Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Useimmat esitetyt asiat pätevät myös muihin Office ohjelmiin.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Useimmat esitetyt asiat pätevät myös muihin Office ohjelmiin."— Esityksen transkriptio:

1 Useimmat esitetyt asiat pätevät myös muihin Office ohjelmiin.
ord- ikkuna Tässä esityksessä käydään läpi Word-ikkunaan liittyviä asioita, kuten valikot ja tärkeimmät työkalut. Useimmat esitetyt asiat pätevät myös muihin Office ohjelmiin.

2 Otsikkorivi Valikkorivi: perusvälineet käskyjen antamiseen Vakiotyökalurivi: -sisältää vain tärkeimmät työkalut Viivaimet: -saadaan näkyviin Näytä-valikosta tehtäväruutu (koko reuna): -helpottaa monien tehtävien suorittamista Office-avustaja -antaa neuvoja Wordin näkymän vaihtaminen: mm tulostus- ja normaalinäkymä. tilarivi

3 Lisää työkalurivejä (mm
Lisää työkalurivejä (mm. muotoilu-, piirto-…) saat käyttöösi valitsemalla: Näytä Työkalurivit Muotoilutyökalurivi

4 Kun on saatu oikea ohjelma auki (tässä tapauksessa siis Word), Tiedosto-valikosta saadaan auki yleisimmät toiminnot.

5 Leikkaa Kopioi Liitä Kumoa Avaa Tulosta Oikeinkirjoitus Palstat Uusi Tallenna Tulostuksen esikatselu Muotoilu-sivellin Vakiotyökalurivillä ovat kaikki keskeiset työkalut (samat kuin Tiedosto-valikossa ja muitakin): Zoomaus

6 Jos jokin toiminto on sinulta hukassa, käytä kunkin ohjelman Ohje-valikosta löytyvää ohjetta!
Office-avustajan saat näkyviin F1-painikkeella.

7 Siirtyminen asiakirjassa:
Pääset siirtymään asiakirjassasi kätevästi tietysti hiiren ja ikkunan oikeassa reunassa olevien vierityspalkin ja siirtymispainikkeiden avulla. Joskus on kuitenkin kätevintä siirtää kursoria tai näkymää näppäimistön avulla: Kun pitää Ctrl-näppäintä pohjassa, nuolinäppäimillä voi hyppiä tekstissä sana kerrallaan. Ctrl-Home siirtää koko tekstin alkuun, Ctrl-End siirtää koko tekstin loppuun.

8 Erikoismerkkejä: Monilla näppäimillä on useita toimintoja (varsinkin numeronäppäimillä). Toisen toiminnon saat päälle painamalla Vaihto (=shift) -näppäin pohjaan ja sitten haluttua näppäintä. kolmannen toiminnon saat päälle painamalla Alt Gr- näppäin pohjaan ja sitten haluttua näppäintä. Esimerkiksi lainausmerkki tulee päälle näppäinyhdistelmällä Vaihto + numero 2:n Alt Gr + numero 2.


Lataa ppt "Useimmat esitetyt asiat pätevät myös muihin Office ohjelmiin."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google