Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PTJ -käyttäjähallinta

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PTJ -käyttäjähallinta"— Esityksen transkriptio:

1 PTJ -käyttäjähallinta

2 Kaksi eri käyttötapausta
käyttäjät jotka siirtyvät uuteen ”TEMiin”. käyttäjät jotka siirtyvät toisiin ministeriöihin.

3 Miten siirrot tapahtuvat?
tunnuksia ei siirretä, vaan luodaan uudet käyt-täjät uuteen ministeriöön sekä vanhat ja uudet tunnukset ovat aktiivisia VNTHY passivoi ja poistaa vanhat tunnukset sitten kun se on turvallista passivointi/poisto ja uusien tunnusten lisäys tehdään MASSA-AJONA Fujitsun ja VNTHYn toimesta.

4 Ministeriön IM-ylläpitäjän tehtävät
1. tee lista kokonaan poistuvista tunnuksista. - pelkkä käyttäjätunnus riittää. tee lista niistä käyttäjistä jotka siirtyvät toiseen ministeriöön. - käyttäjätunnus (alle 15 merkkiä), etunimi, sukunimi, virkanimike, sähköpostiosoite, puhelinnumero. 3. uusien tunnusten PTJ-oikeuksien muokkaus. Huom! jätä vanhat käyttäjätunnukset aktiiviseksi!!

5 VNTHYn tehtävät valmistaa hakemiston TEMiä varten (ryhmät ja IM-ylläpitäjän tunnukset). passivoi ja poistaa hakemistosta kokonaan poistuvat käyttäjät ylläpitäjien lähettämien listojen mukaan. lisää hakemistoon uuteen ministeriöön siirtyvät käyttäjät ylläpitäjien lähettämien listojen mukaan. passivoi ja poistaa siirtyneiden käyttäjien vanhat tunnukset hakemistosta sitten kun passivointi ja poisto on turvallista!!

6 Huomioitavaa PTJ-oikeuksien default: PTJ-käyttäjä joka kuuluu ryhmään ptj_esittelija_org. Ministeriön IM-ylläpitäjän on muokattava erikseen Valtioneuvoston esittelijöiden, PTJ-ylläpitäjien ja esittelyavustajien oikeuksia. Listat voivat olla Excel-taulukossa. Ei saa unohtaa Eutorin ja Älypuhelinpalvelun olemassa oloa.

7 Ministeriöiden IM-ylläpitäjät saavat tarkemman ohjeistuksen parin viikon sisällä.
Listat ovat lähetettävä vastuuhenkilölle VNTHYssä eli Tanja Rönn p


Lataa ppt "PTJ -käyttäjähallinta"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google