Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PI -KAAVION PIIRTÄMINEN / LF Opettele tämän kuvasarjan avulla PI (Prosessien Instrumentointi) -kaavioiden lukutaito. (napsauta hiirellä/nuolinäppäimillä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PI -KAAVION PIIRTÄMINEN / LF Opettele tämän kuvasarjan avulla PI (Prosessien Instrumentointi) -kaavioiden lukutaito. (napsauta hiirellä/nuolinäppäimillä."— Esityksen transkriptio:

1 PI -KAAVION PIIRTÄMINEN / LF Opettele tämän kuvasarjan avulla PI (Prosessien Instrumentointi) -kaavioiden lukutaito. (napsauta hiirellä/nuolinäppäimillä eteen/taaksepäin). Ohjaavia kysymyksiä: Mihin mittaussignaalia vastaava viiva aina loppuu? Mitä ympyrä kuvaa? Mitä ympyrän sisällä oleva ensimmäinen kirjain tarkoittaa? Mitä ympyrässä oleva poikkiviiva tarkoittaa? Mistä ohjaussignaalia vastaava viiva aina alkaa ja mihin se aina loppuu? Millainen on säätöventtiilin piirrosmerkki? HUOM! Kaikki piirrosten viivat ja symbolit piirretään standardin mukaan mustalla, mutta näissä opetustuokioissa käytetään värejä erottamaan mittaus- ja ohjausviesti toisistaan: mittausviesti on sininen ja ohjausviesti vihreä.

2 PI -KAAVION PIIRTÄMINEN Opettele tämän kuvasarjan avulla PI (Prosessien Instrumentointi) -kaavioiden lukutaito. (napsauta hiirellä/nuolinäppäimillä eteen/taaksepäin). Ohjaavia kysymyksiä: Mihin mittaussignaalia vastaava viiva aina loppuu? Mitä ympyrä kuvaa? Mitä ympyrän sisällä oleva ensimmäinen kirjain tarkoittaa? Mitä ympyrässä oleva poikkiviiva tarkoittaa? Mistä ohjaussignaalia vastaava viiva aina alkaa ja mihin se aina loppuu? Millainen on säätöventtiilin piirrosmerkki? HUOM! Kaikki piirrosten viivat ja symbolit piirretään standardin mukaan mustalla, mutta näissä opetustuokioissa käytetään värejä erottamaan mittaus- ja ohjausviesti toisistaan: mittausviesti on sininen ja ohjausviesti vihreä.

3 PI -KAAVION PIIRTÄMINEN Opettele tämän kuvasarjan avulla PI (Prosessien Instrumentointi) -kaavioiden lukutaito. (napsauta hiirellä/nuolinäppäimillä eteen/taaksepäin). Ohjaavia kysymyksiä: Mihin mittaussignaalia vastaava viiva aina loppuu? Mitä ympyrä kuvaa? Mitä ympyrän sisällä oleva ensimmäinen kirjain tarkoittaa? Mitä ympyrässä oleva poikkiviiva tarkoittaa? Mistä ohjaussignaalia vastaava viiva aina alkaa ja mihin se aina loppuu? Millainen on säätöventtiilin piirrosmerkki? HUOM! Kaikki piirrosten viivat ja symbolit piirretään standardin mukaan mustalla, mutta näissä opetustuokioissa käytetään värejä erottamaan mittaus- ja ohjausviesti toisistaan: mittausviesti on sininen ja ohjausviesti vihreä.

4 PI -KAAVION PIIRTÄMINEN Opettele tämän kuvasarjan avulla PI (Prosessien Instrumentointi) -kaavioiden lukutaito. (napsauta hiirellä/nuolinäppäimillä eteen/taaksepäin). Ohjaavia kysymyksiä: Mihin mittaussignaalia vastaava viiva aina loppuu? Mitä ympyrä kuvaa? Mitä ympyrän sisällä oleva ensimmäinen kirjain tarkoittaa? Mitä ympyrässä oleva poikkiviiva tarkoittaa? Mistä ohjaussignaalia vastaava viiva aina alkaa ja mihin se aina loppuu? Millainen on säätöventtiilin piirrosmerkki? HUOM! Kaikki piirrosten viivat ja symbolit piirretään standardin mukaan mustalla, mutta näissä opetustuokioissa käytetään värejä erottamaan mittaus- ja ohjausviesti toisistaan: mittausviesti on sininen ja ohjausviesti vihreä.

