Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Gourmet herkkuja ravintola- ja kotikeittiöihin

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Gourmet herkkuja ravintola- ja kotikeittiöihin"— Esityksen transkriptio:

1 Gourmet herkkuja ravintola- ja kotikeittiöihin

2 Uuden ajan kasvisherkkuja vuodesta 1991
Kasvis Galleria huolehtii itse koko ketjusta pellolta ruokapöytään: ideointi, tuotekehittely ja valmistus tapahtuu kaikki Kuopiossa.

3 Liikeidea Kasvis Galleria tuottaa maukasta ja laadukasta ruokaa ja tarjoaa ratkaisuja ravintoloiden ja kuluttajien tarpeisiin

4 Johtotähtenä tinkimätön laatu
Kasvis Galleria kiinnittää erityistä huomiota raaka-aineisiin ja niiden puhtauteen. Lisäaineiden käyttöä vältetään. Yli 80 % raaka-aineista on kotimaisia!

5 Kasvis Gallerian keittiössä valmistuvat
röstit laatikot kiusaukset leikkeleet Caroliinat piirakat pateet terriinit perunalisäkkeet gratiinit lasagnet hillokkeet jälkiruoat ja monta muuta herkkua…

6

7

8 pakkaamiseen tarvittava erityisosaaminen.
Henkilöstö Kasvis Gallerian vahva voimavara on ruoan valmistukseen ja pakkaamiseen tarvittava erityisosaaminen. Ihmiset tekee ihmisille ruokaa.

9 Tuotekehitys Tuotekehitystä ohjaa maku, visuaalisuus, värien yhdistäminen Asiakkaan tarpeet Teemme ratkaisuja jotka helpottavat ravintolakeittiöiden työtä 120 erilaista tuotetta Tuotekehittäjät: Nita Kauppinen Tarja Peltola

10 Keittiömestariyhdistykset mukana aktiivisesti yritysten tuotekehityksessä.
- reilu suora palaute on paras kehittäjä

11 Mainetta ja kunniaa Kasvis Galleria pokkasi lokakuussa 2008 pohjoismaisen Uusi pohjoinen ruoka -kunniadiplomin. Vuoden tähtituotteita jo kolmena vuonna peräkkäin 2006: kasvisleikkeleet 2007: röstit 2008: bavaroise-tangot : punajuurilasagne

12 Suomalaisessa ruokakulttuurissa ollaan liian arkoja tuomaan reilusti omia suomalaisia raaka-aineita esille. Suomalaiset Keittiömestarit ja kokit tekevät hyvää työtä maailmalla ja on hyviä erilaisia projekteja jota kautta suomalaista ruokaa nostetaan. Mutta suurin merkitys on sillä mitä itse kukin meistä tekee ja miten omaa ruokakulttuuriaan arvostaa.

13 Ravintola-annoksissa kasvis piiloutuu usein liikaa lihan alle

14 Ruoalla on suuri psykologinen merkitys
Värit saa makuhermot liikkeelle Ruoan tuoksu ja herkullisuus kulkevat käsi kädessä

15


Lataa ppt "Gourmet herkkuja ravintola- ja kotikeittiöihin"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google