Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

LTK Osuuskunta TOIMINTA

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "LTK Osuuskunta TOIMINTA"— Esityksen transkriptio:

1 LTK Osuuskunta TOIMINTA
LTK on asiantuntijapalveluyritys, jonka ydinosaamisalueet ovat: Lihateknologia ja tuotekehitys Ruhon, lihan, valmisteiden ja toimintojen laatu Koko tuotantoketjun tehokkuus ja laatu LTK:n tehtävänä on kehittää omistajiensa ja asiakkaittensa liiketoimintaa. Tehtävänä toteutetaan tutkimus-, konsultointi- ja koulutus palveluin sekä tiedottamalla. LTK toimittaa ja kustantaa Lihatalous-lehteä. LTK on liha-alan aktiivinen tekijä ja vaikuttaja. OMISTAJAT Atria Yhtymä Oyj HK Ruokatalo Group Oyj Järvi-Suomen Portti Osuuskunta PERUSTETTU vuonna 1940 ASIAKKAAT Suomen elintarviketeollisuus sidosryhmineen LIIKEVAIHTO ,2 milj. € PALVELUKSESSA 25 henkilöä TYTÄRYHTIÖ MP-Maustepalvelu Oy KOTISIVUT

2 LTK:n palvelut: Koulutus Konsultointi Tutkimus
Ammatilliset tutkinnot Lyhytkurssit yrityksissä Hämeen ammattikorkeakoulussa annettava koulutus Teurasruhojen luokittajien koulutus ja luokituksen valvonta Lihantarkastusapulaisten koulutus Konsultointi Elintarviketeknologinen konsultointi Tuotantoprosessien toiminnan kehittämiskonsultointi Elintarvikehygieeninen konsultointi Elintarvikelainsäädäntökonsultointi Lihantuotantoyrittäjien liiketaloudellinen konsultointi Tutkimus Kuluttajatutkimukset (kuluttajaraati, laboratorioraati) Ruhon ja lihan laatututkimus Lihantuotantoeläinten hyvinvointitutkimus Lihateknologinen tutkimus Mikrobiologinen tuoteturvallisuustutkimus Laboratorion analyysipalvelut Mikrobiologia Kemia Fysiikka ja reologia Aistinarviointi, laatuvertailut Ravintosisältö Koetehdas- ja leikkaamopalvelut Ruhojen leikkuu Tuotekehitys Koevalmistus Rahtivalmistus Lihatalous lehti

3 LTK toimii koko lihan tuotantoketjussa
Lihan alkutuotannon panokset Alkutuotanto Teurastus Leikkaamo Valmistus Kauppa Kuluttaja Alkutuotantopalvelut Lihatalouslehti Lihatutkimus Ruhojen luokituksen koulutus ja valvonta Koetehdas- ja leikkaamo palvelut Teknologia- ja tuotekehityspalvelut Laboratoriopalvelut Elintarvikehygieniapalvelut Koulutuspalvelut

4 TOIMINTA-ALUEET LTK Teknologian ja tuotekehityksen asiantuntijapalvelut - Markku Niemistö Koetehdas- ja leikkaamopalvelut - Timo Ruotsala Elintarvikehygienian asiantuntijapalvelut - Marjatta Rahkio

5 TOIMINTA-ALUEET LTK Ruhojen luokituksen koulutus ja valvonta - Matti Knuuttila Lihatutkimus - Markku Honkavaara Laboratoriopalvelut - Raymond Tuominen Lihan alkutuotannon asiantuntijapalvelut - Jukka Rantala Ammattikorkeakoulukoulutus- Markus Kinnari

6 TOIMINTA-ALUEET LIHATEOLLISUUSOPISTO
Liha- ja elintarviketeollisuuteen suunnattu koulutus - Helena Malmivirta Kauppaan suunnattu koulutus - Markus Kinnari LEHTI Lihatalous-lehti - Raila Aaltonen

7 LTK LTK Toimintojen kehittäminen Teknologia Tuotelaatu Koulutus
Prosessi- ja kustannusanalyysi Tuottavuuden kehittäminen Elintarvikelainsäädäntökonsultointi HACCP Omavalvontakonsultointi Uudet teknologiat Pakkausteknologia Siipikarjateknologia Lihavalmisteet Liharuokavalmisteet Lihavalmisteiden muut raaka-aineet Tuotelaatu LTK Koulutus Tuoteturvallisuus Laboratoriotutkimukset Koeleikkuut Ruhon laatu Kuluttajatutkimukset Teuraseläinten hyvinvointi Lihan ja valmisteiden laatu Raaka-aineen laatu Ammatilliset tutkinnot HAMK-koulutus Kaupan koulutus Lyhytkestoinen koulutus Tutkimus Lihatalous-lehti Ruhon, lihan ja lihavalmisteiden laatu Tuoteturvallisuus Lihateknologia Lihantuottajan ykkösammattilehti


Lataa ppt "LTK Osuuskunta TOIMINTA"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google