Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yhdistysten neuvottelupvät Kuressaari 2017

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yhdistysten neuvottelupvät Kuressaari 2017"— Esityksen transkriptio:

1 Yhdistysten neuvottelupvät Kuressaari 2017

2

3

4

5 Päätöstiivistelmä 14.6.2017 OAJ:n hallituksen kokous 16/2016-2018
SOPIMUSEDUNVALVONTA Hallitukselle annettiin selvitys yleisestä ja opetusalan neuvottelutilanteesta. Opetusalan henkilöstömenoleikkaustilanne, ansiokehitysraportti, Jyväskylän kky:n lukio-opettajien virkojen palautuminen ja Hovioikeuden päätös Aalto- yliopisotn luottamusmiehen irtisanomisesta merkittiin tiedoksi. Hallitus päätti hyväksyä OAJ:n keskeiset tavoitteet kunta- alaa, maakuntia ja yritysjaostoa koskevan pääsopimuksen uudistamiseksi.

6 Hallitus hyväksyi seuraavat paikalliset sopimukset
Espoon kaupungin pedagogiseen kehittämistehtävään määrätyn opetushenkilöstön palvelussuhteen ehdot. Jyväskylän koulutuskuntayhtymän lukiokoulutuksen/Jyväskylän lyseon lukion IB-opetus Kuopion kaupungin lukioiden erityisopettajan työaika ja palkka Hallitus päätti jatkaa OAJ:n luottamusmiesten kautta yhdellä vuodella

7 KOULUTUSPOLIITTINEN EDUNVALVONTA
Hallitus sai tiedoksi Ammatillisen toisen asteen tutkintojen parempi hyödyntäminen korkeakoulujen valintamenettelyissä -työryhmän ehdotuksen, hallituksen esityksen HE 15/2017 vp. maakuntauudis­tuksesta ja sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksesta sekä Sipilän hallituksen puoliväli- ja kehysriihen tulokset. Hallitus päätti linjaukset OAJ:n lausunnot kielikokeilusta, ylioppilaskirjoitusten kehittämistarpeista ja kasvupalveluista.

8 JÄRJESTÖASIAT Hallitus päätti vaihtaa opettajankoulutustyöryhmän varajäsenen Kaija Hannulan tilalle Kirsti Vänskän, järjestö- ja viestintätoimikunnan jäsenen Jouko Salon tilalle Marja Hänninen-Helinin ( hänen varalle Johanna Pietilä) ja tulo- ja palkkapoliittisen toimikunnan jäsenen Aleksi Tervamaan tilalle Niilo Hirvosen. Hallitus päätti hyväksyä koulutussuunnitelman vuodelle ja ottaa käyttöön uudistetut järjestökoulutus- ja sopimuskoulutusohjeet alkaen.


Lataa ppt "Yhdistysten neuvottelupvät Kuressaari 2017"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google