5 PI -KAAVION PIIRTÄMINEN Opettele tämän kuvasarjan avulla PI (Prosessien Instrumentointi) -kaavioiden lukutaito. (napsauta hiirellä/nuolinäppäimillä eteen/taaksepäin). Ohjaavia kysymyksiä: Mihin mittaussignaalia vastaava viiva aina loppuu? Mitä ympyrä kuvaa? Mitä ympyrän sisällä oleva ensimmäinen kirjain tarkoittaa? Mitä ympyrässä oleva poikkiviiva tarkoittaa? Mistä ohjaussignaalia vastaava viiva aina alkaa ja mihin se aina loppuu? Millainen on säätöventtiilin piirrosmerkki? HUOM! Kaikki piirrosten viivat ja symbolit piirretään standardin mukaan mustalla, mutta näissä opetustuokioissa käytetään värejä erottamaan mittaus- ja ohjausviesti toisistaan: mittausviesti on sininen ja ohjausviesti vihreä.

6 PI -KAAVION PIIRTÄMINEN Opettele tämän kuvasarjan avulla PI (Prosessien Instrumentointi) -kaavioiden lukutaito. (napsauta hiirellä/nuolinäppäimillä eteen/taaksepäin). Ohjaavia kysymyksiä: Mihin mittaussignaalia vastaava viiva aina loppuu? Mitä ympyrä kuvaa? Mitä ympyrän sisällä oleva ensimmäinen kirjain tarkoittaa? Mitä ympyrässä oleva poikkiviiva tarkoittaa? Mistä ohjaussignaalia vastaava viiva aina alkaa ja mihin se aina loppuu? Millainen on säätöventtiilin piirrosmerkki? HUOM! Kaikki piirrosten viivat ja symbolit piirretään standardin mukaan mustalla, mutta näissä opetustuokioissa käytetään värejä erottamaan mittaus- ja ohjausviesti toisistaan: mittausviesti on sininen ja ohjausviesti vihreä.

7 PI -KAAVION PIIRTÄMINEN Opettele tämän kuvasarjan avulla PI (Prosessien Instrumentointi) -kaavioiden lukutaito. (napsauta hiirellä/nuolinäppäimillä eteen/taaksepäin). Ohjaavia kysymyksiä: Mihin mittaussignaalia vastaava viiva aina loppuu? Mitä ympyrä kuvaa? Mitä ympyrän sisällä oleva ensimmäinen kirjain tarkoittaa? Mitä ympyrässä oleva poikkiviiva tarkoittaa? Mistä ohjaussignaalia vastaava viiva aina alkaa ja mihin se aina loppuu? Millainen on säätöventtiilin piirrosmerkki? HUOM! Kaikki piirrosten viivat ja symbolit piirretään standardin mukaan mustalla, mutta näissä opetustuokioissa käytetään värejä erottamaan mittaus- ja ohjausviesti toisistaan: mittausviesti on sininen ja ohjausviesti vihreä.

8 PI -KAAVION PIIRTÄMINEN Opettele tämän kuvasarjan avulla PI (Prosessien Instrumentointi) -kaavioiden lukutaito. (napsauta hiirellä/nuolinäppäimillä eteen/taaksepäin). Ohjaavia kysymyksiä: Mihin mittaussignaalia vastaava viiva aina loppuu? Mitä ympyrä kuvaa? Mitä ympyrän sisällä oleva ensimmäinen kirjain tarkoittaa? Mitä ympyrässä oleva poikkiviiva tarkoittaa? Mistä ohjaussignaalia vastaava viiva aina alkaa ja mihin se aina loppuu? Millainen on säätöventtiilin piirrosmerkki? HUOM! Kaikki piirrosten viivat ja symbolit piirretään standardin mukaan mustalla, mutta näissä opetustuokioissa käytetään värejä erottamaan mittaus- ja ohjausviesti toisistaan: mittausviesti on sininen ja ohjausviesti vihreä.


Lataa ppt "PI -KAAVION PIIRTÄMINEN / LF Opettele tämän kuvasarjan avulla PI (Prosessien Instrumentointi) -kaavioiden lukutaito. (napsauta hiirellä/nuolinäppäimillä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google