Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Trendit Tilastoja sydän- ja verisuonitaudeista

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Trendit Tilastoja sydän- ja verisuonitaudeista"— Esityksen transkriptio:

1

2 Trendit Tilastoja sydän- ja verisuonitaudeista
WHO:n arvion mukaan sydän- ja verisuonitauteihin kuolee vuosittain 16,7 miljoonaa ihmistä. Vuoden 2020 ennuste on lähes 25 miljoonaa. Naisia on vajaa puolet . Naisia kuolee sydän- ja verisuonitauteihin yli kaksi kertaa enemmän kuin kaikkiin syöpiin yhteensä. Suomessa sydän- ja verisuonitautien osuus koko väeston kuolleisuudesta on noin puolet.

3 Nobelin palkinto 1998 Nobelin palkinto
Tukholman Karoliininen Instituutti jakoi lääketieteen Nobelin palkinnon vuonna 1998 Robert F. Furchgottille, Louis J. Ignarrolle ja Ferid Muradille heidän löydöksistään TYPPIOKSIDIN vaikutuksista sydän- ja verenkiertojärjestelmään.

4 Aminohappo L-arginiini
Vaikuttavat aineosat typpioksidi Aminohappo L-arginiini Normaali valtimo ENDOTEELI* Pehmeää kudosta Löytö L-arginiinin roolista typpioksidin muodostumisessa kehossa ja typpioksidin vaikutuksesta endoteelisoluissa. 1998 Nobelin palkinto *ENDOTEELI verhoaa verisuonten sisäpintaa. Se koostuu endoteelisoluista ja vaikuttaa moniin kehon toimintoihin supistamalla ja laajentamalla verisuonia verenpaineen ja TYPPIOKSIDIN vaikutuksesta.

5 Vaikuttavat aineosat Typpioksidi
Typpioksidi on lyhytikäinen ja erittäin pieni molekyyli ja sen vaikutukset elimistön normaalissa fysiologiassa ovat hyvin laajat. Se vaikuttaa mm. verisuonen seinämän toimintaan, lisää veren vapaata virtausta ja parantaa ääreisverenkiertoa sekä vähentää kolesterolin haittavaikutuksia. Typpioksidi vahvistaa immuunipuolustusjärjestelmää, nopeuttaa haavojen paranemista ja edesauttaa hermosignaalien välitystä. Se lisää seksuaalista kyvykkyyttä ja halukkuutta.

6

7 Aminohappo L-arginiini
Vaikuttavat aineosat Aminohappo L-arginiini L-arginiinia on runsaasti pähkinöissä ja seesamissa. Hyviä lähteitä ovat sipuli, riisi, täysjyvävilja ja sienet. L-arginiinin tarve kasvaa rasitustilanteissa, joten sen riittävä saanti ravinnosta on haasteellista. Maapähkinöitä tulisi syödä 150 g, cashew-pähkinöitä 300 g, riisiä 3,1 kg ja täysjyväruista 960 g päivässä saadakseen suositellun annoksen L-arginiinia 5 g/vrk.

8 Aminohappo L-arginiini
Vaikuttavat aineosat Aminohappo L-arginiini L-arginiinilla on vaikutuksia kolesteroliin , lihasvoimaan ja sokeriaineenvaihduntaan. L-arginiini lisää luonnollisen kasvuhormonin tuotantoa. Ihmiskeho pystyy hyödyntämään vain kasviperäistä L-arginiinia.

9 Aminohappo L-sitrulliini
Vaikuttavat aineosat Aminohappo L-sitrulliini L-sitrulliinin on todettu tehostavan L-arginiiniin yhdistettynä typpioksidin tuotantoa kehossa. Professorit Arturo Figueroa ja Bahram H. Arimandi toteuttivat Floridan yliopistossa USA:ssa tutkimuksen, jossa kukin osallistuja sai kuusi grammaa/päivä vesimelonin mehusta eristettyä L-sitrulliinia kuuden viikon ajan. Kaikkien valtimotoiminta kohentui ja verenpaine laski.

