Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia."— Esityksen transkriptio:

1 Turun ammattikorkeakoulu on osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia.

2 2300 liiketalouden ja hallinnon alalla
Turun AMK on monialainen 9500 opiskelijaa 900 kulttuurialalla 2300 liiketalouden ja hallinnon alalla tekniikan ja liikenteen alalla 2900 sosiaali- ja terveysalalla (2015)

3 Mihin olemme menossa? Tavoitteita jaksolle 2015–2025
Parannamme Varsinais-Suomen työelämää, hyvinvointia ja kilpailukykyä Turusta pohjoisen Itämeren kiinnostavin korkeakoulu- ja kulttuurikaupunki Varsinais-Suomesta yhteistyön ja kumppanuuden maakunta Kansainvälisen tason ammattimaisen tekemisen huippuosaamista Innovaatioita ja niitä kehittävää yrittäjyyttä

4 Turun AMK strategia Tulevaisuuden teknillinen innovaatiokorkeakoulu Hyvinvoinnin kehittäminen Innopeda® -pohjainen oppimisjatkumo Innostava työyhteisö

5 Sosiaaliala jatkuvassa muutoksessa
Ammattipätevyyskeskustelu Kansainvälinen perspektiivi Profiloitumiset? Rahoitusleikkausten kohdennukset Samalla tarve kuitenkin ilmeinen Osaajien ja tuen määrän vaatimukset kasvavat jatkuvasti Osaamisprofiili elää Monikulttuurisuus, pakolaisuus, perinnöllinen syrjäytyminen,… Te olette avainasemassa ratkaisemassa kysymykset! eSosionomi


Lataa ppt "Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google