Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Oletko ajatellut aloittaa oman bisneksen?

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Oletko ajatellut aloittaa oman bisneksen?"— Esityksen transkriptio:

1 Oletko ajatellut aloittaa oman bisneksen?
Hyvä Asiakkaani, Olen ollut kiitollinen hyvästä asiakassuhteestamme. Haluan edetä Mary Kay urallani eteenpäin ja haluan samalla antaa sinulle enemmän tietoa tästä ihanasta työstä, jonka olen löytänyt. Toivon, että löydät rauhallisen hetken ja luet alla olevan läpi. Silloin saat tietää enemmän minkä parissa olen työskennellyt jo pian 5 vuotta. Lisää kysymyksiä? Haluatko enemmän tietoa? Soita minulle tai i Vastaan mielelläni sinulle! Tavoitteeni on herättää sinussakin mielenkiinto Mary Kay mahdollisuudelle ja bisnekselle. Olen matkalla urallani eteenpäin ja haen Star Eyes Tiimiini juuri sinunlaisia naisia. Mikäli päätät aloittaa konsulttina tulen auttamaan sinua Sinun Mary Kay matkallasi

2 Miksi niin monet naiset aloittavat Mary Kay uran?
Minkälaisia ihmisiä etsimme ? Etsimme kiireisiä ihmisiä Etsimme ihmisiä, jotka eivät tunne paljon muita ihmisiä Kiireiset ihmiset saavat eniten aikaan! Ensimmäisenä kiinnitän huomiota kiireisiin naisiin, koska kiireiset ihmiset ovat hyviä ajankäyttäjiä ja osaavat priorisoida ja pitää montaa rautaa tulessa yhtaikaa menettämättä elämän tasapainoa. Sinulla saattaa löytyä 10h ylimääräistä aikaa viikossa tai sitten ei, mutta uskon, että sinulla on päivittäin 15 min vapaahetkiä 3 kertaa päivässä. Mary Kay työssä sinun ei tarvitse sitoutua huimiin työtunteihin. Voit työskennellä muiden tärkeiden asioiden parissa niin, että pidät erilaisia tavoitteita elämässäsi. Me kutsumme sitä tasapainoiseksi sitoutumiseksi. Perhe ja ystävät ovat hyvä apu päästä työssä alkuun, mutta et rikastu heillä. Ensimmäinen kysymys on heiltä yleensä ”Kuinka paljon saan alennusta?”. Suosittelen, että siirryt nopeasti ”oikeisiin asiakkaisiin”. Ja jos olet halukas astumaan epämukavuus- alueelle edes hieman, tulen näyttämään sinulle, kuinka se tehdään.

3 Etsimme ihmisiä, jotka eivät ole ”myyjä tyyppejä”
Etsimme ihmisiä, joilla on taloudellisia tavoitteita Hyvänä ominaisuutena pidän myös heitä, jotka eivät ole ”myyjä tyyppejä”. Asiakkaiden painostaminen ei tee menestystäsi Mary Kayssa. Haluamme, että sinulla on vahva kanta-asiakaskunta ja tarkoituksesi onkin rakentaa hyviä asiakassuhteita. Me opetamme ihonhoitoa ja näytämme asiakkaillemme kuinka tuotteitamme käytetään ja sitten annamme heidän itse tehdä päätöksen. Innostutko seuraavista: * Haluat vähentää velkaasi * Haluat säästää tulevaisuuden varalle, Haluat perustaa perheelle extra rahaston ja sinä kontrolloit tulosi Lopulta sinä teet päätökset miten paljon ansaitset. Tulosi on sidoksissa täysin työpanokseesi. Vain taivas on kattona.

