Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
1
Omavalvontasuunnitelma
Miitta, Liisa, tyyni, elisa, oona
2
Yrityksen perustiedot
SSP Finland oy Cafe tori Tilaustuotteet /ainoastaan myynti-ja jakelu Aukioloajat 24/7 keittiö auki 6-20 500 asiakasta vrk
3
Hygienia ja omavalvonta
Gluteenittomien tuotteiden käsittely erillisin välinein Pesukoneiden, limu-ja mehukoneiden päivittäinen pesu Lämpötilakontrollit: astianpesukoneen lämpötila, kylmäsäilytys Asiakastilojen puhtaanapito Hygigult testit 4 x vuodessa: näytteet pinnoilta Toimenpiteet tuholaisten poistamiseksi tarvittaessa
4
Päivittäiset toimenpiteet
Vitriinituotteiden kunto ja päiväykset Virhelomakkeiden täyttö virheellisistä tuotteista First in-first out periaate myynnissä (fifo) Päivittäinen lämpötilojen seuranta Hävikkien kirjaus Siivous: siivousvälineiden puhtaus/kunto, oluthanojen asianmukainen koneellinen puhdistus, siivousfirma hoitaa lattiat ja roskat
5
Ruokien säilytys/toimitus
Vitriinit/jääkaapit <6, pakastimet/kylmävetolaatikot -18 Erityisruokavaliotuotteet erillään muista Lämmittäessä/tarjoiltaessa erilliset välineet Pakkausmateriaalit sopivien elintarvikkeiden säilytykseen ”elintarvikekäyttöön” tai kelpoisuustodistus Toimitus pääkeittiöltä pakattuina Kahvilalla ei kuljetuksia
6
henkilökunta Asianmukaiset ja puhtaat työvaatteet
Lävistykset ja muut korut, kynnet, hiukset kiinni, hajusteet Käsihygienia Salmonellatestit Hygieniapassi ja perehdytys Omavalvontasuunnitelman päivitys 2x v
7
ongelmatilanteet Ruokamyrkytystilanteet: tuotteiden jäljitettävyys/kuormakirjat, yhteys hki ympäristökeskukseen, elintarviketarkastajan antamat toimenpiteet
Samankaltaiset esitykset
© 2024 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.