Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

GEEK GIRL – matalalentoa mallitaivaalla

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "GEEK GIRL – matalalentoa mallitaivaalla"— Esityksen transkriptio:

1 GEEK GIRL – matalalentoa mallitaivaalla

2 Päähenkilö Kirjan päähenkilö Harriet on pesun kestävä nörtti. Hänellä on mansikanvaaleat hiukset ja hän keräilee nippelitietoja. Hän pitää kaappinsa sisällä dinosaurusjulisteita ja pukeutuu sarjakuvahahmo- paitoihin. Nat on Harrietin paras kaveri, joka rakastaa muotia. Nat on aina halunnut malliksi ja. Harriet on erittäin nokkela, mutta hän menee lukkoon jos tapahtuu jotain erikoista. Hän hieman kaikkitietävä ja hän ei pidä yhtään muodista. Harrietilla on stalkkaaja/ihailija Toby, joka seuraa Harriettia kaikkialle. Harrietilla on äitipuoli Annabel ja isä Richard.

3 Juoni Tapahtumat sijoittuvat Englantiin ja Venäjälle Moskovaan.
Kaikki alkoi siitä, kun Harriet meni Parhaan ystävänsä Natin kanssa muotimessuille. Nat on aina halunnut malliksi ja meni juuri siksi muotimessuille, että muotimaailman ihmiset ’’löytäisivät’’ hänet. Muotimessuilla kävi toisin, Harriet löydettiin. Harriet pääsi ’’arvosteltavaksi’’, että soveltuisiko hän malliksi. Harriet pääsi muotimaailmaan tapahtumiin, mm kuvauksiin ja näytökseen. Harriet tapaa pojan nimeltä Nick. Tarinassa on jännittäviä kohtia muotimaailmasta ja kotipaikkakunnalta.

4 Kirjan kerronta Kerronta on aika nopeaa, mutta se ei haasta lukijaa millään lailla. Kerrontaa on helppo lukea ja pysyy hyvin perässä, mitä Harriet kertoo elämästään. Kirja kertoo mm. itsensä hyväksymisestä ja unelmien toteuttamisesta. Teoksessa oli myös hieman metaforisuutta. Juoni oli hyvä lukea ja kirja kokonaisuutena oli tosi hyvä. Teoksessa ihmisiä oli monenlaisia, oli hyviä, ja samalla myös vähän pahoja.

5 Kirjailija Holly Smale on englantilainen kirjailija. Hän syntyi Holly palkattiin 15-vuotiaana lontoolaisen huippumallitoimiston listoille, mutta hän kuitenkin jätti mallintyöt ja lähti opiskelemaan kirjallisuutta Bristolin yliopistoon. Hän on valmistuttuaan työskennellyt mm. englanninopettajana Japanissa sekä viestintätoimistossa Lontoossa. Holly kirjoittaa suosittua The Write Girl - blogia.

6 Kirjailijan tuotanto Geek Girl Matalalentoa mallitaivaalla
Kohellusta korkokengissä Picture Perfect (ei vielä käännetty suomeksi) All that glitters Kirjat on suunnattu lähinnä nuorille.


Lataa ppt "GEEK GIRL – matalalentoa mallitaivaalla"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google