4 Etsimme henkilöitä, jotka ovat perhekeskeisiä
Etsimme päätöksentekijöitä Etsin ihmisiä, jotka osaavat tehdä päätöksiä! Me naiset tulemme aina olemaan keskellä kriisiä, juuri kriisin lopulla tai se on juuri alkamassa elämässämme! Naisilla kriisi-ilmapiiri ei oikeastaan koskaan mene pois. Harvoin näyttää hyvältä hetkeltä lisätä mitään extraa omaan elämään. Elämä ei lupaa koskaan ”oikeaa” aikaa, me teemme tästä ajasta oikean! Haluan että teamissäni olevat henkilöt ovat perhekeskeisiä. Tavoitteena tulisi olla, että työskennellään Mary Kayn parissa perheen takia, eikä käytetä perhettä tekosyynä. Olen varma, että haluat perheellesi parasta ja uskon, että ymmärrät, että lyhyen tähtäimen sitoutuminen tuo lopulta pitkän tähtäimen palkinnot. Etsin naisia, jotka haluavat enemmän perheelleen ja käyttävät Mary Kayta apunaan saavuttamaan omat tavoitteet.

5 Miksi valita Mary Kay ura?
Enemmän RAHAA Huomionosoitukset ja palkinnot Kuinka ansaitsen? Ihonhoitoluokat ryhmille ja kasvohoito yhdelle Jälleenmyynti Internet tilaukset Johtajuus Jopa 50% alennus tuotteista Mary Kay antaa korkeimman suoramyynti yritysten katteen USA:ssa Voit pätevöityä Area palkintoihin, Unit palkintoihin ja Team palkintoihin. Tässä yksi otanta palkinnoista, joita voit saada.

6 Itseluottamus ja henkilökohtainen kasvu
Olet oma pomosi Mary Kay on omaan aktiivisuuteesi perustuva business. Sinä päätät mitä ansaitset ja milloin etenet urallasi. Tykkäisithän omasta työsi joustavuudesta ja omana pomona olemisesta? Päätät omat työaikasi Päätät omat loma-aikasi Eikö ole kiva tietää, että yritys tuottaa kaikki tarvittavat työkalut ja annetaan tarpeellinen koulutus jotta voisit saavuttaa menestystä? Missä muussa työpaikassa voit ansaita samalla kun opit? Ansaitset rahaa, saat huomionosoituksia ja kasvatat itseluottamustasi samalla kertaa!

7 Kuinka voin aloittaa konsulttina?
Mary Kay aloituslaukku sisältää yli 500 € arvosta kulutustuotteita ja maksat niistä vain 184 €! Se on todella suuri etu! Kulutustuotteita 1 kpl Ultimate Mascara Black 1 kpl Creame Lipstick Toffee 1 kpl TimeWise Mosturizer normal/dry 1 kpl TimeWise Mosturizer comb/oily 1 kpl TimeWise 3-in-1 cleanser normal/dry 1 kpl TimeWise 3-in-1 cleanser comb/oily 1 kpl Medium Coverage Foundation Ivory kpl Medium Coverage Foundation Beige kpl Medium Coverage Foundation Beige kpl Medium Coverage Foundation Beige kpl Medium Coverage Foundation Bronze kpl TimeWise Age-Fighting Eye Cream 1 kpl Oil-Free Makeup Remover 1 kpl TimeWise Day Solution SPF 25 1 kpl TimeWise Night Solution Näytetuotteita sisältyy aloituspaketin hintaan n. 144 € arvosta Aloituslaukku, 4 peiliä, Color Insider kirja ja DVD, Skin Care Class kirja ja DVD, näytteitä, esitteitä. Kaikki tarvittava jolla pääset busineksessasi alkuun! 184 € ei ehkä muuta talouttasi, mutta se voi muuttaa elämäsi! Voit aloittaa myös Bonus 1 tai Bonus 2 varastotilauksilla, jolloin saat Aloituslaukun lisäksi valita itse tuotteita myyntiin ja saat tilaamistasi tuotteista 50 % alennuksen.

