Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
JulkaistuPia Marja-Leena Hakola Muutettu yli 6 vuotta sitten
1
2. Elintarvikkeiden hygieniaa uhkaavat tekijät
5
Kemialliset vaarat Ovat elintarvikkeeseen kuulumattomia aineita
Luontaiset myrkyt Mikrobien erittämät myrkyt Kemikaalijäämät Lääkejäämät Pakkauksista siirtyneet aineet Allergiaa aiheuttavat aineet Pesu ja voiteluaineet tms.
6
Tehtäviä Millä välineillä ja käytännöillä vähennetään kemiallisia riskejä? Miksi tuotetta ei säilytetä avatussa purkissa? Miksi siivousaineita ei säilytetä kuiva-ainevarastossa? Mistä tiedät, sopiiko muoviastia elintarvikkeiden säilytykseen? Vastaus
7
Vierasesineet Elintarvikkeeseen kuulumattomia ja siihen vahingossa joutuneita kappaleita Tehtävät vihkossa
8
Tehtäviä Kemialliset epäpuhtaudet ja vierasesineet
9
Biologiset vaaratekijät
Pieneliöt ja mikrobit Tuhoeläimet BSE Tehtävät vihkossa
12
Pilaantuminen Biologiset raaka-aineet ja elintarvikkeet pilaantuvat aina jossakin vaiheessa. Tehtävä vihkossa
13
Vaaratekijöiden lähteet
Raaka-aineet ja vesi Materiaalit Käsittely-ympäristö ja ilma Ihmiset Tehtävät vihkossa
15
Evira valvoo Kuinka paljon elintarvikkeiden takaisinvetoja tapahtuu?
Mitkä ovat syyt? Elintarvikkeiden takaisinveto markkinoilta
Samankaltaiset esitykset
© 2024 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.