Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Snapchat.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Snapchat."— Esityksen transkriptio:

1 Snapchat

2 Perustajat Stanfordin yliopiston opiskelijat Evan Spiegel ja Jonathan May perustivat snapchatin syyskuussa vuonna 2011.

3 Yleistä Snapchat on pikaviestipalvelu Snap-sanalla viitataan lähetettävään kuvaan tai videoon ja sanalla chat taas sovelluksen chat-puoleen, missä voi lähettää pelkkää tekstiä. Käyttäjä voi ottaa kuvia ja videoita, lisätä niihin tekstiä ja tarroja eli erilaisia kuvakkeita sekä lähettää niitä joko palvelun muille käyttäjille tai julkiseen My storyyn suom. Minun tarinani. Käyttäjä voi määrittää ajan, kuinka kauan snäpit näkyvät vastaanottajan laitteessa yhdestä kymmeneen sekuntiin. Lähettäjä voi halutessaan tallentaa ottamansa kuvat ja videot omassa laitteessa olevaan galleriaan. Myös vastaanottajat voivat halutessaan tallentaa saamansa snäpit ottamalla niistä ruutukaappauksen tai käyttämällä tarkoitukseen sopivaa ruudunkaappaussovellusta.

4 Idea Snapchatissa voi lähettää kuvia, videoita ja tekstiä muille. Kuvia ja videoita voi muokata tekstillä, hymiöillä ja piirroksella. Vuonna 2015 Snapchattiin julkaistiin päivittäin vaihtuvat "filtteri"-nimellä kutsutut erilaiset kasvoja muokkaavat toiminnot. Niistä suosituimmaksi on noussut "koirafiltteri", joka ei poistu ollenkaan toisin kuin muut filtterit ennen kuin ne palaavat uudestaan. Vuonna 2016 Snapchattiin tuli mahdolliseksi soittaa internet- yhteyden avulla maksuttomia ääni- ja videopuheluita. Snapchatissa on myös best friend - lista, jonne kerääntyy lista ihmisistä, joiden kanssa lähetätte eniten snäppejä toisillenne. Jos snäppejä lähettää toisen kanssa kolmena vuorokautena niin, että molemmat lähettävät toisilleen ainakin yhden snäpin 24 tunnin kuluessa, henkilöille tulee streak, joka kertoo kuinka monta vuorokautta he ovat lähetelleet toisilleen snäppejä niin ettei välissä ole ehtinyt olla 24 tuntia. Jos 24 tuntia ylittyy eivätkä molemmat osapuolet ole lähettäneet toisilleen snäppiä, streak katkeaa.


Lataa ppt "Snapchat."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google