Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yhdistysilta, Hollola syksy 2013

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yhdistysilta, Hollola syksy 2013"— Esityksen transkriptio:

1 Yhdistysilta, Hollola syksy 2013
Hollolan Musiikkiluokkien tuki ry:n esittely, toimintaa syksystä 1983 alkaen Yhdistysilta, Hollola syksy 2013

2 Musiikkiluokkien tavoite
Edistää musiikkiluokkien toimintaa Hollolassa Järjestää tempauksia, esiintymismahdollisuuksia ja kerätä rahaa toimintaan Järjestää omakustanteista soitinopetusta koulupäivän yhteydessä musiikkiluokkalaisille. Tukea koulun soitinhankintoja, luokkien esiintymismatkoja ja leirikouluja (6. lk), myöntää stipendejä (9.lk), ja tukea muuta musiikkiluokkatoimintaa kulloisen rahatilanteen mukaan (esim. mikrofonit, soitinopetuksen soittimet, esitysten järjestämismahdollisuudet)

3 Musiikkiluokkien tuki ry:n hallitus (7 jäsentä) 2012-2013
Kristiina Vanhala-Selin, pj (8C, 3C) Pirita Koskinen (4C) Virpi Kosonen (4C) Sari Laasonen (5C) Manja Piela, siht (6C) Kirsi Kemppainen (aik 7C) Mia Lippojoki, rahastonhoitaja (8C) *)Tavoitteena on löytää joka luokalta varsinkin alakoulun puolelta henkilöt edustamaan luokkaa (ja pätevä rahastonhoitaja), luokat nykyisen tilanteen mukaan *) lisäksi joka kokouksessa on tavoitteena olla vähintään yksi Hollolan musiikkiluokkien opettaja, koska tarkoituksena on tukea juuri koulujen musiikkiluokkatoimintaa *) kokouksia on yleiskokous ja 5-6 kokousta lukuvuosittain syysk-elokuu.

4 Soitonopetus Musiikkiluokkien tuki ry. tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden saada soitto-opetusta eri instrumenteilla. Soitto-opetusmaksuilla katetaan toiminnan kulut. Soitonopetusta järjestetään syksyllä 11 opetustuokiota ja keväällä 15. Soitinopetus on pääsääntöisesti opetuksen yhteydessä. Soitinopetuksessa opettajina ovat toimineet: huilu:Tanja Saranen kitara: Dimitar Popov ja Kylli Luukkonen klarinetti: Tiina Koski-Laulaja piano: Tuula Sariola ja Katri Tiihonen rummut: Lari Lius viulu: Katri Tiihonen haitari: Liisa Ojainmaa

5 Ketkä kuuluvat yhdistyksen jäseniksi:
Oikeus kuulua yhdistykseen on kaikilla musiikkiluokan oppilailla ja heidän perheillään, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun (yksi henkilö musiikkiluokalla= 10 euroa, perhejäsenmaksu : kaksi tai useampi = 20 euroa) Soitinoppilaat maksavat jäsenyyden automaattisesti Jäsenyys kannattaa maksaa, koska yhdistys on voittoa tuottamaton ja sen tavoite on edistää musiikkiluokkatoimintaa. Stipendejä yms. maksetaan pääsääntöisesti jäsenille Hollolassa musiikkiluokille valitaan keskimäärin 26 oppilasta/vuosi, joten jäseniä voivat olla siis lapset ja heidän perheensä tai tukijäsenet (esim. entiset oppilaat, opettajat, vanhemmat …)

