnot, nuorempien opiskelijoiden ohjaus, fysioterapiyritystoiminnan vetäminen yhdessä tradenomiopiskelijoiden kanssa.

9 SIDA9 Käytännön järjestelyt  FysioSporttis Arcadassa olevassa fysioterapiatilassa toimii fysioterapeutti, joka vastaa fysioterapiyrityksen käytännön toiminnasta. Hän ohjaa opiskelijaa yrityksessä toteutetussa työssä.  Fysioterapian opettajat valitsevat opiskelijat käytännön harjoitteluun ja toimintaan. Opettajat vastaavat teoria- ja käytännön opetuksesta koululla.  Yhteistyötä tehtään läheisesti käytännön kentän kanssa.  Opetussuunnitelma on pohjana harjoittelun ajoitukselle.

10 SIDA10

11 SIDA11


Lataa ppt "SIDA1 Yksityisen yrityksen ja ammattikorkeakoulu Arcadan ylläpitämä palvelukeskus Arabianrannassa. Living lab. yhdistää teoriaopintoja käytäntöön."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google