Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Liitäjien syystapaaminen

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Liitäjien syystapaaminen"— Esityksen transkriptio:

1 Liitäjien syystapaaminen 5.-6.10.2013
Korsukylä, Jämijärvi Tampereen kevytilmailukerho ry

2 Lauantai Tervetuloa, syystapaamisen ohjelma ja aikataulu, Jani Nurminen Tampereen kevytilmailukerho ry:n esittely, Jani Nurminen Liidintoimikunnan esittely ja perushöpinät, LIT Liidinkoulutusohjelmat Moottoroidun varjoliidon koulutusohjelma Mootoroidun b-ryhmän varjoliitimen koulutusohjelma Pyöräalustaisten liitimien koulutusohjelma. Taavi Siitonen Jari Takanen Uudistettu varjoliito-opas, Juha Niinimäki Kahvitarjoilu, pidempi tauko Liitäjät ja ilmailumääräykset, Juha Niinimäki Ensimmäinen vuoteni varjoliitäjänä, Juha Siren, Jan Vettensaari, Arto Takala VL/RL kisat ja niiden järjestäminen, Juha Herrala Xcontest, Juha Niinimäki Palkintojen jako, LIT SIL jäsenedut liidinlajeissa, Jari Lehti Korsun illallinen tai omat eväät Kuppilatiimaa, molemmat saunat lämpiää Stand up, Antti Syrjä Liito Ladies BigBand

3 Sunnuntai Aamupala Huomenta, päivän aikataulu, Jani Nurminen Vaaratilanteet, LIT Lennon suunnittelu ja termiikin syntyminen SUIO Matti Huoviala Kahvitarjoilu ja tauko Omatoimi varjoliitomatkailu, Taavi Siitonen Näkemiin ja tervetuloa Jämille! Jani Nurminen

4 Ilmoitautuneiden majoittautuminen Korsukylän alueella: Aitta Yläkerta 12 paikkaa, alakerta 6 paikkaa Lisäksi on ylimääräisiä patjoja. Korsu Penkeillä 5, laverilla 6, yläsängyssä 6 ja pari varapatjaa lattiolla. Kotasaunan pukuhuone 5 patjaa + Lisäksi on ylimääräisiä patjoja. Yhteensä patjat siis 42 henkilölle + varapatjoja muutamia. Kaikki yöpaikat lämpiävät kamiinalla. Kaikissa tiloissa sammuttimet + palovaroittimet Älkää polttako itseänne, eikä rakennuksia! Toivottavasti kaikilla on mukana makuupussi? Jos on unohtunut niin muutamia makuupusseja on Korsulla.

5 Muu majoitus Jämin ja korsukylän alueella: Korsukylän ympäristöön saa pystyttää teltan. Saa yöpyä omassa asuntovaunussa. Sähkötkin saadaan ehkä järjestettyä. Etäisyydet: Lomahotelli Jämi, noin 8km Suurinosa lomamökeistä on Jämi hotellin ympäristössä. Tarpeen mukaan saadaan järjestettyä traktorikyyti yöllä takasin hotellille. Jämijärvi, kaupat ja huoltoasema. noin 12km Eväitä: Tamkik on varannut jonkin verran saunakaljaa, lonkeroa ja siideriä. Nälkäisille Jämin rahtipalvin kuuluisaa pippuripapatti makkaraa. Tulkaa pyytämään, eväät eivät ole yleisesti esillä.

6 Korsun perinnepöytä: Tervagraavattua lohta Kanelimarinoituja suppilovahveroita, punasipulia ja leipäjuustoa salaattipedillä Marinoitua Kynsilaukkaa Savupossun paras kaveri: kurkkuveneitä, hunajaa ja smetanaa Höyrystetyt perunat Rakuunaporkkanat Savupossua Korsun tapaan Kastike Kotisinappi Kuningatarkukkoa lähimetsän marjoista luomuruiskuoressa,kyytipojaksi vaniljakastiketta Nokipannukahvit

7 Omat eväät Keittokatoksessa voi omatoimisesti paistella makkaraa tai syödä vaikka eväät. Katoksessa on pöytä noin 10 henkilölle. Pidemmillä tauoilla on mahdollista käydä syömässä Jämin hotellilla. Hotellilla on lounaspöytä, grillisapuskaa ja hyvät pizzat. Onko kysyttävää yleisistä järjestelyistä?

8 Tampereen kevytilmailukerho Jäsenmäärä noin 70 henkilöä Koulutus, pääsääntöisesti varjoliitokoulutusta ja paramoottorikoulutusta Varjoliidon peruskursseja järjestetään yksi vuodessa Kurssille valitaan noin 5-10 uutta oppilasta Ei kouluteta intensiivi tyyppisesti, vaan kouluttautuminen PP2:seen kestää min 3kk Lentotoiminta on ollut viime vuosina super aktiivista. Varjoliitokouluttajat Jani Nurminen kp Taavi Siitonen Arto Takala Jani Järvinen Ari Rahikainen Riippuliitokouluttaja Ei ole Hallitus Jani Nurminen Taavi Siitonen Arto Takala Henna Uusitalo

9 Tampereen kevytilmailukerho Normaali lentotoiminta on kesäisin Jämillä
Tampereen kevytilmailukerho Normaali lentotoiminta on kesäisin Jämillä. Talvisin olemme ympäri pirkanmaan jääalueilla. Kesäisin tamkik:lla on käytössä kitkakela venehinauksiin. Kitkakela on vielä opetteluvaiheessa eikä sillä ole vielä hinattu paljoa. Kerhotilat, puruvarasto eli purkkari On kaikkien kerholaisten käytössä Jämin teknisen rakennuksen alakerrassa. Sovitusti vierailevat pilotitkin voi majoittautua siellä.

10 Hinaukset: http://www.tamkik.fi/jasenpalvelut/hinaus.php

11 Tulevaa toimintaa kaudella 2014 Lentokausi alkaa heti Tammikuussa -25C pakkasessa, vain kovimmat pilotit lentää. Normaali lentotoiminta jatkuu läpi talven ja vielä heikoilla jäilläkin. Helmikuussa alkaa peruskurssi ja loppukuusta Siilinkari tapahtuma. Huhtikuussa lähdetään isolla porukalla Pallakselle josta on varattu jo kaksi isoa mökkiä. Kevät koittaa Pirkanmaalla ja toiminta siirtyy täysin Jämille. Jämillä väistellään hyppääjiä ja lennetään super pitkiä matkalentoja. Kahden tonnin ylitykset ovat joka päiväistä hupia. Kesällä porukkaa on pitkin maailmaa. Juuri valmistuneet PP2:set lähtevät ensimmäiselle varjoliitoreissulle Tanskan dyyneille. Kesällä hinaustoimintaa on myös vesien äärellä. Hinaamme kerhon tulen uudella kitkakelalla. Loppukesästä on lentokauden päättäjäis kemuja lähes joka viikonloppu ja suurimmat kemut Peronsaaressa Näsijärvellä. Pikkujoulu aikaan tuoreet pilotit järjestävät virallisen syyskokouksen ja kelpparikemut.

12 Tamkik:n porukka on tunnetusti salalentäjiä, mutta täällä kentällä me ollaan aina kun on lennettävää keliä! Tervetuloa Jämille!


Lataa ppt "Liitäjien syystapaaminen"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google