Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

AverMedia Avervision DL Käyttö ja asentaminen 29.5.2001.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "AverMedia Avervision DL Käyttö ja asentaminen 29.5.2001."— Esityksen transkriptio:

1 AverMedia Avervision DL Käyttö ja asentaminen 29.5.2001

2 Mikä ja mihin käyttöön AverVision DL on tarkoitettu? AVerVision, nykyajan esitysväline jossa yhdistyvät dokumenttikamera omalla valaisimella + PC- TV muunnin + OVERLAY video/kuvasummain opetus- ja esitysympäristöön. Täysin PC- riippumaton ulkoinen ulkoinen laite mahdollistaa reaaliaikaisen dokumenttien esittämisen TV:n avulla, videon tekstityksen tai grafiikan lisäämisen piirtämällä TV:ssä näkyvään PC:n kuvaan. Video, S-video, VGA tulot ja lähdöt. Tukee VGA-VIDEO muunnosta 1024x768. Jos verrataan toiminnallisesti samantyyppistä kameraa Avervision 100, huomataan että suurimpana erona on: AverVision 100:ssa Overlay toimii VGA tasoisena ja AverVision DL:ssä Video tasoisena. Avervision DL eroaa samantyyppisestä tuotteesta nimeltä Avervision 100 pääosin niin että Avervision 100 videosummauksen tulos on VGA kun se DL versiossa on PAL videota.

3 Asentaminen Takaa löytyvät liitännät.

4 Asentaminen Liitä ensin tietokoneen näytönohjain VGA kaapelilla VGA IN liittimeen. Sen jälkeen VGA monitori MONITOR liittimeen.

5 Asentaminen Kytke TV tai esim. video projektori VIDEO OUT tai S-VIDEO OUT liittimeen. Jos haluat että laite toimii video valitsimena kytke läpikytkettävä video lähde VIDEO IN tai S-VIDEO IN liittimeen. Nämä video lähteet näkyvät kun laitteesta on virta katkaistu.

6 Asentaminen Video ulostulon voi kytkeä kolmella eri tavalla: Composite, S-video, RGB Parhaimman kuvan laadun saat kun käytät RGB liitintä. Kaikista liittimistä tulee videota yhtäaikaa joten esim. TV voi suoraan olla jopa kolme.

7 Asentaminen Periaate kaavio

8 Kaukosäädin

9 AverVision 100 käyttö tärkeimmät toiminnot Source = Kuvalähteen vaihto nappula 1.PC Kuva 2.Kamera kuva 3.Overlay kuva Zoom = kuva suurennos kameran kuvaamasta kuvasta Detect = Tunnistaa Overlay tilassa taustavärin. Käytetään jos esim. kynä ei näy tietokone kuvan päällä tyydyttävästi Pointer = Huomio piste.Käytetään osoittamaankohtaa tietokone näytön päällä. Menu = Asetus valikko Freeze = kuva pysäytys. Käytetään jos halutaan esim,etsiä materiaalia kovalevyltä, näyttämättä sitä kuitenkaan mulle katselijoille.

10 Overlayn toiminta PC kuva Kameran kuva Lopputulos TV tai video projektorissa


Lataa ppt "AverMedia Avervision DL Käyttö ja asentaminen 29.5.2001."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google