Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

menestystä vuoden 2008 haasteisiin!

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "menestystä vuoden 2008 haasteisiin!"— Esityksen transkriptio:

1 menestystä vuoden 2008 haasteisiin!
Haminan Seudun HEVOSSEURA ry JÄSENKIRJE 1/2008 IIIHAHAAA! Kesä lähestyy ja ravivuosi 2008 on jo täydessä vaudissa. Odotettavissa on paljon jännittäviä ja mielenkiintoisia tapahtumia. Haminan Hevosseura järjestää yhteistyössä Virolahden Hevosystäväinseuran kanssa kevätravit Harjun upealla kaviouralla. Lisäksi syksyn ohjelmaan kuuluvat kaksipäiväiset Maalaismarkkinat Harjun oppimiskeskuksen alueella ravi- sekä ratsastuskilpailuineen. Tapahtumien järjestämiseen kaivataan innokasta ja reipasta talkooväkeä. Kaikki kynnelle kykenevät ovat tervetulleita mukaan! Lisäksi seurat järjestävät yhteistuumin jo perinteiseksi käynyttä iloista yhdessäoloa. Ohjelmasta löytyvät takuuhauskat ravireissut St. Michel raveihin Mikkelliin sekä Kuninkuusraveihin Jyväskylän Killerille. Ja tietysti ravivuosi 2008 päätetään pikkujoulujuhlaan jossa palkitaan parhaiten menestyneet hevoset sekä taustajoukot. Hyvää kevättä ja menestystä vuoden 2008 haasteisiin!

2 Yhteistyö Virolahden Hevosystäväinseuran kanssa.
JÄSENKIRJE 1/2008 Yhteistyö Virolahden Hevosystäväinseuran kanssa. Vuoden 2007 lopulla päätettiin ottaa uusi askel pyrkimyksessä kehittää ja virkistää lähialueemme hevostoimintaa. Haminan Hevosseura ja Virolahden Hevosystäväinseura päättivät ryhtyä tiiviiseen yhteistyöhön saattaakseen alueen hevosharrastajat ja –ammattilaiset yhteen erilaisten tapahtumien ym. merkeissä. Vuonna 2008 tavoitteena on järjestää yhteistuumin kevätravit Harjun raviradalla. Lisäksi kuluvan vuoden syksyllä on tarkoitus järjestää maalaismarkkinat Harjun oppimiskeskuksen alueella. Koko viikonlopun kestävän tapahtuman aikana lauantaina on mahdollisuus seurata ratsastuskilpailuja. Sunnuntaina markkinat päättyvät syysraveihin Harjun kaviouralla. Edellä mainittujen tapahtumien päivämäärät tarkentuvat lähiaikoina. Talkooväkeä kaivataan! Ravien ja markkinoiden järjestäminen vaatii innokasta ja reipasta talkooväkeä. Jos Sinusta tuntuu, että voisit liittyä iloiseen talkooporukkaan, ilmoita nimesi sihteerille puh tai Lappeenrannan ravirata alkaa pikkuhiljaa valmistautua vuoden 2009 kuninkuus- raveihin. Myös siellä talkoovoimalle on käyttöä. Mikäli haluat olla mukana kasaamassa vuoden 2009 kuninkuusraveja ilmoittaudu talkooreserviin em. puhelinnumeroon tai sähköpostiin. Talkoopäivät ilmoitetaan talkooreserviräisille hyvissä ajoin. Seuraa myös Haminan Hevosseuran nettisivujen ajankohtaista-palstaa: Luento hevosen hermoratahieronnasta Aimo Koskisen luento hermoratahieronnasta Harjun oppimiskeskuksessa sunnuntaina Teoriaosuus klo Tämän jälkeen siirrymme talleille seuraamaan hierontaa käytännössä. Kurssimaksu 10 e (sis. kahvin). Ilmoittautumiset mennessä puh / Sari Oleander.

3 ST. MICHEL RAVIT MIKKELI 12.-13.7.2008
JÄSENKIRJE 1/2008 ST. MICHEL RAVIT MIKKELI Perinteinen ravimatka Mikkeliin järjestetään sunnuntaina Ravimatkan hinta, bussiaikataulut ym. tarkentuvat lähempänä tapahtumaa. Lisätietoja sihteeriltä puh KUNINKUUSRAVIT JYVÄSKYLÄ Lähde mukaan Haminan Hevosseuran ja Virolahden Hevosystäväinseuran järjestämälle iloiselle kunkkarireissulle Jyväskylän Killerille. Bussi lähtee matkaan Virojoelta perjantaina Klo 17:00. Matka jatkuu Haminan linja-autoasemalta klo 17:30 kohti Jyväskylää. Majoittua voit 4 hengen tai 2 hengen huoneissa (retkeilyhotelli Laajari). 2 pv kunkkarilippu 170e, kunkkaripassi 190e (sis. iltajuhlan). Hinnat sisältävät meno-paluukuljetukset Jyväskylään, majoituksen, kuljetuksen majoituspaikasta raviradalle, lipun/passin molemmille kilpailupäiville. Varausmaksu 100e mennessä! Loppumaksu 70e tai 90e (sis. iltajuhlan) mennessä. SITOVAT ILMOITTAUTUMISET: Sari Oleander puh PIKKUJOULU Pikkujoulu järjestetään tänä vuonna yhdessä Virolahden Hevosystäväinseuran kanssa marras-joulukuun vaihteessa. Ohjelmassa jouluruokaa ja mukavaa yhdessä oloa. Ja tietenkin vuoden kohokohtana seurojen parhaiten menestyneiden palkitseminen. Aika ja paikka tarkentuvat lähempänä juhlan ajankohtaa.

4 JÄSENPOSTIA SÄHKÖISESTI
JÄSENKIRJE 1/2008 JÄSENPOSTIA SÄHKÖISESTI Tavoitteenamme on tulevaisuudessa lähettää jäsenpostia mahdollisimman paljon sähköisesti. Mikäli käytössäsi on sähköpostiosoite ja haluat tiedotteita tietokoneellesi ilmoita sähköpostiosoitteesi sihteerille: Säilytä tämä kirje ja muista seurata paikallislehtien ilmoituksia! Lisätietoja saat myös johtokunnan jäseniltä! Seuraa myös ajankohtaista-palstaa netissä: Jäsenmaksu 2008 Jäsenmaksu vuodelle 2008 on 15e/hlö. Jos yhteystietosi ovat muuttuneet, merkitse korjatut tiedot viestikenttään. Seuran vuoden parhaiden palkitsemisessa otetaan huomioon jäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa mennessä. Mikäli täytät tätä vuonna 70-vuotta, olet ainaisjäsen ja vapautettu jäsenmaksusta. Jos ystäväsi tai tuttavasi haluaa liittyä seuraamme, voi hän maksaa jäsenmaksun seuran tilille HSOP Lisätietoja liittymisestä saa sihteeriltä puh tai Saajan tilinumero: Haminan seudun osuuspankki Saaja: Haminan seudun hevosseura Maksaja: Tililtä numero: Viesti maksun saajalle: Jäsenmaksu 2008 Nimi: Osoite: Eräpäivä: Summa: e


Lataa ppt "menestystä vuoden 2008 haasteisiin!"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google