Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari"— Esityksen transkriptio:

1 lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari
Lähiruokahanke Huoletta tuoretta – Närande närmat lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari

2 Tarvekartoitus (esiselvityshanke Posintra 2011)
1.vaihe Lähiruokatuotannon osuus maatilan / yrityksen toiminnasta 2.Vaihe Lähiruoan sisään ostamisen osuus yrityksen ostoista lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari

3 lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari
Rahoitus ja hallinto Hanke on kaksivuotinen ja kolmas optiovuosi Hankkeella 90% rahoitus Omarahoitus osallistujilta100€ +alv/ vuosi Kokonaisbudjetti n euroa Leader-rahoitus paikallisesta toimintaryhmästä SILMU ry:stä Hallinnoija Loviisan kaupunki Kuuden kunnan alueella (Loviisa, Porvoo, Askola, Lapinjärvi, Pukkila, Myrskylä) Palkattu koordinaattori ja assistentti Toimipiste Loviisan maaseututoimipisteessä lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari

4 lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari
Esiselvityksestä Keskeiset haasteet / tuottajat lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari

5 lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari
Esiselvityksestä Keskeiset haasteet / jälleenmyyjät lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari

6 lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari
Aikataulu 2011 Esiselvityksen analyysi Hankkeen valmistelua Lähiruokahylly Malmgårdiin Kontakteja 2012 2 retkeä (kevät meijeri-liha, syksy mehu-hillo) 18.4 terveydensuojelun ja tuottajien yhteistyöseminaari Malmgårdissa 2 seminaaria (kevät kuluttajien ja jälleenmyyjien odotukset, syksy ruokakulttuuri, vieraana mm. Mats-Eric Nilsson ja ruokakulttuuriprofessori J. Mäkelä) 2-3 koulutusta tarpeen mukaan (mm. leipomo, puutarha) Minimessut - tuottajien esittäytyminen jälleenmyyjille ja tuotekorttikoulutus syksyllä lähiruokaluettelo (elokuu 2012) 4 lähiruokamarkkinat (kesä Liljendaldagar, elo ITUtori, syys Henttala, loka Kekri Porvoossa) tuotekehittelyä, blogi, tiedotusta ym. lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari

7 lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari
Aikataulu 2013 2 retkeä (kevät leipomo, syksy kalanjalostus) 2 seminaaria (kevät tuotekehittely ja markkinointi, syksy ”Top Chef”) 2-3 koulutusta tarpeen mukaan tuottajien esittäytyminen jälleenmyyjille 3 lähiruokamarkkinat (elo ITUtori, syys Henttala, loka Kekri Porvoossa) tuotekehittelyä verkostoitumista uusia jälleenmyyjiä paikallinen lähiruokakeskusvarasto uusia keskitettyjä logistisia ratkaisuja pienille erille uuden yhteisen myyntipisteen luominen 7-tien varrelle lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari

8 Tuottajille / jalostajille Parempi yhteistyö uusia tuottajia
Sisältö Hankkeen päätyttyä Tuottajille / jalostajille Parempi yhteistyö uusia tuottajia investointeja uusia tuotteita uusia alahankkeita alueellinen lähiruokaluettelo lähiruoan saatavuus lisääntynyt lähiruokamenyt Jalostusmahdollisuuksien lisääminen tuoterepertuaarin laajentaminen pienimuotoinen koekeittiötoiminta täsmäkoulutukset verkostoituminen retket rahoitusmahdollisuuksien etsiminen asiantuntijapalveluiden kartoittaminen asiantuntijaseminaarit uusien paikallisten logistiikkaratkaisujen löytäminen lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari

9 Yhteystiedot / Kontaktuppgifter
Lähiruokakoordinaattori / Närmatskoordinator Mia Aitokari Bäckasinkuja 1A Bäckasgränd 07880 Liljendal Loviisan maaseututoimipiste / Landsbygdsenheten i Lovisa Puh./tel Facebook/ Loviisa Lähiruoka Lähiruoka-assistentti /Närmatsassistent Crista Hällfors Puh. / tel


Lataa ppt "lähiruokakoordinaattori Mia Aitokari"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google