Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN."— Esityksen transkriptio:

1 TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN

2 OHJESÄÄNTÖJÄ  Ole aina ajoissa paikalla valmiina harjoituksiin ja peleihin. Valmistaudu huolella sekä henkisesti ja fyysisesti (varusteet kunnossa ja siistinä).  Harjoitukset alkavat aina ajallaan. Teippaukset, lämmittelyt ym. valmistelut tehdään hyvissä ajoin etukäteen.  Jos sinulla on vammoja, sairauksia tai lääkekuureja jotka haittaavat suorituksiasi, ilmoita asiasta aina valmentajallesi.

3 HARJOITUKSISSA  Tsemppaa aina pallot loppuun asti ja kannusta kavereita.  Pallot haetaan aina juosten, siirtymiset tehdään juosten.  Kommunikoi ja käytä ääntä muiden pelaajien kanssa peli- ja harjoitustilanteissa: MINÄ, HELPPO, JUJU, TÄÄLLÄ, RAJA AUKI, PALLO SISÄLLÄ TAI ULKONA jne…  Kun valmentajalla on asiaa, niin kuunnellaan hiljaa.

4 OHJESÄÄNTÖJÄ  HILJAISUUS: Jos ollaan yli yön kestävällä pelimatkalla tai leirillä niin sovitaan aina tietty aika hiljaisuudelle, sitä tulee noudattaa, koska: -urheilija tarvitsee tietyn lepoajan -muille pitää antaa mahdollisuus lepoon -jokaisella on oikeus ja velvollisuus tulla kertomaan mahdollisista häiriöistä valmentajille - joukkueen kapteeni vastaa ryhmästään  Havaituista rikkeistä tulee seuraamuksena: -D-C-B- ikäiselle kirjallinen varoitus kotiin - toistuvista rikkeistä tapahtumasta poisto ja seuraavaan tapahtumaan kutsumatta jättäminen.

5 KUN PÄÄSET ETEENPÄIN  Kun saat käyttöösi seuran edustusasun ja verkkarit, kohtele niitä hyvin. Pidä ne siistinä ja palauta ne aina viikattuina.  Aina, kun riisut verkkarit lämmittelyn jälkeen, niin ne viikataan siististi vaihtopenkille tai lattialle.  MUISTA: On kunniatehtävä pukeutua TT- Volleyn edustusasuun ja kilpailla sen puolesta.  Edusta seuraasi aina ylpeydellä ja kunnioituksella muita pelaajia kohtaan.

6 KUN PÄÄSET ETEENPÄIN  Tulevan huippu-urheilijan tulee käyttäytyä asiallisesti ja kohteliaasti jokatilanteessa. Esiinny ryhdikkäästi, tervehdi tavatessasi valmentajia ja pelikavereita kohteliaasti.  Lippiksen tai muiden päähineiden käyttö sisätiloissa on kielletty.  Ruokailuissa ei etuilla eikä hälistä.  Muista käydä suihkussa aina harjoitusten ja pelien jälkeen.

7 OHJESÄÄNTÖJÄ  Huipulle tähtäävän urheilijan on ymmärrettävä nautintoaineiden haitalliset vaikutukset urheilusuorituksiin. Tästä syystä kaikilla seuran järjestämillä leireillä, peli- ja turnausmatkoilla sekä kotiotteluissa alkoholin, tupakan ja nuuskan käyttö on ehdottomasti kielletty.  Karkin, limsan ja muiden makeisten nauttiminen harjoituksia tai pelejä ennen tai niiden välissä on kielletty.

8 LOPUKSI  Nämä säännöt on koottu valmentajien ja pelaajien omista ehdotuksista monen vuoden kokemuksella.  Jokaisen TT-Volleyn pelaajan on sitouduttava noudattamaan näitä sääntöjä.

9 OIKEIN MUKAVAA ALKAVAA SARJAKAUTTA KAIKILLE Toivoo TT-Volleyn johtokunta 


Lataa ppt "TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google