Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

JÄRJESTYSÄÄNNÖT   Toiminnan ja käyttäytymisen tiloissa on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään. Alkoholin ja muiden päihdyttävien.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "JÄRJESTYSÄÄNNÖT   Toiminnan ja käyttäytymisen tiloissa on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään. Alkoholin ja muiden päihdyttävien."— Esityksen transkriptio:

1 JÄRJESTYSÄÄNNÖT Toiminnan ja käyttäytymisen tiloissa on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään. Alkoholin ja muiden päihdyttävien aineiden käyttö ja hallussapito monitoimitalon tiloissa ja sen välittömässä läheisyydessä on kielletty. Tupakointi ja tupakkatuotteiden käsittely on kielletty kaikissa talon tilaisuuksissa, tiloissa ja niiden välittömässä läheisyydessä.(Tupakkalaki, 2010) Tilan käyttäjä ja vuokraaja huolehtii, että paikat jäävät siistiin kuntoon käytön jälkeen. Vahingon sattuessa tekijällä tai silminnäkijällä on ilmoitusvelvollisuus tapahtuneesta vahingosta.

2 Ritaharjun monitoimitalo
SÄÄNNÖT Ritaharjun monitoimitalo

3 Miksi säännöt ovat tärkeitä?
Ne luovat edellytykset positiiviselle ilmapiirille. Takaavat miellyttävän ja turvallisen toimintaympäristön. Auttavat varomaan vaaratilanteita ja turhien riskien ottamista. Ohjaavat pitämään ympäristön siistinä ja välineet toimintakuntoisena. Luovat pohjan yhteiskunnassa pärjäämiselle ja sopeutumiselle. Auttavat meitä ottamaan huomioon toisemme.

4 PÄIVÄN ALKAMINEN Tulen kouluun hyvissä ajoin ennen ensimmäisen oppitunnin alkua. Odotan kellonsoittoa koulun pihalla välituntialueella. Pakkasraja -20c. Kellon soidessa siirryn viipyilemättä ja rauhallisesti sisätiloihin. Laitan ulkovaatteet siististi niille varattuun paikkaan. Siirryn opetustiloihin viipymättä ja rauhallisesti, odottamaan oppitunnin alkua.

5 TOIMINNALLISET JAKSOT
Valmistaudun oppituntiin ottamalla alkavalla oppitunnilla tarvittavat materiaalit valmiiksi esiin. Odotan rauhallisesti opettajan saapumista. Työskentelen oppitunnilla aina henkilökunnan antamien ohjeiden mukaan. Oppitunneilla noudatan aina hyviä käytöstapoja. ( KTS. JÄRJESTYSSÄÄNNÖT)

6 VÄLITUNNIT Välitunnit: 9.30-10.00, 11.45-12.30, 14.00-14.15
Välitunnin alkaessa siirryn välituntialueelle viipymättä ja rauhallisesti .Käytävillä ei saa juosta. Jos jotain sattuu , kerro heti välituntivalvojalle En poistu koulun alueelta. Olen toimintapisteillä vain omalle luokalle varattuna aikana. (kts. vuorolista) Vuorenvalloitus ja leikkitappelut ovat kiellettyjä. Urheilukentälle menen vain pelaamaan. Jäädytetyille alueille menen vain oma kypärä päässä. En heitä lumipalloja. Välitunnin päättyessä siirryn viipymättä ja rauhallisesti oppitunnille. Ulkovaatteet laitan siististi niille varattuun paikkaan. Välitunneilla noudatan aina hyviä käytöstapoja.

7 RUOKAILU Ruokailuun saavun viipymättä ja rauhallisesti kävellen.
Odotan omaa vuoroani rauhallisesti. Otan kaikkea tarjolla olevaa ruokaa siististi, itselleni sopivan annoksen. Siirryn pöytään rauhallisesti ja en vaihda paikkaa kesken ruokailun. Ruokailun päättyessä, palautan ruokailuvälineet huolellisesti niille varattuun paikkaan. Siirryn viipymättä ja rauhallisesti omaan soluun tai välituntialueelle. Ruokailussa noudatan aina hyviä ruokailutapoja. Puhun rauhallisesti, en huuda!

8 KOULUN PÄÄTTYMINEN Koulun päätyttyä siirryn viipymättä kotiin, iltapäivätoimintaan tai nuorisotiloihin. Huolehdin koulutarvikkeet ja ulkovaatteet mukaani. Iltapäivätoimintaan tai nuorisotiloihin saavuttaessa ilmoittaudun henkilökunnalle. Iltapäivätoimintaan ja nuorisotiloissa toimin aina henkilökunnan ohjeiden mukaisesti. Iltapäivätoimintaan ja nuorisotiloissa noudatan aina hyviä käytöstapoja.

9 KIRJASTO Välitunnilla kirjastoa voi käyttää vuorolistan mukaisesti.
Annan työrauhan kaikille kirjaston käyttäjille. Vien kirjaston ulkopuolelle vain lainaamaani materiaalia. Koulupäivän jälkeen menen kirjastoon vain vanhempani luvalla.

10 KONFLIKTITILANTEET Saatuani tietoon tapauksen, missä jotakuta on kohdeltu väärin tai olen joutunut itse kiusaamisen kohteeksi. Kerron asiasta viipymättä henkilökunnalle. Jos olen itse kohteena, puhun asiasta myös vanhemmilleni. Käyttäydyn aina muita kohtaan hyvien käytöstapojen mukaisesti.


Lataa ppt "JÄRJESTYSÄÄNNÖT   Toiminnan ja käyttäytymisen tiloissa on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään. Alkoholin ja muiden päihdyttävien."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google