Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Siivouspalvelut - Agora ja mattilaniemi

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Siivouspalvelut - Agora ja mattilaniemi"— Esityksen transkriptio:

1 Siivouspalvelut - Agora ja mattilaniemi
Siivouspalveluvastaava Anne Myllyntaus p Siivouspalveluohjaaja Annamaija Misukka p Kolme omaa siivoustiimiä yht. 18 siivoojaa. - Agora ja mattilaniemi - Ambiotica ja nano - Fysiikka ja kemia Ambiotica ja ympäristöntutkimuskeskus Autio- Pisto Merja p Inkilä Mervi p Inola Anu p

2 Siivouspalvelut Kesällä siivoushenkilöstö pääosin töissä klo – Elokuun alusta myös iltavuoro ja lauantaina aamuvuoro. Puhtaustasot ja palvelukuvaukset toimitetaan kesäkuun aikana siivousyhteyshenkilöille. ( Ahonen Juha ja Ulla-Maija Pakarinen ) Kesä- ja heinäkuun aikana tarkentuu tilojen siivouspäivät ja ajankohdat, joista Anne laittaa lisätietoa siivousyhteyshenkilöille.

3 Siivouspalvelut Siivouspalvelut on näkyvää toimintaa eli toimimme
yhteistyössä käyttäjien kanssa. Kerromme mielellämme toiminnastamme ja olemme mukana kehittämässä toimintaa. Siivouksen toteutunutta laatua arvioidaan kuukausittain. Facilityinfo on otetaan käyttöön omassa siivouspalvelussa, johon henkilökunta voi laittaa pyyntöjä ja palautetta siivoukselle ja kiinteistönhoidolle.Tästä lisää infoa heinä/elokuussa.

4 Siivouspalvelut Yhteiset käyttäjäpalaverit kerran kuukaudessa mm.
käyttäjän edustaja, vahtimestari, siivous, kiinteistönhuolto.


Lataa ppt "Siivouspalvelut - Agora ja mattilaniemi"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google