Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vakuutukset Vakuutus on asiakkaan ja vakuutusyhtiön välinen taloudellinen sopimus, jonka sisältö selviää vakuutuskirjasta ja vakuutusehdoista. Korvaustilanteessa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vakuutukset Vakuutus on asiakkaan ja vakuutusyhtiön välinen taloudellinen sopimus, jonka sisältö selviää vakuutuskirjasta ja vakuutusehdoista. Korvaustilanteessa."— Esityksen transkriptio:

1 Vakuutukset Vakuutus on asiakkaan ja vakuutusyhtiön välinen taloudellinen sopimus, jonka sisältö selviää vakuutuskirjasta ja vakuutusehdoista. Korvaustilanteessa vakuutusyhtiön velvollisuutena on maksaa sopimuksen mukainen korvaus, kun on sattunut vakuutusehdoissa tarkoitettu vakuutustapahtuma (esim. sairaus, kuolema, tulipalo, varkaus jne.)

2 Sinun on itse ilmoitettava vakuutustapahtumasta
Tehtävä korvaushakemus Toimitettava tarvittaessa muitakin selvityksiä vakuutusyhtiölle

3 Keskustelunaiheita Mistä osatekijöistä hyvinvointi koostuu? Mitkä niistä ovat välttämättömiä ja mitkä eivät? Pitäisikö eläkeikää nostaa vai laskea? Mikä lastenhoitomuoto on lapselle paras? Mistä opiskelumotivaation puute koulussa johtuu (koulun vai oppilaan vika)? Onko vakuutusten ottaminen turhaa rahan menoa vai tarpeellista turvautumista?


Lataa ppt "Vakuutukset Vakuutus on asiakkaan ja vakuutusyhtiön välinen taloudellinen sopimus, jonka sisältö selviää vakuutuskirjasta ja vakuutusehdoista. Korvaustilanteessa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google