Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Jenni Leppänen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Jenni Leppänen."— Esityksen transkriptio:

1 Jenni Leppänen

2 The Legend of Zelda: Wind waker on yksinpelijulkaistu vuonna 2002 Game Cubelle ja se kuuluu The Legend of Zelda- pelisarjaan. Siitä on myös tehty HD julkaisu vuonna 2013 Wii U:lle.

3 TARINA Outset Island Link elää isoäitinsä ja pikkusiskonsa Aryllin kanssa yhdellä Suuren meren harvoista asutuista saarista nimeltä Outset Island. Meren asukkaat kertovat tarinaa muinaisesta valtakunnasta ja piilotetusta kultaisesta voimasta. Paha mies löysi ja varasti voiman käyttäen sitä levittämään pimeyttä, kunnes nuori vihreisiin pukeutunut poika vangitsi pahan miekallaan.

4 Poika tuli tunnetuksi Ajan sankarina (Hero of Time) ja hänestä tuli legenda. Eräänä päivänä vangittu paha oli palaamassa, mutta Ajan sankaria ei näkynyt missään; ihmiset pystyivät vain rukoilemaan jumaliltaan apua.

5 Suuren meren asukkaat eivät tiedä, mitä valtakunnalle tapahtui, mutta on selvää, että tämä legenda on Ocarina of Timen tarina (yksi sarjan peleistä). Kun Outset Islandin lapset tulevat tiettyyn ikään, heidät puetaan perinteiseen tapaan vihreään pukuun jota Ajan sankari käytti. Tämän perinteen mukaan se suo lapselle rohkeutta. Tower of the Gods, kulkuväylä kadonneen valtakunnan ja Suuren meren välillä

6 https://www. youtube. com/watch

7 MAAILMA JA YMPÄRISTÖ Wind Wakerin maailma poikkeaa paljon muiden Zelda pelien maailmoista Suuren meren takia. Maailma on sama kuin Ocarina of Timessä ja Majora’s Maskissa, mutta vaikka maailma on sama, Wind Wakerin tapahtumat sijoittuvat kauas tulevaisuuteen Ocarina of Timen ajoista.

8 Tapahtumat sijoittuvat Suuren tulvan jälkeiselle ajalle
Tapahtumat sijoittuvat Suuren tulvan jälkeiselle ajalle. Suurella merellä on myös paljon saaria joista vain harvat ovat asutettuja. Maailma on vapaasti pelaajan tutkittavista joka lisää suuruuden ja vapauden tunnetta hienosti pelissä Suuren meren kaikki saaret pienennetty kartta muotoon

9 PELAAMINEN Pelimekaniikat eivät ole muuttuneet paljon entisistä Zelda peleistä ja niin tämäkin peli sisältää kaikki Linkin perusliikkeet, kuten käveleminen, juokseminen, hyökkääminen, puolustautuminen, viholliseen lukittautuminen ja automaattinen hyppääminen reunoilta on säilytetty ennallaan. Uutuutena näihin peruskontrolleihin kuuluu torjuntaisku, joka toteutetaan pyörähtämällä vastuksen taakse.

10

11 https://www. youtube. com/watch


Lataa ppt "Jenni Leppänen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google