10 Vaikuttavat aineosat D-Riboosi
Solujen tasapainoinen toiminta tarvitsee energiaa. D-riboosi on ainut yhdiste, jota solut käyttävät energiavaraston täydentämiseen. Solun energia-aineenvaihdunta vaatii runsaasti happea, samoin riittävän typpioksidituotannon ylläpito. Happivajeessa sydän, lihakset ja useat muut kudokset eivät pysty D-riboosin nopeaan tuottoon. D-riboosin saanti varmistaa kudosten toiminnan.

11 Vaikuttavat aineosat Vitamiinit C,D3, B6 ja B12
C -vitamiini vahvistaa verisuonten seinämiä, ylläpitää vastustuskykyä ja torjuu tulehduksia sekä edistää raudan imeytymistä. D3 toimii elimistössä hormonien tavoin monissa reaktioissa. Kalsium imeytyy luustoon vain D3:n avulla. D3 tukee sydämen ja verisuonten toimintaa B12 ja B6 vitamiinit alentavat veren homokysteiinipitoisuutta, joka on valtimonkovetustautia aiheuttava aminohappo. B12- vitamiini osallistuu punasolujen kehittymiseen ja kasvuun ja on keskeinen vitamiini hermokudokselle.

12 Minimitekijä

13 Yritys Emoyhtiö Nature’s Sunshine Products
-40 vuotias lisäravinnealan jätti -alan johtaja laadunvarmistuksessa -Noteerattu NASDAQ-pörssissä Tytäryhtiö Synergy keskittynyt tärkeimpiin tuotteisiin Proargi ja Mistify Jo 12 vuotta alalla 22 kansainvälistä markkina-aluetta, 2012 avataan Espanja ja Portugali

14 Tuotteet

15 V3 - KOLME VOIMAA Rakentaa vahvan pohjan terveydelle.
Vahvistaa kehon vastustuskykyä antioksidanttien avulla. Auttaa verenkiertoa ja ravintoaineiden imeytymistä L-arginiinin avulla.

16 Pro Argi-9 plus Tuote jossa L-arginiinia, L-sitrulliinia , D-riboosia sekä antioksidantteja Sisältää myös B, C ja D-vitamiineja Normaaliannostus 10 g/ 1 mittalusikka / vrk, joka sisältää suositellun määrän 5 g arginiinia

17 ProArgi-9 Plus Aktiiviset ainesosat: L-Arginiini Xylitoli
Granaattiomena-jauhe L-Sitruliini D-Riboosi Viininrypäleen kuoriuute C-vitamiini D3-vitamiini B6-vitamiini B12-vitamiini Muut ainesosat: Sitruunahappo, omenahappo, inuliini, fruktoosi, herneproteiini, luonnollinen sitrusmaku, piidioksidi, luonnollinen mustikan maku

18 Miten ProArgi-9+ eroaa muista markkinoilla olevista arginiini tuotteista?
ProArgi-9+:n L-arginiini on kokonaan kasviperäistä (maissi, tapioka ja raakaruokosokeri). ProArgi-9+:ssa käytettävä L-arginiini on erittäin korkealaatuista ja täyttää farmaseuttiset vaatimukset. ProArgi-9+:ssa käytettävä L-arginiini ei sisällä suolahappoa, kuten monet markkinoilla olevat L-arginiini tuotteet. ProArgi-9+:ssa on L-sitrulliinia, vitamiineja sekä antioksidantteja juuri oikeassa suhteessa itse L-arginiiniin nähden.

19 Miten ProArgi-9+ eroaa muista markkinoilla olevista arginiini tuotteista?
ProArgi-9+:n vaikutukset kehossa kestävät l-sitruliinin ansiosta yli 24 tuntia. Ilman sitruliinia L-arginiini tuotteiden vaikutusajat ovat enimmillään 6 tuntia. ProArgi-9+ on testattu sydänpotilailla High Desert Heart Institute sydänklinikalla. ProArgi-9+ on tehty luonnollisista ainesosista ja se maistuu hyvältä.