6 Millaisia asioita käsitellään:
Soitinopetus, maksut, soitinopettajien varmistaminen ja soitinopetuskirjeet sekä listat yhdessä opettajakunnan kanssa. Rahastonhoitaja tarkastaa soitinopetusmaksut ja niiden perinnät ja raportoi niistä kokouksissa, samoin taloustilanteesta. Tehtiin päätös, että hoidamme vain musaluokkalaisten soitinopetusta. Soitonopetukseen on hankittu soittimia. Joulu- ja kevätkonsertit on maksullisia, maksuista päättää yhdistys, ja niiden tuotto pääsin menee aina sille luokalle, jolla on leirikouluvuoro 6.-luokalla, samoin puffettivuorot. Tuemme konsertteja, rekvisiitan hankintaa, äänentoiston hankintaa, äänitarkkailijan, kukitamme opettajat joulun alla alakoulussa, lisäksi tarpeen mukaan, esim.kevätjuhlaan hankittiin musikaaliin kankaita kameli-, huivi- ja muita tarpeita varten sekä laitettiin lehti-ilmoitus. Leirikouluja on avustettu noin eurolla/luokka riippuen luokan koosta ja ohjelmasta (sisältää musiikkiesityksiä, levytystä, musiikkivideon/musikaalin tekemistä tms.). Muut avustushakemukset. Yläkoulun opettajat kerää konserttituotoista puolet /kokonaan itselleen soitinten hankintaan. Yhdistys avustaa avustushakemusten mukaan tarvittaessa esim. äänentoiston hankinnassa (esitykset) ja stipendit, yritimme järjestää poplaulu- ja äänentoistokerhojakin yläasteelle. Edunvalvonta: tiukassa rahatilanteessa menetimme kuljetustuet, mutta olemme saaneet upeat musiikkiluokat , joissa on hyvä varustustaso ja opettajat ovat päteviä, sekä toiminta on ollut jo 30 vuotta toiminnassa. Liityimme Suomen vanhempainyhdistysten liittoon mukaan.

7 Talousarvio Varsinainen toiminta: yht. Tuotot (soitinmaksut) Henkilöstö- ja muut kulut Varainhankinta: Jäsenmaksut Tempaukset ja esiintymiset Kulut 200 Avustukset jäsenille Avustukset mus.toimintaan Tilikauden ylijäämä 0

8 Yleiskokous 31.10.2013 klo 18.15 alkaen 1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen toimihenkilöiden valinta (pj, sihteeri, pöytäkirjantarkastajat/ääntenlaskijat) 3. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta. 4. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 6. Käydään läpi yhdistyksen toimintakertomus, tilit ja tilintarkastuskertomus toimintakaudelle liitteiden mukaisesti. 7. Vahvistetaan toimintakauden tilinpäätös liitteen mukaisesti ja myönnetään vastuuvapaus. Valitaan seitsemän hallituksen jäsentä toimintakaudelle Tavoitteena on saada eri luokilta jäseniä hallitukseen. Erovuorossa on kaksi jäsentä, koska oppilaita ei ole enää musiikkiluokalla ja lisäksi luokilta voi valita lisää edustajia tai vaihtaa edustajia. 8. Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja kaksi varatilintarkastajaa. 9. Hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio liitteen mukaisesti. Tilaisuus samalla keskustella tulevasta toiminnasta, soitinopetuksesta ja esittää toiveita uudelle hallitukselle. 10. Jäsenmaksun suuruudeksi vahvistetaan perhejäsenmaksu(20e) ja henkilöjäsenmaksu(10e) 11. muut asiat 12. Kokouksen päätös

9 esiintymisiä: Musiikkiluokkien toimintaan kirjataan yleensä myös yhteiset musiikkiluokkien ohjelmat ja koulun yhteydessä tapahtuvat toiminnat. Viime kevään konsertti Tuhat ja yksi yötä oli yleisömenestys Salpakankaan uudessa esitystilassa, samoin koulujen avajaiset tanssiaisineen ja lauluesityksineen. Joulujuhla on ollut usein kirkossa, jossa moniääninen kuorolaulu ja klassiset esitykset ovat mahdollisia. Yläkoulu on järjestänyt musikaaleja, bändi-iltoja ja perinteisempiä luokkakonsertteja, laulaen lomalta konsertteja. Koulun omassa toiminnassa musiikkiluokat näkyvät joulu- ja itsenäisyyspäiväjuhlissa sekä kevätjuhlissa ja vanhempainilloissa. Soitinoppilailla on omat manitineat ja luokat järjestävät omia iltamia, tilaisuuksia ja konsertteja.

10 Musiikkiluokkien esityksiä voi tilata
Kunhan ne tilaa tarpeeksi ajoissa (ei ehditä valmistamaan parissa viikossa konserttia ja saamaan lapsia paikalle) Tehokkain tapa on olla yhteydessä musiikinopettajiin : Alakoululla etunimi.sukunimi(at) hollola.fi Kylli Luukkonen (6C) Tiina Koski-Laulaja (5C) Hanna-Mari Tiihonen (4C) Kaisu Airas-Saarela (3 C) Yläkoululla: Tuomo Karppinen (ya, lukio) Kirsi Tiihonen (ya)


Lataa ppt "Yhdistysilta, Hollola syksy 2013"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google