Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kanuuna Kuopio 13. perjantai.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kanuuna Kuopio 13. perjantai."— Esityksen transkriptio:

1 Kanuuna Kuopio 13. perjantai

2 Työntekijöiden kommentit
Käyntikerrat (1) Tiloilla kirjoittavat nimensä vihkoon oven pielessä; onko missään käytössä sähköistä systeemiä ,esim. tablettia tai puhelinsovellusta tmv.? Miten mitataan käynnit koulunuorisotyössä; koulunuorisotyössä (ryhmäytysluku selkeä, luokkavierailut selkeä, pienryhmä selkeä, kerho selkeä, pop up selkeä,  välitunnillakäynnit vähän hankala mitata (ne joiden kanssa puhutaan enemmän, kuin moikataan) Koutatyöntekijöilla mielestäni aika selkeä laskutapa, mitä Ismaelia ja Siniä ja Lauraa olen jututtanut. (Avartti, pienryhmät, kerhot, luokassa-avustaminen, yksittäin tuetut, välitunnit jne.)

3 Työntekijöiden kommentit
Käyntikerrat (2) Etsivän vastaus Parentista ei saa otettuja lukuja käyntikertojen mukaan, asiakkuuden kestot lasketaan kuukausina. --- Kevyt vertailu - Kuopio ja Jyväskylä

4 Työntekijöiden kommentit
Yksilöllisesti ja ryhmätoiminnassa tavoitetut nuoret (min. 5 kohtaamista) Valistunutta arvailua osin Vaikea arvioida isoissa tapahtumataloissa kuten Wimma, Happi, Monitoimitalo 13, Veturitallit ?? Käyttääkö kukaan nuorisokorttien määrää mittarina ?

5 Työntekijöiden kommentit
Suunnitelmallisesti tuetut nuoret Jes, etsivän nuorisotyön asiakkaat Kirjalliset suunnitelmat pienryhmäläisille ?

6 Kolun kommentit Avustettujen nuorten toimintaryhmien ja nuorisoyhdistysten toimijoiden määrät J.kylässä nuorisopalvelut avustaa noin 50 järjestöä. Epäily sen suhteen, että voiko luottaa niin paljon, että …. Tuettujen nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien osallistumiskerrat - Ja epäilee vielä enemmän ….

7 Kolun kommentti Työllisyyspalvelun tiedot Jyväskylänkin osalta jatkossa ehkä kai.

8 Työntekijöiden kommentit
Mites Gretschelin mittarointi ? Voisko Kanuuna palkata tilastotieteilijän arvioimaan mittaamista ja rakentaa yhteisen mittaamisen taulukkoa.


Lataa ppt "Kanuuna Kuopio 13. perjantai."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google