20 Mistify Antioksidantit auttavat torjumaan vapaita radikaaleja
Antosyaanit torjuvat tulehduksia Välttämättömät rasvahapot auttavat ruuansulatusta Fytosterolit alentavat kolesterolia

21 Mistify Marjat/aktiiviset ainesosat: Acai-marjauute (51 %)
Punaviinirypäletiiviste Concord-rypäletiiviste Mustikkatiiviste Punainen vadelmatiiviste Karpalojauhe Goji (Lycium)-marjauute Amerikan mustikkatiiviste Granaattiomenauute Kofeiiniton vihreä tee-uute B6-vitamiini

22 OxiScore antioksidanttitesti
Hiljattain tehty tutkimus Mistify käytöstä Kaksi annosta / päivä 3:n viikon ajan Tulokset 80%:lla havaittiin vapaaradikaali aktiivisuuden vähentyminen Ryhmän vapaaradikaalivauriot vähenivät 43%

23 Konsultoi tarvittaessa
L-arginiini on turvallista ja haitta-aineetonta, mutta keskustele hoitavan lääkärin kanssa seurannasta, jos käytät lääkkeitä. Huomaa esim. että L-arginiini parantaa insuliiniherkkyyttä ja voi lisätä insuliinin tuotantoa, joten diabeetikoiden on tarpeen seurata mahdollisia verensokerin muutoksia.

24 = 80€ = 40€ Yksittäinen tuote
Tukkutilaajan 90 päivän 100% tyytyväisyystakuu Rekisteröinti + aktivointi Sisältäen rekisteröitymiskulut Vastaava tilaus rekisteröitymisen jälkeen 1) Yhden paikan aktivointi 3 x ProArgi-9+ 4 x Mistify Rekisteröintikulu 41 € Yhteensä 296 € ProArgi-9 = 59,20€ Mistify = 29,60€ ProArgi-9 = 51,12€ Mistify = 25,56€ 2) Kolmen paikan aktivointi 9 x ProArgi-9+ 12 x Mistify Rekisteröintikulu 41 € Yhteensä 772€ ProArgi-9 = 51,47€ Mistify = 25,73€ ProArgi-9 = 48,72€ Mistify = 24,36€ Synergy kannustaa autoship tilauksen käyttöön ja palkitsee kaikkia autoship tilaajat mahdollisuudella tilata tuotteita vielä edullisemmin BULK tilauksina. Autoship Combo 1PA + 2M = 130€ ProArgi-9+ x 2 = 141,62€ ProArgi-9 + x 3 = 186,51€ 12 x ProArgi-9 BULK tilaus (469,51€) = 39,12€ per tuote 24 x Mistify BULK tilaus (469,51€) = 19,56€ per tuote

25 MegaMatch -palkkiojärjestelmä
55% Max. 5000€ / kk Peruskomissio 200€ 100% MegaMatch 200€ Auta 5 kaveria ansaitsemaan € /kk peruskomissioina ja ansaitse silloin vähintään € / kk. Auta 5 kaveria ansaitsemaan 1.000€ /kk peruskomissioina ja ansaitse silloin vähintään 5000€ / kk. Kuinka päästä tiiminjäseneksi? 1) Yhden paikan aktivointi 3 x ProArgi-9+ 4 x Mistify Rekisteröintikulu 41 € Yhteensä 296 € 2) Kolmen paikan aktivointi 9 x ProArgi-9+ 12 x Mistify Rekisteröintikulu 41 € Yhteensä 772 € 90 päivän 100 % asiakastyytyväisyystakuu

26


Lataa ppt "Trendit Tilastoja sydän- ja verisuonitaudeista"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google