8 * Hieman Faktaa ”Kuinka Paljon rahaa voin odottaa ansaitsevani itsenäisenä Mary Kay konsulttina? ” Ansaitsemismahdollisuus Mary Kay bisneksessa on loputon. Kuitenkin on mahdotonta taata että joku tietty tulotaso voidaan saavuttaa. Se rahan määrä jota voit ansaita itsenäisenä Mary Kay konsulttina perustuu moniin tekijöihin lähtien liikkeelle omasta tavoitteestasi ja käyttämästäsi ajasta sekä siitä panostuksesta jota olet valmis sijoittamaan bisnekseesi. Monet itsenäiset ihonhoitokonsultit tekevät heidän bisnestään osa-aikaisesti tavoitteena lyhyen tähtäimen taloudelliset tavoitteet kuten ostaa kausi tuotteita lahjaksi perheelleen ja ystäville, ostaa perheelle lomamatka tai hankkia lapsille kouluvaatteet. Kun taas toiset päättävät kasvattaa heidän Mary Kay bisneksensä tasolle, jolloin he voivat lopettaa heidän työnsä ja aloittaa heidän Mary Kay uransa täysipäiväisenä. Lopulta kuitenkin, se mitä ansaitsen Mary Kay bisneksessä on täysin sinusta riippuvaista. Niinpä Mary Kay Ash sanoja lainatakseni ”Aseta tavoitteesi, pidä niistä kiinni kunnes ne on saavutettu. Sinun täytyy uskoa niihin, ennen kuin itse näet ne toteutuvan. Mitä tahansa mielesi pystyy luomaan ja uskomaan voit saavuttaa!” Mitkä ovat parhaat myynti ja markkinointi tavat, jotka auttavat minua menestymään parhaiten Mary Kay bisneksessä? Mary Kay sanoi alusta alkaen selkeästi, ettei pitänyt tunkeilevista myyntihenkilöistä. Vaikka sinnikkyys ja hellittämättömyys ovat todella tärkeitä ominaisuuksia menestykselle missä tahansa myyntiin keskittyvässä yriyksessä olemme huomanneet että kaikkein menestyneimmät itsenäiset ihonhoitokonsultit saavuttavat myyntejä ja jakavat työtä jatkuvasti käyttämällä kultaista sääntöä Käyttämällä heidän omaa päättelykykyä rakastavalla ja välittävällä tavalla.Lopputuloksena kun teemme myynti ja työnjako työtä me aina suosittelemme että laitat itsesi toisen henkilön asemaaan, muistat kohdella heitä kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan. Kuten Mary Kay usein sanoi, ” sinulla on rikkaus vaikuttaa ja jokainen jonka tapaat muodostaa mielikuvan sinusta sinun sanojen ja tekojen perusteella. Joten tee kultaisesta säännöstä elämäntapa.”

