Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Turvapuhelinpalvelu (kuva).

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Turvapuhelinpalvelu (kuva)."— Esityksen transkriptio:

1 Turvapuhelinpalvelu (kuva)

2 Turvapalvelu arjessa asiakkaan turvana
Turvapuhelinpalvelu auttaa hädän iskiessä. Rannekkeen avulla asiakas saa suoran yhteyden hoitajaan yhtä nappia painamalla. Vastaamme turvapuhelinhälytyksiin vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa. Asiakas saa oikeanlaista apua nopeasti hoitajan arvion perusteella. Turvapuhelinpalvelussamme työskentelevät koulutetut hoitoalan ammattilaiset, kuten sairaanhoitajat ja lähihoitajat.

3 Avun hälyttämäinen Asiakas voi tarvittaessa hälyttää apua painamalla turvarannekkeessa olevaa punaista painiketta. Hälytys ohjautuu Palvelukeskuksen turvapalveluihin, josta terveydenhuoltoalan ammattilainen ottaa puheyhteyden asiakkaaseen. Turvapalvelu on avoinna 24/7 vuoden ympäri.

4 Hälytysten vastaanotto
Turvaranneke hälyttää, kun asiakas painaa rannekkeen tai keskusyksikön hälytyspainiketta. Hälytys ohjautuu Palvelukeskuksen turvapäivystykseen. Jos asiakkaalla on käytössään ovihälytinpalvelu, hälytys laukeaa ulko-oven avautuessa. Puheyhteyden aikana arvioidaan asiakkaan avun tarve ja toimitaan sen mukaisesti. Tarvittaessa paikalle lähetetään turvapartio avustuskäynnille tai ambulanssi.

5 Turvapuhelinlaitteisto
Palvelukeskus Helsinki toimittaa asiakkaalle tarvittavan laitteiston kotiin, opastaa käytössä ja vastaa laitteiston huolloista. Asiakas saa tilaamansa palvelun mukaisen laitteiston kotiin esimerkiksi kuvassa olevan turvarannekkeen sekä keskusyksikön. Palvelukeskuksen työntekijä käy asentamassa laitteen asiakkaalle.

6 Ovihälytinpalvelu Turvapuhelinpalveluumme on saatavana myös ovihälytin lisäpalveluna. Ovihälytin hälyttää Palvelukeskuksen turvapalveluihin kun asiakkaan ulko-ovi avautuu. Ovihälytinpalvelu on ajastettavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Hälytys voidaan ajastaa esimerkiksi yöaikaan aktiiviseksi, jolloin asiakas ei saisi poistua kodistaan. Ajastus määritetään yhdessä sosiaali- ja terveysviraston kotihoidon ja asiakkaan omaisten kanssa. Ovihälytin on kytkettynä samaan keskusyksikköön kuin turvaranneke.

7 Lisätietoja Tuotamme palvelua yhteistyössä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston kotihoidon kanssa. Kysy lisää tai tilaa palvelu soittamalla neuvontanumeroomme


Lataa ppt "Turvapuhelinpalvelu (kuva)."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google