Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Aktivoiva tehtävä 1 Tehtävä: Selvitä mitä oheisen, vuokaaviona esitetyn algoritmin mukaan tapahtuu, kun a) härveli on kunnossa eikä hajoa käytettäessä,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Aktivoiva tehtävä 1 Tehtävä: Selvitä mitä oheisen, vuokaaviona esitetyn algoritmin mukaan tapahtuu, kun a) härveli on kunnossa eikä hajoa käytettäessä,"— Esityksen transkriptio:

1 Aktivoiva tehtävä 1 Tehtävä: Selvitä mitä oheisen, vuokaaviona esitetyn algoritmin mukaan tapahtuu, kun a) härveli on kunnossa eikä hajoa käytettäessä, b) härveli on jo rikki eikä kukaan nähnyt käyttäjää, c) härveli on aluksi kunnossa, mutta hajoaa käytettäessä ja käyttäjä nähtiin eikä selitys tehoa. Kirjoita vastauksesi paperille ja ota paperi mukaan seuraavalle luennolle, jolla näytetään luennoijan näkemys algoritmin toiminnasta.

2 Algoritmi erään härvelin käyttöön
Alku Onko se jo rikki? Näkikö joku sinut? Syytä jotakuta toista Loppu Kuuntele haukut Poistu paikalta Käytä härveliä Menikö se rikki? ei kyllä Tunnusta Tehoaako “En se minä ollut”?


Lataa ppt "Aktivoiva tehtävä 1 Tehtävä: Selvitä mitä oheisen, vuokaaviona esitetyn algoritmin mukaan tapahtuu, kun a) härveli on kunnossa eikä hajoa käytettäessä,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google