9 Mary Kay bisness mahdollisuus: Mitä todella vaaditaan menestykseen?
Itsenäiset ihonhoitokonsultit ja itsenäiset Myyntijohtajat puhuvat elävänsä unelmaansa ja sinä kysyt mitä siihen tarvitaan. Olet ehkä kuullut heidän puhuvan Mary Kay bisneksen joustavuudesta ja kuinka on mahdollista käyttää laatuaikaa perheen kanssa. He voivat nauttia palkinnoista kuten vaaleanpunaisesta Volvosta ja rahallisesta ansioista jotka ehkä mahdollistavat heidät luopumaan heidän työpaikoista. Kuinka on mahdollista saavuttaa tämä kaikki? Älä ymmärrä väärin: Nämä naiset ovat työskennelleet kovasti saadakseen ne edut mitä heillä on tänään. Kun ihmiset kuulevat Mary Kay Ashin filosofian ”Usko ensin, perhe toisena ja ura kolmantena” he saattavat ymmärtää väärin mitä hän tarkoitti. Pitämällä tämän tärkeysjärjestyksen tasapainossa ei tarkoita ettei sinun tarvitse tehdä töitä kovasti tai ettei sinun tarvitse tehdä uhrauksia tullaksesi menestyneeksi. Mikä sitten erottaa Mary Kay mahdollisuuden muista samantyyppisistä yrityksistä – ero on siinä, että sinulla on enemmän joustavuutta. Mary Kay Ash oli tunnettu yhdeksi kovimmin työskentelevimmistä ihmisistä . Hän perusti aikoinaan ”Kello 5 Klubin” Hänen aamunsa alkoivat kello 5. Hän uhrasi tunnin tai kaksi yöunistaan saavuttaakseen energisen alun päivälleen. Monet itsenäiset ihonhoitokonsultit aloittavat kello 5 Klubissa jotta voivat saada tehdyksi paljon asioita ennen kuin on aika viedä lapset päivähoitoon tai kouluun. Ehkä yöunet ovat sinulle tärkeitä ja mieluummin siirrät tehtävät illemmalle. Ehkä haluat varata tapaamisia asiakkaiden kanssa lasten harrastusten tai koulupäivän aikoihin. Tai ehkä pidät työskentelystä Mary Kayn parissa vain viikonloppuisin. Voit itse vapaasti valita parhaimmat aikasi. Vertailun vuoksi yritysten palvelussa työntekijöiden odotetaan pysyvän omissa työtunneissasi. Tai jos sinulla on hyvä työskennellä yrityksessä jossa on liukuva työaika, silti harvoin voi valita omat ajat joita työhön kuluttaa. Itsenäisenä Mary Kay ihonhoitokonsulttina olet oma pomosi, joten sinä itse päätät päivittäin milloin aloitat työt ja milloin ne loppuvat. Määrittelet itse omat aikataulut ja sen vauhdin jolla etenet uraportaillasi ylöspäin. Jos tavoitteenasi on vain lisätä ansioitasi päätyön palkan lisäksi työtuntisi sitoutumisesi Mary Kay työhön on varmaankin aika pientä. Toisaalta jos haluat vaihtaa tulosi nykyisestä työstä sinun kannattaa laittaa enemmän aikaasi saavuttaaksesi tämän tavoitteen. Sinä itse päätät oman kohtalosi. Sinä määrittelet tasapainon uskosi ja urasi välillä sen mukaan joka sopii sinulle parhaiten. ”Joku on joskus sanonut, ”Mary Kay on parhaiten palkattu kovin työ koko maailmassa” Uskon että meillä kaikilla on materiaalisia haaveita ja toiveita. Joten päätät kuinka sinun Mary Kay bisness voi auttaa sinua saavuttamaan ne.” –Mary Kay Ash Kuinka usein Mary Kay tuo markkinoille uusia tuotteita? Kuinka tämä vaikuttaa itsenäisen ihonhoitokonsultin bisnekseen? Mary Kay Inc kehittää jatkuvasti uusia tuotteita pitämällä yllä tämänhetkisiä kehityssuuntia ja kilpailukykyisiä markkinointitilanteita. Uudistuvissa markkinoissa on erittäin tärkeää olla kilpailukykyinen tarjoamalla uusia tuotteita. Lisätuotteet, jotka auttavat erityisiin tarpeisiin toimivat yhdessä perusihonhoito sarjan lisänä, lisätuotteet on tuotu markkinoille osana tuoteperhettä kuluttajien toiveiden pohjalta. Kausituotteet heijastavat eri vuodenaikojen muotia. Perusihonhoitosarjaa päivitetään 3-5 vuoden välein ja silloin parannetaan sarjan tuotteita viimeisimmillä ihonhoidon uudistuksilla. Kaiken kaikkiaan emme tee sitä kovin usein. Joskus päivitämme pakkauksiamme varmistaaksemme pysyvämme muodin mukana ja pitämällä