Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

20.10.2016 Bob Dylanista kertova Don’t Look Back –musiikkidokumentti, jonka ohjasi ja tuotti D.A. Pennebaker (1967). Dokumentti kertoo Dylanin Englannin.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "20.10.2016 Bob Dylanista kertova Don’t Look Back –musiikkidokumentti, jonka ohjasi ja tuotti D.A. Pennebaker (1967). Dokumentti kertoo Dylanin Englannin."— Esityksen transkriptio:

1 Bob Dylanista kertova Don’t Look Back –musiikkidokumentti, jonka ohjasi ja tuotti D.A. Pennebaker (1967). Dokumentti kertoo Dylanin Englannin kiertueesta v Dylanin kirjallisuuden Nobel-palkinnon puolustajat muistuttivat, että myös antiikin aikaan runoutta säestettiin! Dionysoksen teatteri Ateenassa.

2 Mediakasvatusmateriaalia verkossa mediakasvatus.fi
mediakasvatus.fi - etusivulta löytyy linkki Mediakasvatusseuran sivuille mediakasvatus.fi/seura/ Mediakasvatusseura on kattojärjestö. Sen sivuilta löytyy paljon mediakasvatukseen liittyvää aineistoa sekä lista yhteisöjäsenistä (=jäsenyhdistyksistä), joilla puolestaan on omilla sivuillaan mediakasvatusmateriaalia - ja tekijänoikeusasiat kunnossa. VIISI POIMINTAA ERI JÄSENYHDISTYKSIEN MEDIAKASVATUSSIVUISTA (muitakin hyviä löytyy, joten kannattaa googlata jäsenyhdistysten sivuja) Kansallinen audiovisuaalinen instituutti eli kavi.fi ja sen elokuvapolku.kavi.fi/ Verkkopalvelu kouluissa tehtävän elokuvakasvatuksen tueksi. Av-arkki, suomalaisen mediataiteen levityskeskus: av-arkki.fi ja sen mediakasvatukseen liittyvä edu- opetusmateriaali mediataidekasvattaa.fi. Materiaali on suunnattu alakoululaisille, mutta  sitä voi soveltaa muuhunkin opetyöhön. Edu-sivuston käyttö vaatii kirjautumisen. Koulukino.fi/laudatur/ -sivusto. Elokuvakasvatuksen työkalupakki opettajankoulutukseen, mutta sivustoa saa käyttää muussakin opetuksessa. Sivuston käyttö vaatii kirjautumisen. Mystinenportaali.com/mediakasvatus/ Täältä löytyy mm. hyvää cc-lisenssin mukaista mediakasvatusmateriaalia! Ismo Kiesiläinen ylläpitää tätä. On aktiivinen kentällä. Kaikkikuvaa.fi –sivuilla on paljon tutoriaaleja. Laudatur/ VoiLAud15 AV-arkki/ Educa/ MiiaR VoiEduca14

3 Muita hyödyllisiä linkkejä:
Täältä olen joskus katsonut AV-tekniikan perusteita: YLEllä on paljon käyttökelpoista materiaalia verkossa. Mm. YLE Areena, Uutisluokka Triplet ja kaikille avoin kanava yle.fi/aihe/folk (Huom! BBC:n Teletapit oli ensimmäinen televisiosarja, joka oli varta vasten tehty todella pienille lapsille.) Opettajan työ- ja tekijänoikeudet: operight.fi Täältä löytyy myös opettajan pieni tekijänoikeusopas, josta enempi keväällä. Kuviksen omaa tuotantoa: vimeo.com/kuvismovies/videos (päivitän marraskuussa) Näyttelytarjonta pääkaupunkiseudulla: artadvisor.fi (vaatii kirjautumisen) artadvisor.fi/ SmorArt


Lataa ppt "20.10.2016 Bob Dylanista kertova Don’t Look Back –musiikkidokumentti, jonka ohjasi ja tuotti D.A. Pennebaker (1967). Dokumentti kertoo Dylanin Englannin."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google