Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Verkkokauppa Internetissä on isompi tavaravalikoima kuin lähimmässä kauppakeskuksessa, siitä voit olla varma.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Verkkokauppa Internetissä on isompi tavaravalikoima kuin lähimmässä kauppakeskuksessa, siitä voit olla varma."— Esityksen transkriptio:

1 Verkkokauppa Internetissä on isompi tavaravalikoima kuin lähimmässä kauppakeskuksessa, siitä voit olla varma.

2 - Laaja valikoima - Helppo hintavertailu - Ei tarvitse poistua kotoa
Positiivista - Laaja valikoima - Helppo hintavertailu - Ei tarvitse poistua kotoa

3 Negatiivista - Rahan saanti myyjälle - Mahdolliset huijarit - Tavaran tulossa voi kestää

4 - Posti - Tilisiirto - Luottokortti - Debit-kortti - PayPal
Maksutapoja - Posti - Tilisiirto - Luottokortti - Debit-kortti - PayPal

5 Posti Rahan voi lähettää kauppiaalle postissa. Tämä on kuitenkin kaikista turvattomin tapa, koska kauppias voi sanoa ettei rahat koskaan saapuneet ja vika on sinun, tai rahat eivät vain oikeasti päässeet perille.

6 Tilisiirto Pankkisiirto on helpompi ja turvallisempi tapa. Raha ei katoa matkalla ja verkkopankkiin jää todiste siirrosta.

7 Luottokortti Luottokortilla tehdyt nettikaupat ovat yleisimpiä. Useimmat kaupat hyväksyvät Visan ja MasterCardin. Huolellisuudella luottokortilla voi ostaa paljoa murehtimatta.

8 Debit-kortti Debit-kortti on kuin pankkikortti, mutta toimii myös ulkomailla. Se on hiljalleen korvaamassa pankkikortin. Debit-kortilla maksaminen on periaatteessa sama asia kuin luottokortilla mutta sinun on vaikeampi saada rahasi takaisin, jos myyjä on huijari kun maksat Debit-kortilla.

9 PayPal PayPal toimittaa rahasi minne tahansa maailmassa, pientä korvausta vastaan. Luottokortti tiedot annetaan vain PayPalille. PayPal tarjoaa myös ostoturvaa, jos myyjä on huijari, karhuaa PayPal rahat takaisin ja saat ne PayPal tilillesi.

10 Fruugo - Tarjoaa erilaisia tuotteita ympäri Eurooppaa - Takaa turvallisuuden ja 14 päivän palautusajan


Lataa ppt "Verkkokauppa Internetissä on isompi tavaravalikoima kuin lähimmässä kauppakeskuksessa, siitä voit olla varma."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google