visuaalisen ilmeen muodikkaana ja tuoreena. Muista, että olemme nopeasti kehittyvässä kosmetiikka Bisneksessä. Kuten autoteollisuus, muotimaailma ja kuluttajien elektroniikkateollisuus samoin myös kosmetiikkateollisuuden uudistuminen houkuttelee kuluttajia tuotemerkin luo. Ratkaiseva tosiseikka on, että uudistuminen on välttämätöntä näillä kilpailevilla markkinoilla. Vaikka muutokset saattavat olla epämieluisia, Mary Kay inc ja itsenäiset myyntijoukot haluavat toimittaa tuotteita, jotka innostavat ja täyttävät kuluttajien tarpeet ja toiveet. Varastoa ajatellen tavoitteemme on viestittää itsenäisille myyntijoukoille tulevista muutoksista ajoissa n. 3-6 kuukautta etukäteen. Tämä mahdollistaa tarkistamaan omaa varasto tilannetta ja auttaa heitä tekemään päätöksiä tulevasta varaston tarpeesta. Lisäksi suurien muutoksien yhteydessä autamme heitä jakamalla tipsejä hoitamaan varastoaan siirtymäkauden aikana. Mary Kay Inc kuuluu Direct Selling Association (”DSA”) Lesley Cosmetics Ab, Mary Kay kuuluu Suomen Suoramyyntiliittoon ”ASML” Mary Kay ja DSA ovat voimakkaasti tukeneet antipyramidi lainsäädäntöä USAssa. Me rohkaisemme jokaista joka suunnittelee suoramyynti mahdollisuutta ottamaan selvää yrityksistä, joista he mahdollisesti ovat kiinnostuneita. Pitkäaikaisena DSAn jäsenenä Mary Kay inc lupaa säilyttää DSAn tiukat eettiset säännöt. Mary Kay sisältää tukkukauppa myyntiä (yritykseltä itsenäiselle konsultille) ja vähittäismyyntiä (itsenäiseltä konsultilta kuluttajille) Mary Kay® tuotteilla. Meillä ei ole tasoa tukkukauppiaiden ja kuluttajien välillä. Jokainen itsenäinen ihonhoitokonsultti ja itsenäinen myyntijohtaja ostavat kosmetiikan suoraan yritykseltä samaan julkistettuun tukkuhintaan ja jälleenmyydään kuluttajille konsulttien määräämään hintaan. Jokaisella konsultilla on mahdollisuus ostaa tuotteita samalla alennuksella riippumatta asemastaan Itsenäisessä myyntijoukossa ja riippumatta siitä missä kohtaa urapolkua on. Jokainen aloittaa itsenäisenä ihonhoitokonsulttina ja hänellä on oikeus myydä tuotteita vähittäismyyntinä ja jälleenmyyntinä kuluttajille. Itsenäinen ihonhoitokonsultti ei jaa työtä muille ostaakseen tuotteita heiltä. Jokainen itsenäinen konsultti on tietoinen, että kaikki ostetut tuotteet ovat myynnissä vain lopullisille kuluttajille. Jokainen itsenäinen Mary Kay konsultti aloittaa Itsenäisenä ihonhoitokonsulttina ostamalla aloituslaukun. Kukaan ei saa mitään lisäpalkkiota aloituslaukun ostamisesta. Aloituslaukkuun sisältyvät kulutustuotteet ja näytetuotteet on tarkoitettu esittelyksi Mary Kaysta uudelle konsultille ja avuksi hänelle aloittamaan kasvattamaan hänen omaa bisnestään. Mitään ”sijoituksia” ei vaadita, mitään asemaa itsenäisissä myyntijoukoissa ei voi ostaa yritykseltä tai keneltäkään muulta. Ei ole mitään jälleenmyyntisopimuksia, ”myynnin tasoja”,”asemia”, tai franchisingsopimuksia yrityksen tai kenenkään itsenäisen ihonhoitokonsultin kanssa. Asema itsenäisestä ihonhoitokonsultista itsenäiseksi myyntijohtajaksi ei sisällä palkkion maksua, hinnan hyvityksiä, lisämaksuja tai piilotettuja alennuksia yritykseltä tai keneltäkään muulta. Korkeustason valitseminen kenen itsenäisen ihonhoitokonsultin taholta tahansa perustuu täysin yksilöiden ponnisteluun ja taitavuuteen edetä urallaan. Yritys maksaa kaikki palkkiot suoraan itsenäiselle ihonhoitokonsultille ja itsenäiselle myyntijohtajalle . Palkkiot pohjautuvat kuukausittaisiin ostoihin ja ovat saatavilla luettelona intranetista raportin muodossa. Palkkioiden suuruudet ja ohjeistukset on nähtävillä markkinointisuunnitelmassa.

10


Lataa ppt "Oletko ajatellut aloittaa oman bisneksen?"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google